Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i krawat z EoE? :)

jest jakiś problem z SS? ostatnio mniej czytałem forum...

Myśle ze tu chodziło o moje pytanie, które zostało zadane nie na miejscu. Przecież każdy użytkownik forum powinien wiedzieć jak wyglądają marynarki SS.

Mam racje?

Wysłane za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Chodziło mi o to, że 3/4 prezentowanych tutaj outfitów składa się z ss i poszetka.com. Żadna tam personalna wycieczka, po prostu takie lekko złośliwe spostrzeżenie:)

P.S. Serniku, jesteś tutaj jednym z nielicznych chlubnych wyjątków, plus dla Ciebie.

Opublikowano

Chodziło mi o to, że 3/4 prezentowanych tutaj outfitów składa się z ss i poszetka.com. Żadna tam personalna wycieczka, po prostu takie lekko złośliwe spostrzeżenie:)

Żle to odebrałem, fakt ze SS dobrze wyglada i dobrze kosztuje, wczoraj kupiłem jeden garnitur na wyprzedaży w SS a dzisiaj kupie chyba drugi. Ja za marynarkę Paula Rosena płaciłem prawie tyle co za garnitur w SS przed wyprzedażą.

Wysłane za pomocą Tapatalk

Opublikowano

(...) Żadna tam personalna wycieczka, po prostu takie lekko złośliwe spostrzeżenie:)

(...)

A złośliwość na czym polega?

Powinno być w dziale casual ale chciałem zadebiutować tutaj. Pozdrawiam 

Dobra argumentacja przekona najostrzejszego MODa...

Opublikowano

P.S. Serniku, jesteś tutaj jednym z nielicznych chlubnych wyjątków, plus dla Ciebie.

Ojej, nie wiedzialem ze moje zestawy sa niechlubne :(

Czy jezeli w ramach pokuty zaczne prezentowac zdjecia w niepasujacych na mnie garniturow Bytomia/Vistuli, to zyskam aprobate kolegi? Chyba juz powinienem biec do najblizszej galerii gdzie sa ich salony, a po powrocie do domu szykowac jakies ognisko - tyle holenderskich rzeczy do spalenia...

• Oceniam pozytywnie 8
Opublikowano

Stezenie S/S na forum jest moze i wysokie, lecz smiem twierdzic iz w skali ogolnopoklskiej jest praktycznie niezauwazalne :P

Blekit, zamiast palic - wyslij do Krakowa ja sie chetnie zaopiekuje wyrobami mysli holendersko-chinskiej :)

Opublikowano

Moj dzisiejszy zestaw - w drodze do pracy.

Prosze o konstruktywna krytyke :) Ja np. patrzac na zdjecie zastanawiam sie nad:

1. Skroceniem (chyba za bardzo sie lamia) i byc moze lekkim zwezeniem  spodni w lydce

2. Wydluzeniem rekawow marynarki

Aha, paznokcie w prawej rece sa nieco dluzsze gdyz gram na gitarze. I nie zamierzam ich skracac :)

post-5870-0-31538000-1436512482_thumb.pn

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

wczoraj kupiłem jeden garnitur na wyprzedaży w SS a dzisiaj kupie chyba drugi. Ja za marynarkę Paula Rosena płaciłem prawie tyle co za garnitur w SS przed wyprzedażą.

SS ma wyprzedaż? Mogę prosić o link? bo nie mogę znaleźć

Opublikowano

Moj dzisiejszy zestaw - w drodze do pracy.

Prosze o konstruktywna krytyke :) Ja np. patrzac na zdjecie zastanawiam sie nad:

1. Skroceniem (chyba za bardzo sie lamia) i byc moze lekkim zwezeniem  spodni w lydce

2. Wydluzeniem rekawow marynarki

Aha, paznokcie w prawej rece sa nieco dluzsze gdyz gram na gitarze. I nie zamierzam ich skracac :)

Ja bym rekawow nie zmienial. Wg mnie sa bardzo dobre jesli to jest Twoja standardowa dlugosc koszuli.