Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
58 minut temu, feriak napisał:

Normalnie noszę 43,5 (9,5) w przypadku np yanko, loake.
Sneakersy 44,5
Diegos z tabelki wychodzi na to, ze chyba powinienem zamówić 47... :)

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Jaką masz długość stopy?

Opublikowano

Panowie, chyba więcej chętnych nie uzbieramy. Podeślijcie mi wiadomość z info jakie modele i rozmiary chcecie, podliczę to wszystko i w przyszłym tygodniu złożę zamowienie.

Opublikowano
W dniu 7.03.2020 o 19:07, 123 napisał:

Panowie, chyba więcej chętnych nie uzbieramy. Podeślijcie mi wiadomość z info jakie modele i rozmiary chcecie, podliczę to wszystko i w przyszłym tygodniu złożę zamowienie.

Jeszcze się może załapię?

Opublikowano

Czy ktoś byłby chętny na zakup skarpet viccela bezpośrednio od nich? Patine mają cześć, ale sklep producenta ma większy wybór. Jest jakiś kod rabatowy 10%, a przy większym zamówieniu wysyłka free. Tylko nie wiem jak z cłem i podatkami.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Camiceria Olga właśnie ogłosiła na Facebooku, że wracają do pracy. Myślę, że w tym trudnym we Włoszech okresie mogą nie mieć dużo zamówień, więc chciałbym ich wspomóc i zamówić jakieś koszule. Czy byliby chętnie na zamówienie grupowe?

Proszę o deklaracje osoby które byłyby chętnie wraz z liczbą koszul które chcielibyście zamówić. Dla powracających zamawiających minimum 2 sztuki, dla tych którzy jeszcze nigdy nic nie zamówili - min. 1. 

Opublikowano

Żadnej informacji o darmowej wysyłce nie zauważyłem :D Po prostu próbuję im zrobić trochę ruchu biznesowego, bo są bardzo fajną firmą, współpracują z tym forum od dawna i chętnie ich wesprę zarówno swoją gotówką, jak i naganianiem innych klientów ;)

Opublikowano

Chyba faktycznie jest za darmo. Potwierdzam jeszcze z Olgą na FB. Jeśli by tak wyszło, to nie musimy robić grupowego do mnie - wystarczy, że każdy zamówi do siebie czy jak tam chce - byle nam fajna koszulownia przeżyła :)

Zrzut ekranu 2020-05-6 o 18.22.18.png

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1