Łukasz N. Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec W dniu 29.02.2024 o 17:46, adamW napisał: Massimo Dutti ma coś takim stylu w aktualnej ofercie: https://www.massimodutti.com/pl/kurtka-z-kieszeniami-z-bawelnianej-mieszanki-l03406203#colorId=401 Nie jest to pewnie jakość Private White ale też kosztuje w regularnej cenie 470zł a nie 470 funtów (plus pewnie nie będzie problemem kupić na wyprzedaży za 299zł). Hej dzięki. Próbowałem z nią, ale rozmiarowo brakuje pół środku i nie do końca ten kolnierz. Massimo nie można nic zarzucić mają dobra obsługę klienta i miłe ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2 minuty temu, Łukasz N. napisał: Hej dzięki. Próbowałem z nią, ale rozmiarowo brakuje pół środku i nie do końca ten kolnierz. Massimo nie można nic zarzucić mają dobra obsługę klienta i miłe ceny Potwierdzam. Sam zamowilem i nie do konca sprostala oczekiwaniom (problem z rozmiarem plus wyjatkowo mocno szeleszcząca podszewka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz N. Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec Jeszcze są baracuta w promocji, ale jak się wie że w tk max bywają za 100 złotych to się odechciewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec Massimo Dutti niestety w ciagu ostatnich lat poleciało z jakością na łeb, na szyję. wiem, że to najczęściej obecnie powtarzany slogan, ale tak jest w istocie. Kupuje w MD od dawna i jakość ubrań sprzed 10 lat jest wyraźnie wyższa - lepsze tkaniny, znacznie lepsze wykończenie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victordeleco2 Napisano 19 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec Poszukuje skarpetek w przyzwoitej jakości do długich spodni ale także stopek do loafers/sneakersow tak aby były niewidoczne. Gdzie można znaleźć coś w normalnej cenie czyli nie 60zł za sztukę? Rzuciło mi się w oczy Uniqlo, miał ktoś do czynienia? Niestety mają poliester w składzie co jest chyba zaskakujące jak dużo osi polecali ich T-shirty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 19 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec Dołączam się do pytania. Stopki, krore nie wystają z butów i które nie spadają ze stóp (przynajmniej moich) po trzech krokach i da się je kupić są jak jednorożec . Wszyscy o nim słyszeli, ale nikt go nie widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 19 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 22 minuty temu, pablocito napisał: Dołączam się do pytania. Stopki, krore nie wystają z butów i które nie spadają ze stóp (przynajmniej moich) po trzech krokach i da się je kupić są jak jednorożec . Wszyscy o nim słyszeli, ale nikt go nie widział. Ja używam https://darntough.com/collections/mens-no-show-socks/products/mens-merino-wool-run-no-show-tab-no-cushion-ultra-lightweight-running-socks Nie są to całkowicie skarpetki typu "no shows", nie nadają się np. do loaferósw (tzn. doskonale się nadają, ale będą widoczne). Mają jednak niezaprzeczalne zalety - naprawdę doskonale trzymają się stopy i zapewniają bardzo dobry komfort termiczny w upały, będąc wykonanymi z mieszkanki cieniutkiej wełny i nylonu, zapobiegają również obcieraniu stopy (ja zawsze mam z tym problem bez skarpetek, nawet najbardziej miękkie buty obcierają mi ścięgna Achillesa, jeśli ząłoże je na goła stopę). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec Stopki-niewidki robiła kiedyś Calzedonia, do dziś pluję sobie w brodę, że nie wziąłem pięćdziesięciu par. Ale może nadal można kupić. Edit: https://www.calzedonia.com/pl/product/niewidoczne_skarpety_z_bawełny_uniseks-DC0070.html?dwvar_DC0070_Z_COL_CALZD=031 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 19 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec Stopki-niewidki robiła kiedyś Calzedonia, do dziś pluję sobie w brodę, że nie wziąłem pięćdziesięciu par. Ale może nadal można kupić. Edit: https://www.calzedonia.com/pl/product/niewidoczne_skarpety_z_bawełny_uniseks-DC0070.html?dwvar_DC0070_Z_COL_CALZD=031Mam. Spadają. Może ja źle chodzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 19 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec Musi rozmiar nie taki. Mam par ze 3, wszystkie siedzą ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojKow Napisano 20 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec Ja od 8 lat noszę stopki z H&M i nigdy mi się nie zsuwały, mają spory kawał gumy na pięcie. Nie mam pewności czy to te konkretne, bo serio od daaawna ich nie kupowałem https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0871826002.