Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z telefonu i z ręki - przepraszam za jakość.

Ogólnie jak dla mnie za dużo wszystkiego: paski(koszula, marynarka), kropki(krawat, poszetka), krata(szalik, płaszcz). Dodatkowo przemyślałbym inny sposób wiązania krawata, kołnierz jest dość wysoki i nie wygląda to zachęcająco z tak małym wypełnieniem, trochę nieproporcjonalnie.

Opublikowano

wczorajszo-dzisiajszy studniówkowy komiter rodzicielsko-nadzorczy.

Panowie, to debiut. Proszę o wyrozumiałość.... ;-)

PS. nie dajcie się nigdy wmanewrować w taką funkcję ... :-)

post-4657-0-09495300-1390071165_thumb.jp

post-4657-0-31410300-1390071178_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Lofersy EG są w jak najlepszym porządku,przeszwa w tym modelu jest tak wszyta, że buty nadają sie tylko na lato ponieważ duża część stopy jest odkryta,model E.Banfi jest bardziej solidny i co najważniejsze zakrywa prawie całą stopę dlatego chodzę w nich  pomimo tej pory roku.

Opublikowano

Dzisiejszy zestaw na uczelnię, na dole granatowa flanela i wysokie, granatowe brogsy.

PS To mój pierwszy post, więc proszę o wyrozumiałość i konstruktywną krytykę ;)

post-5024-0-23826000-1390310469_thumb.jp

post-5024-0-95478200-1390310517_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Pierwsza sprawa - gratulacje, skoro to ubranie na uczelnie. Ja wtedy też nosiłem wysokie granatowe buty i szarą górę, ale obie rzeczy miały logo Nike.

Jedyne propozycje z mojej strony:

- granatowe buty i granatowe spodnie mogą się zlewać, lepiej wyglądałyby buty brązowe/tan.

- krawat mógłby być szerszy i z grubszego materiału, aby nie czuł się taki przytłoczony przy zaprezentowanej marynarce