Do_Diabła Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 Nie planuje ktoś zakupów w A Fine Pair of Shoes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 A co daje wspólne zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 Sorry, źle spojrzałem darmowa wysyłka jest od 125gbp a nie 300gbp. Nie ma tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 @Kyle nic się przecież nie stało. Następnym razem będę szybszy jak ninja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 Tak jak wspomniałem wcześniej jest kilka bardzo ciekawych opcji w Oxfords. Model który mi się najbardzie podoba to Duckers Vintage Cherry - przepiękne Balmoral Oxfords, wyprodukowane dla Duckers & Sons z Oxfordu. Niestety firm przeszła na emeryturę. Mierzyłem te buty w zeszłym roku - naprawde piękne. Cena 220 GBP i dostępne w rozmiarach 7.5 - 10.5. Oczywiście UK8 jest już zajęte. W chwili obecnej dysponuję tylko takim zdjęciem Duckers - D004.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 Udało mi się znaleść w necie jedno zdjęcie tych Oxfordów Balmoral 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 Aj, jak ja przekonam Żonę do 3.pary w roku... Poza tymi jaki jest wybór modeli? Te Druckersy tylko w tym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 10 minut temu, bratdominik napisał: Aj, jak ja przekonam Żonę do 3.pary w roku... Poza tymi jaki jest wybór modeli? Te Druckersy tylko w tym kolorze? Żona nie lubi kupować butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 2 godziny temu, bratdominik napisał: Aj, jak ja przekonam Żonę do 3.pary w roku... Poza tymi jaki jest wybór modeli? Te Druckersy tylko w tym kolorze? 3 para w roku? Ja od poczatku roku kupilem już 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 @Krzysiek_W a ktoś inny pewnie 5 albo i 6. Słaby to argument dla mojej Małżonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 @Hargin dla mnie średnio lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 8 godzin temu, bratdominik napisał: @Krzysiek_W a ktoś inny pewnie 5 albo i 6. Słaby to argument dla mojej Małżonki. Pokaż jej zdjęcia @fan_dobrego_buta który swoje cordowanowe buty wystawił na taras i powiedz że tyle na pewno nie kupisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 10 godzin temu, bratdominik napisał: @Krzysiek_W a ktoś inny pewnie 5 albo i 6. Słaby to argument dla mojej Małżonki. Już ponad rok bez zakupu pary butów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 5 minut temu, Caporegime napisał: Już ponad rok bez zakupu pary butów Wyznanie nie anonimowego butofila 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 Trzeba zrobić dział "grupa wsparcia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 Wspólne robienie lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marzarz1 Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 Dnia 22.05.2017 o 12:00, FONos napisał: Są chętni na wspólny zakup koszul w Zack Roman? Przy 4 sztukach cena spada o 100 zł na koszuli Szukam chętnych na 2 szt. Ja bardzo chętnie bym się na coś takiego pisał, tyle że potrzebuje jedynie jedną koszulę i to najpóźniej na połowę przyszłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 2 godziny temu, marzarz1 napisał: Ja bardzo chętnie bym się na coś takiego pisał, tyle że potrzebuje jedynie jedną koszulę i to najpóźniej na połowę przyszłego tygodnia To raczej terminowo się to nie uda niestety ... część koszul jest dostępna od ręki ale większość to przedsprzedaż ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marzarz1 Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 1 godzinę temu, FONos napisał: To raczej terminowo się to nie uda niestety ... część koszul jest dostępna od ręki ale większość to przedsprzedaż ... Mam osobę w Warszawie, która mogłaby odebrać moją jedną sztukę, a pozostałe zostałyby wysłane ze sklepu na wskazany adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaKuba Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 3 godziny temu, marzarz1 napisał: Mam osobę w Warszawie, która mogłaby odebrać moją jedną sztukę, a pozostałe zostałyby wysłane ze sklepu na wskazany adres Chętnie dołączę do zamówienia w CT. 2 sztuki Warszawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marzarz1 Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 6 minut temu, KubaKuba napisał: Chętnie dołączę do zamówienia w CT. 2 sztuki Warszawa. Zamówienie, o którym dyskutujemy z kolegą FONosem dotyczy koszul Zack Roman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 26 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2017 Dnia 24.05.2017 o 20:18, bratdominik napisał: Aj, jak ja przekonam Żonę do 3.pary w roku... Poza tymi jaki jest wybór modeli? Te Druckersy tylko w tym kolorze? Tak Są jeszcze Wilsony w Espresso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 26 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2017 Fosters & S Keeble room UK6.5 oraz UK9 Jeszcze są takie od tego samego prducenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2017 W załaczniku jest lista modeli i ceny. Niestety w niektórych przypadkach trzeba wywnioskować z opisu co to jest. CENNIK: AS buty.xlsx cap, Oxford - czysty Oxford cap, brogue, Oxford - oxford z jakimś zdobieniem ana krawędzi lub krawędzich skóry - nie oznacza pełnego zdobienia czubka buta cap, punched, Oxford - są to Oxford Balmorals wing-tip, brogue, Oxford - bak model AS Hunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 27 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2017 Dnia 2017-05-25 o 17:10, marzarz1 napisał: Mam osobę w Warszawie, która mogłaby odebrać moją jedną sztukę, a pozostałe zostałyby wysłane ze sklepu na wskazany adres Pod warunkiem, że ta którą chcesz zamówić jest dostępna od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi