Beny23 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 Dzisiaj hipopotamy z niebieskim kolorem przewodnim 8 Cytuj
eustachu Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 Marynarka - Bytom Koszula - Lambert Spodnie - Próchnik Skarpetki - Marks & Spencer Buty - Gordon & Bros Teczka - Wittchen Oprawki - Tommy Hilfiger 8 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 Ładnie wyszły na tym zdjęciu buty, nie sądziłem że G&B mogą tak dobrze wyglądać 1 Cytuj
astaroth Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 Dzisiaj hipopotamy z niebieskim kolorem przewodnim Jak dla mnie świetny zestaw, co najwyżej brakuje łezki na krawacie 1 Cytuj
eustachu Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 Ładnie wyszły na tym zdjęciu buty, nie sądziłem że G&B mogą tak dobrze wyglądać Dzięki Co ciekawe to model Lorenzo (cena regularna 389 zł). Stosunek jakości do ceny jest bardzo przyzwoity. Fajna skóra, ale jednocześnie bardzo delikatna - łatwo o zarysowania - mimo tego polecam - w tej cenie, ciężko o coś nawet porównywalnego jakościowo, o designie nie wspominając. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 8 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Marynarka: Lantier Koszula: Christian Berg Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Embassy of Elegance Spodnie: Benevento Buty: Meermin 13 Cytuj
Kyle Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Bardzo ładny węzeł, pewnie zasługa jakości EoE. Miałem więcej nie kupować krawatów z grenadyny, bo się łatwo zaciągają i jakoś rzadko mi pasują, ale chyba się skuszę... Cytuj
no_way Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Łezka pierwsza klasa, ogólnie zestaw dobrze skoordynowany, klasyczny bez zbędnego kombinowania. Podoba mi się Cytuj
Aron Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Garnitur: Vistula Koszula: Próchnik (dość stara, ale chyba jedyna z tak długimi wyłogami klasycznego kołnierzyka) Krawat: Charles Tyrwhitt Poszetka: Poszetka.com Buty: Loake Cannon 3 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 U mnie również czekolada 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Opublikowano 8 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Dziś w końcu pogoda dojrzała do tego, aby zmusić mnie wskoczenie w pełną flanelę - SuSu Havana 20 Cytuj
constantin Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 U mnie również czekolada ładny krawat 2 Cytuj
Kosiareks Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Dzisiaj hipopotamy z niebieskim kolorem przewodnim Krawat bardzo ładny - jakiej firmy? Cytuj
Breslauer Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 @Breslauer - czy szerokość spodni to styl Twój czy tylko Pani Fok? Spodniom nie pomogło stracenie 11 kilogramów od momentu ich odbioru w marcu. Czekam aż mi się waga ustabilizuje i wtedy będę dopasowywał większość portek do aktualnych wymiarów : \ A dzisiaj tweed i wełniak bez wypełnienia. 6 Cytuj
Ataman Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Dzisiaj na niebiesko. Krawaty żyją u mnie własnym życiem, ale się staram. Cytuj
Jakub Wieczorek Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Dzisiaj na niebiesko. Krawaty żyją u mnie własnym życiem, ale się staram. 20151008_163727.jpg Brzydki węzeł, ładna koszula i marynarka, a poszetka powinna być innego koloru niż krawat. Cytuj
Ataman Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Dzisiaj na niebiesko. Krawaty żyją u mnie własnym życiem, ale się staram. 20151008_163727.jpg uzupełniam:garnitur - Vistula koszula - Jacques Britt krawat - no name poszetka - coś z sieciówki Recman/Lavard Nad wiązaniem krawatów pracuję, wychodzi różnie, najczęściej słabo. Poszetka ma inny odcień niż krawat i jest w czarną kratkę. Cytuj
Jakub Wieczorek Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 A to przepraszam jeżeli chodzi o poszetkę, a Windsor niemal zawsze jest brzydki. Spróbuj 4 in hand Cytuj
no_way Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Nie chcę być zbyt krytykancki w swojej ocenie niemniej poszetka mogłaby być zdecydowanie inna, węzeł krawata lepiej zawiązany czytaj jakaś łezka by się przydała. Czy marynarka nie jest trochę za duża? Poza tym ładna koszula:) Cytuj
Ataman Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Luz, śmiało. Z poszetką nie chciałem szaleć, bo pare spotkań ważnych miałem no i skarpetki do koloru były. Chyba by trochę za pstro wyszło. Nad wiązaniem pracuje. Do łezki nie mogę się przekonać. Marynarka dopasowana. Cytuj
Beny23 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Krawat bardzo ładny - jakiej firmy?Dziękuje. Krawat Marks&Spencer. Kupiłem go w Londynie 7 lat temu i do tej pory innego krawata z hipopotamami nigdzie nie widziałem 1 Cytuj
Hargin Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 @Atatman: mi się wydaje, że klapy marynarki są zbyt "slim" do Twojej sylwetki i stwarzają wrażenie zbyt zaokrąglonych. Krawat z takim wiązaniem wygląda "źle". Porządny węzeł myślę, że by go uratował. Obejrzyj ten tutorial: http://www.gentlemansgazette.com/how-to-tie-four-in-hand-knot/. Zwykła, biała poszetka wyglądałaby dużo lepiej, niż ta pokazana - biała nie byłaby szaleństwem na ważnych spotkaniach... ba! byłaby bardziej adekwatna. Cytuj
Johnny Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 RTW Benvenuto. Ich marynarki pojawiają się od czasu do czasu w TKMaxxie. Bardzo miły flanelowy materiał oraz brak konstrukcji i podszewki dają niezły komfort noszenia. Dzisiaj w takim zestawie: buty Shoepassion spodnie Wanda Fok krawat wełniak z Massimo Mógłbyś mi powiedzieć skąd masz okulary? Szukam podobnych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi