Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Łukasz N. napisał:

Hej dzięki. Próbowałem z nią, ale rozmiarowo brakuje pół środku ;) i nie do końca ten kolnierz. 

Massimo nie można nic zarzucić mają dobra obsługę klienta i miłe ceny :)

Potwierdzam. Sam zamowilem i nie do konca sprostala oczekiwaniom (problem z rozmiarem plus wyjatkowo mocno szeleszcząca podszewka).

Opublikowano

Massimo Dutti niestety w ciagu ostatnich lat poleciało z jakością na łeb, na szyję. wiem, że to najczęściej obecnie powtarzany slogan, ale tak jest w istocie. Kupuje w MD od dawna i jakość ubrań sprzed 10 lat jest wyraźnie wyższa - lepsze tkaniny, znacznie lepsze wykończenie itd.

Opublikowano

Poszukuje skarpetek w przyzwoitej jakości do długich spodni ale także stopek do loafers/sneakersow tak aby były niewidoczne. Gdzie można znaleźć coś w normalnej cenie czyli nie 60zł za sztukę? Rzuciło mi się w oczy Uniqlo, miał ktoś do czynienia? Niestety mają poliester w składzie co jest chyba zaskakujące jak dużo osi polecali ich T-shirty. 

Opublikowano
22 minuty temu, pablocito napisał:

Dołączam się do pytania. Stopki, krore nie wystają z butów i które nie spadają ze stóp (przynajmniej moich) po trzech krokach i da się je kupić są jak jednorożec . Wszyscy o nim słyszeli, ale nikt go nie widział.

Ja używam https://darntough.com/collections/mens-no-show-socks/products/mens-merino-wool-run-no-show-tab-no-cushion-ultra-lightweight-running-socks

Nie są to całkowicie skarpetki typu "no shows", nie nadają się np. do loaferósw (tzn. doskonale się nadają, ale będą widoczne). Mają jednak niezaprzeczalne zalety - naprawdę doskonale trzymają się stopy i zapewniają bardzo dobry komfort termiczny w upały, będąc wykonanymi z mieszkanki cieniutkiej wełny i nylonu, zapobiegają również obcieraniu stopy (ja zawsze mam z tym problem bez skarpetek, nawet najbardziej miękkie buty obcierają mi ścięgna Achillesa, jeśli ząłoże je na goła stopę).

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, dragonek napisał:

SuSu zamknęło swój damski dział Suistudio w 2021 roku, czy ktoś kojarzy jakąś inną firmę oferującą wełniane marynarki/żakiety dla kobiet? (Żona szuka marynarki i wszędzie tylko poliester...)

3 marca w tym wątku (poprzednia strona) już odpowiadałem na analogiczne pytanie :-)

• Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, dragonek napisał:

SuSu zamknęło swój damski dział Suistudio w 2021 roku, czy ktoś kojarzy jakąś inną firmę oferującą wełniane marynarki/żakiety dla kobiet? (Żona szuka marynarki i wszędzie tylko poliester...)

Ostatnio w Vistula widziałem damskie ubrania z 100% wełny (chyba 100s).

• Like 1
Opublikowano

Panowie,

Poszukuję paska do spodni ze sprzączką w kształcie zbliżonym do końskiej podkowy o szerokości nie większej niż 1 cal.
W Susu mają takie, które mi się podobają ale szukam czegoś w cenie do 100 zł.

Kolory, które mnie interesują to brąz i beż, skóra licowa bądź zamsz.

A24110_1.jpg.2d5011325719466966ad1975b5798b0b.jpg

Opublikowano

Szukam swetra o splocie warkoczowym, w serek, bez gigantycznych koni albo inego dużego logo, styl krykietowy jak poniżej. Niestety znajduje albo 100%akryl, albo Herse w zbyt wysokich pieniadzach, albo przebraną rozmiarowkę, ew. jeden sklep z UK ma taki jak mi pasuje  ale tu znowu podatki wywalają wszystko. Możecie coś polecić?

Herse-Packshot-0392-kopia-1024x1536.jpg

40007.5168-71138_1512x.jpeg

016p08-sandridge-mens-cable-knit-cricket-jumper-ecru-airforce-s2405-1.jpg

white-cricket-sweater.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, Arturlep napisał:

trochę się spóźniłeś, na początku marca były na stronie RL dwa fajne swetry (90% wełna 10% kaszmir) przecenione z 1800 do kupienia za 900 z kuponem kupiłem za 720

Wtedy szukam ale odrzuciłem od razu tego producenta bo spodziewałem się właśnie tej wyższej kwoty, a cena była zacna

3 godziny temu, MarianoItaliano napisał:

https://hopeandhenry.com/products/24sm0302b-white-with-classic-blue-v-neck-cricket-sweater

opcja budżetowa (mam i jestem zadowolony za tę cenę jak najbardziej), z dostawą do PL wychodzi nieco ponad 210 PLN, natomiast o podatkach/cle się nie wypowiem, bo ja zamawiałem z dostawą do znajomego w USA, który mi potem to przywiózł wracając.

Dziękuję,  kupione - podatki już zapłacone w sklepie i wyszło troszkę więcej niż podałeśx ale ledwo co 

• Like 2