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec Ale to nie są niewidki, te z Calzedonii mają większe wycięcie, skarpetki nie widać nawet w boat shoes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 20 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec Ja też noszę H&M, ale to nie to co w linku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojKow Napisano 20 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec Kurcze, te faktycznie mają mniejsze wycięcie. Nie widzę tych, których sam używam 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec SuSu zamknęło swój damski dział Suistudio w 2021 roku, czy ktoś kojarzy jakąś inną firmę oferującą wełniane marynarki/żakiety dla kobiet? (Żona szuka marynarki i wszędzie tylko poliester...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 3 godziny temu, dragonek napisał: SuSu zamknęło swój damski dział Suistudio w 2021 roku, czy ktoś kojarzy jakąś inną firmę oferującą wełniane marynarki/żakiety dla kobiet? (Żona szuka marynarki i wszędzie tylko poliester...) 3 marca w tym wątku (poprzednia strona) już odpowiadałem na analogiczne pytanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 6 godzin temu, dragonek napisał: SuSu zamknęło swój damski dział Suistudio w 2021 roku, czy ktoś kojarzy jakąś inną firmę oferującą wełniane marynarki/żakiety dla kobiet? (Żona szuka marynarki i wszędzie tylko poliester...) Ostatnio w Vistula widziałem damskie ubrania z 100% wełny (chyba 100s). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec Panowie, Poszukuję paska do spodni ze sprzączką w kształcie zbliżonym do końskiej podkowy o szerokości nie większej niż 1 cal. W Susu mają takie, które mi się podobają ale szukam czegoś w cenie do 100 zł. Kolory, które mnie interesują to brąz i beż, skóra licowa bądź zamsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec Szukam swetra o splocie warkoczowym, w serek, bez gigantycznych koni albo inego dużego logo, styl krykietowy jak poniżej. Niestety znajduje albo 100%akryl, albo Herse w zbyt wysokich pieniadzach, albo przebraną rozmiarowkę, ew. jeden sklep z UK ma taki jak mi pasuje ale tu znowu podatki wywalają wszystko. Możecie coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec https://www.alanpaine-europe.com/products/sandridge-cable-knit-cricket-jumper-in-ecru-airforce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec trochę się spóźniłeś, na początku marca były na stronie RL dwa fajne swetry (90% wełna 10% kaszmir) przecenione z 1800 do kupienia za 900 z kuponem kupiłem za 720 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec https://hopeandhenry.com/products/24sm0302b-white-with-classic-blue-v-neck-cricket-sweater opcja budżetowa (mam i jestem zadowolony za tę cenę jak najbardziej), z dostawą do PL wychodzi nieco ponad 210 PLN, natomiast o podatkach/cle się nie wypowiem, bo ja zamawiałem z dostawą do znajomego w USA, który mi potem to przywiózł wracając. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 3 godziny temu, Arturlep napisał: trochę się spóźniłeś, na początku marca były na stronie RL dwa fajne swetry (90% wełna 10% kaszmir) przecenione z 1800 do kupienia za 900 z kuponem kupiłem za 720 Wtedy szukam ale odrzuciłem od razu tego producenta bo spodziewałem się właśnie tej wyższej kwoty, a cena była zacna 3 godziny temu, MarianoItaliano napisał: https://hopeandhenry.com/products/24sm0302b-white-with-classic-blue-v-neck-cricket-sweater opcja budżetowa (mam i jestem zadowolony za tę cenę jak najbardziej), z dostawą do PL wychodzi nieco ponad 210 PLN, natomiast o podatkach/cle się nie wypowiem, bo ja zamawiałem z dostawą do znajomego w USA, który mi potem to przywiózł wracając. Dziękuję, kupione - podatki już zapłacone w sklepie i wyszło troszkę więcej niż podałeśx ale ledwo co 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano 3 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień W dniu 19.03.2024 o 18:03, pablocito napisał: Dołączam się do pytania. Stopki, krore nie wystają z butów i które nie spadają ze stóp (przynajmniej moich) po trzech krokach i da się je kupić są jak jednorożec . Wszyscy o nim słyszeli, ale nikt go nie widział. W moim przypadku sprawdził się ten model: https://klasycznebuty.pl/pl/p/PEDEMEIA-H250-Navy/6309 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 4 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień @Krzysiek_W jak oceniasz rozmiarówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi