eye_lip Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zmiany, zmiany, zmiany... a Maciek cały czas wygląda jakby był smutny, albo zjadł cytrynę. Więcej pewności i szczerego uśmiechu życzę Cytuj
Maciej Zaremba Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zmiany, zmiany, zmiany... a Maciek cały czas wygląda jakby był smutny, albo zjadł cytrynę. Więcej pewności i szczerego uśmiechu życzę Dziękuję za życzenia, Cytuj
Dan Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 jakiej szerokości są oferowane krawaty z grenadyny? Cytuj
Medyk Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Dan, krawaty mają szerokość 8,5 cm. Cytuj
Dan Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 pętla pożądania zaciska się - to moja ulubiona szerokość. Dzięki za odpowiedź. Cytuj
Misza Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Dobry pomysł, świetnie dobrana muzyka. Filmik: dużo lepiej wyszłoby w kolorze sephia lub czarno - białym. Za mało dynamizmu i zupelnie nie wykorzystana rola Pana Prokopa. Historię zamyka jego postać, ale jestem przekonany, że niewielu doczeka tego momentu ze względu na długość materiału. Dobrze by bylo, gdyby twarz celebryty pojawiła się w kilku pierwszych sekundach materiału. Np, gdyby to on przechodził przez ulicę. Cytuj
Jan Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Filmik: dużo lepiej wyszłoby w kolorze sephia lub czarno - białym. Kwestia gustu, ja tez lubię czarno-białe zdjęcia, ale wtedy uzyskujesz 100% efekt retro, a nie o to chodzi Panu Zarembie. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Nie uważacie, że te kieszenie są jakby krzywe? Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Na moje oko są półukośne albo ukośne inaczej, czyli krzywe Cytuj
Styleman Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zdjęcie z FB Zaremba Prowokacyjne pytanie usunięte z postu. Na przyszłość bardzo ładnie proszę o argumentację, najlepiej techniczną, ponieważ wielu użytkowników może nie mieć na tyle wytrenowanego oka, by dostrzegać pewne niuanse Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Temat wyczyszczony. Proszę komentować albo z sensem, albo w ogóle, a już na pewno nie w postaci utarczek słownych, oszczędzi mi to klikania w "usuń post". Cytuj
SVR Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Dlaczego został usunięty post Mr-vintage'a? Były tam bardzo cenne uwagi. Cytuj
mr.vintage Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 I po ch... była ta cała dyskusja skoro została wyczyszczona? 1 Cytuj
SVR Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Czyli moderatorzy forum zastrzegają sobie prawo do usuwania postów zupełnie bez przyczyny? Jest o tym stosowny wpis w regulaminie? Bo ja nie widzę takiego. Cytuj
kamil Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Żeby nie być gołosłownym wklejam zdjęcie dwóch marynarek dwurzędowych z mediolańskiej pracowni A. Caraceni. Jeżeli coś plasuje się w górnym rejestrze cenowym w Polsce, to musi to wyglądać tip top bez żadnego ale! To nie jest robota z budżetowej pracowni krawieckiej. Forum jest platformą dyskusyjną, więc wymiana poglądów pro et contra jest wskazana. Czy mógłbyś rozwinąć swoją tezę a zwłaszcza wskazać jej kontekst, bo nie rozumiem chyba, co chcesz powiedzieć: że Caraceni mogą czardżować swoje stawki, bo świetnie szyją? że garnitur Zaremby ma niewybaczalne usterki nie do pogodzenia z reputacją pracowni? Coś jeszcze innego? Cytuj
waski Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 No tak i przepadła mi ważna część dyskusji Cytuj
mr.vintage Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Gołym okiem widać, że to inny rodzaj wełny (u panów ze zdjęcia sztywniejszy), a zdjęcie robione w innym świetle, więc nie ma sensu tego porównywać. Cytuj
kamil Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgadzam się, że od pracowni aspirujących do elity krawiectwa należy wymagać (jeszcze) więcej niż od innych, ale też faktycznie porównujmy jabłka z jabłkami, a nie pomarańczami (vide uwaga Mr. V. o różnicy materiałów). Cytuj
el-biczel Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 To ja napisze jeszcze raz to, co zostalo przez moderacje wyczyszczone. Nastepnym razem 2 raz sie nie bede wypowiadal. M. Zaremba lubi miekkie, lekkie wypelnienia na lekkich materialach (220 a nie 280 gram), gdy sie sklada takie zamowienie w pracowni to jest sie informowanym, ze taka marynarka nie bedzie idealnie gladka. Wtedy mozna powiedziec, nie to chce normalny ciezki wklad. Tkanina bedzie idealnia prosta, ale za to zupelnie inny efekt stylistyczny i komfort noszenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi