Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wspomniałem wcześniej jest kilka bardzo ciekawych opcji w Oxfords. Model który mi się najbardzie podoba to Duckers Vintage Cherry - przepiękne Balmoral Oxfords, wyprodukowane dla Duckers & Sons z Oxfordu. Niestety firm przeszła na emeryturę. Mierzyłem te buty w zeszłym roku  - naprawde piękne.

Cena 220 GBP i dostępne w rozmiarach 7.5 - 10.5. Oczywiście UK8 jest już zajęte.

W chwili obecnej dysponuję tylko takim zdjęciem 

Duckers - D004.pdf

Opublikowano
10 minut temu, bratdominik napisał:

Aj, jak ja przekonam Żonę do 3.pary w roku... Poza tymi jaki jest wybór modeli? Te Druckersy tylko w tym kolorze?

Żona nie lubi kupować butów? :twisted: 

Opublikowano
Dnia 22.05.2017 o 12:00, FONos napisał:

Są chętni na wspólny zakup koszul w Zack Roman? Przy 4 sztukach cena spada o 100 zł na koszuli :) Szukam chętnych na 2 szt.

Ja bardzo chętnie bym się na coś takiego pisał, tyle że potrzebuje jedynie jedną koszulę i to najpóźniej na połowę przyszłego tygodnia :(

Opublikowano
2 godziny temu, marzarz1 napisał:

Ja bardzo chętnie bym się na coś takiego pisał, tyle że potrzebuje jedynie jedną koszulę i to najpóźniej na połowę przyszłego tygodnia :(

To raczej terminowo się to nie uda niestety ... część koszul jest dostępna od ręki ale większość to przedsprzedaż ...

Opublikowano
1 godzinę temu, FONos napisał:

To raczej terminowo się to nie uda niestety ... część koszul jest dostępna od ręki ale większość to przedsprzedaż ...

Mam osobę w Warszawie, która mogłaby odebrać moją jedną sztukę, a pozostałe zostałyby wysłane ze sklepu na wskazany adres 

Opublikowano
3 godziny temu, marzarz1 napisał:

Mam osobę w Warszawie, która mogłaby odebrać moją jedną sztukę, a pozostałe zostałyby wysłane ze sklepu na wskazany adres 

Chętnie dołączę do zamówienia w CT. 2 sztuki Warszawa.

Opublikowano

W załaczniku jest lista modeli i ceny. Niestety w niektórych przypadkach trzeba wywnioskować z opisu co to jest.

CENNIK:

AS buty.xlsx

cap, Oxford - czysty Oxford

cap, brogue, Oxford - oxford z jakimś zdobieniem ana krawędzi lub krawędzich skóry - nie oznacza pełnego zdobienia czubka buta

cap, punched, Oxford - są to Oxford Balmorals

wing-tip, brogue, Oxford - bak model AS Hunt

Opublikowano
Dnia ‎2017‎-‎05‎-‎25 o 17:10, marzarz1 napisał:

Pod warunkiem, że ta którą chcesz zamówić jest dostępna od ręki.