nets Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 58 minut temu, feriak napisał: Normalnie noszę 43,5 (9,5) w przypadku np yanko, loake. Sneakersy 44,5 Diegos z tabelki wychodzi na to, ze chyba powinienem zamówić 47... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Jaką masz długość stopy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feriak Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 21 godzin temu, nets napisał: Jaką masz długość stopy? Mam 29 cm Według ich tabeli 45 ma 27,9cm 46 - 28,6cm, 47 - 29,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 Rzeczywiście duży rozrzut w rozmiarze. Pytanie czy i ile się buty rozbiją? Ja spróbuję wziąć pół numeru mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 Ktoś jest chętny do skoordynowania zamówienia ? U mnie krucho z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 Przez kolejne 3-4 miesiące cały czas w delegacji i tylko co drugi weekend w domu. Więc u mnie problemy innego rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 26 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2020 Zróbmy listę do zamówienia. 123- 2 pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 123- 2 pary Solecalupo 2 pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feriak Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 123- 2 pary Solecalupo 2 pary •feriak - 1 paraWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 2 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2020 123- 2 pary Solecalupo 2 pary feriak - 1 para laleczka - 3 pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 2 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2020 123- 2 pary Solecalupo 2 pary feriak - 1 para laleczka - 3 pary nets - 1 para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 7 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2020 Panowie, chyba więcej chętnych nie uzbieramy. Podeślijcie mi wiadomość z info jakie modele i rozmiary chcecie, podliczę to wszystko i w przyszłym tygodniu złożę zamowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 7 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2020 Mogę jeszcze dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 7 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2020 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerzy01 Napisano 13 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2020 W dniu 7.03.2020 o 19:07, 123 napisał: Panowie, chyba więcej chętnych nie uzbieramy. Podeślijcie mi wiadomość z info jakie modele i rozmiary chcecie, podliczę to wszystko i w przyszłym tygodniu złożę zamowienie. Jeszcze się może załapię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 13 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2020 Przez tydzień jest 30% zniżki na https://www.clockworksynergy.com/ czy ktoś chciałby zamówić razem i podzielić się kosztami wysyłki (18$)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 13 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2020 Przez tydzień jest 30% zniżki na https://www.clockworksynergy.com/ czy ktoś chciałby zamówić razem i podzielić się kosztami wysyłki (18$)?Ja sprawdzę czy coś mi się spodoba. Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2020 Czy ktoś byłby chętny na zakup skarpet viccela bezpośrednio od nich? Patine mają cześć, ale sklep producenta ma większy wybór. Jest jakiś kod rabatowy 10%, a przy większym zamówieniu wysyłka free. Tylko nie wiem jak z cłem i podatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 13 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2020 Piszę się na 3-4 pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 Ktoś z Warszawy chętny na wsparcie CT i partycypację w kosztach dostawy? Jakby co to na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 6 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2020 Camiceria Olga właśnie ogłosiła na Facebooku, że wracają do pracy. Myślę, że w tym trudnym we Włoszech okresie mogą nie mieć dużo zamówień, więc chciałbym ich wspomóc i zamówić jakieś koszule. Czy byliby chętnie na zamówienie grupowe? Proszę o deklaracje osoby które byłyby chętnie wraz z liczbą koszul które chcielibyście zamówić. Dla powracających zamawiających minimum 2 sztuki, dla tych którzy jeszcze nigdy nic nie zamówili - min. 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 6 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2020 Ja wstępnie na 2 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 6 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2020 @JakubAnderwald - dzięki za zaangażowanie w kolejną akcję, ale czy darmowa wysyłka reklamowana przez Olgę w ogóle wymaga zamówienia grupowego? Ja to zrozumiałem tak, że przy zamówieniu online wysyłka jest tak czy inaczej gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 6 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2020 @Żorż Ponimirski sprawdziłem na stronie i niestety do PL dalej 25 euro. Ja wstępnie dwie sztuki, ale to zależy od czasu realizacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 6 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2020 Żadnej informacji o darmowej wysyłce nie zauważyłem Po prostu próbuję im zrobić trochę ruchu biznesowego, bo są bardzo fajną firmą, współpracują z tym forum od dawna i chętnie ich wesprę zarówno swoją gotówką, jak i naganianiem innych klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 6 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2020 Chyba faktycznie jest za darmo. Potwierdzam jeszcze z Olgą na FB. Jeśli by tak wyszło, to nie musimy robić grupowego do mnie - wystarczy, że każdy zamówi do siebie czy jak tam chce - byle nam fajna koszulownia przeżyła 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi