ciasteczkowy Napisano 9 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2022 Outlet Patine? Dział "Clearance" w Bexley? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sad_mad Napisano 9 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2022 Buty z outletu Patine jestem w stanie wymienić z pamięci. Co do Bexley- dziękuję za wskazówkę, jakoś nigdy tam nie trafiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 12 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2022 Ogon w polo wcale nie zniknął i ma się bardzo dobrze. Na fotce prezentuję dzisiejsze wdzianko Pink Pony Laurena[/img][/url]Faktycznie jeszcze się jakiś tam ogonek trafia uhttps://cortefiel.com/pl/en/men/polos-and-t-shirts/short-sleeved-pique-polo-shirt/2163623.htmlWybór i jakoś zacna ale niestety raczej tylko Hiszpania i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 13 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2022 W dniu 9.06.2022 o 08:44, michasacuer napisał: Koszule od Milera jak wypadają jakościowo w porównaniu z Suit Supply, Poszetką, Macaroni? Podbijamy pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noise Napisano 14 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2022 Koszul z wymienionych do porównania firm nie miałem, ale białe koszule od Milera - których posiadam bodaj 9, w dwóch rozmiarówkach, z różnych lat - bardzo ciężko się prasuje i ich biel mocno żółknie (zwłaszcza w twillowych koszulach, ocbd są nieco lepsze pod względem trwałości koloru). Miałem jedną nieużywaną na wieszaku w sąsiedztwie koszul kilkumiesięcznych od M., różnica była drastyczna. Zarówno Lancerto jak i Wólczanka mają bardziej trwałą biel. Na plus u Milera fajne proporcje wyłogów kołnierzyka i mięsistość materiału koszuli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 14 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2022 Kto jest producentem materiału u Milera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 16 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2022 W dniu 14.06.2022 o 13:22, Servetch napisał: Kto jest producentem materiału u Milera? Materiału użytego do czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 16 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2022 Koszulach, rozmawiamy o koszulach i wolę wystrzegać się tego materiału 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano 19 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2022 Panowie, czy bezbarwny krem Saphir Pommadier jest jakoś znacząco gorszy od wersji z pigmentem? Mam dwie pary żeglarskich Timberlandów i słuchawki ze skórzanymi elementami. Tu brąz, tam seledyn i jeszcze czarny - przyznam, że wolałbym kupić jeden do wszystkiego. Krem byłby używany czysto prewencyjnie, żeby ta skóra posłużyła jak najdłużej i miała ten przyjemniejszy, bardziej nasycony kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 19 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2022 2 godziny temu, Coven napisał: Panowie, czy bezbarwny krem Saphir Pommadier jest jakoś znacząco gorszy od wersji z pigmentem? Mam dwie pary żeglarskich Timberlandów i słuchawki ze skórzanymi elementami. Tu brąz, tam seledyn i jeszcze czarny - przyznam, że wolałbym kupić jeden do wszystkiego. Krem byłby używany czysto prewencyjnie, żeby ta skóra posłużyła jak najdłużej i miała ten przyjemniejszy, bardziej nasycony kolor. Krem bezbarwny różni się brakiem pigmentu, reszta jest ta sama. Innymi słowy, nie koloryzuje. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 20 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2022 Dodam, że nie zawsze pommadier jest dobrym wyborem do butów żeglarskich. Do niektórych moich sebago używan saphir onguent - środek do skór olejowanych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 20 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2022 Ja do z kolei uzywam czegos takiego zarowno do Timberlandow, Red Wingow jak i wielu elementow skorzaynch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
25kamil25 Napisano 21 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2022 Korzystał ktoś z polskiego sklepu Thursday? To nie jest jakaś ściema patrząc na mocne promocje? Bo wiem, że ich buty są przyzwoite jakościowo i cena aż dziwi... https://www.thursdaybootspoland.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 21 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2022 58 minut temu, 25kamil25 napisał: Korzystał ktoś z polskiego sklepu Thursday? To nie jest jakaś ściema patrząc na mocne promocje? Bo wiem, że ich buty są przyzwoite jakościowo i cena aż dziwi... https://www.thursdaybootspoland.com/ Antywirus w telefonie bardzo się zdenerwował przy próbie otwarcia linka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 21 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2022 https://forum.butwbutonierce.pl/topic/11700-buty-red-wing-iron-ranger/?do=findComment&comment=345940 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emace Napisano 21 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2022 Jak oceniacie jakość Loake Export Grade? Do czego to można porównać? Np. jak wypada względem Yanko/Loake 1880 lub C&J? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 21 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2022 Warto się zainteresować w tej cenie? Jakość starszych serii G&B była dobra. Stylowo bardzo klasycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 21 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2022 Akurat ostatnio je zamówiłem. Jakość lepiej niż przyzwoita jak na tę cenę, mały minus za niewilkie żółte ślady z kleju w rejonie szwów łączących podeszwę z cholewką. Na dużu plus klasyczna forma bez zbędnych przeszyć. Niestety nawet największy rozmiar okazał się za mały więc zmuszony jestem je zwrócić. Grneralnie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 21 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2022 36 minut temu, nynu napisał: Akurat ostatnio je zamówiłem. Jakość lepiej niż przyzwoita jak na tę cenę, mały minus za niewilkie żółte ślady z kleju w rejonie szwów łączących podeszwę z cholewką. Na dużu plus klasyczna forma bez zbędnych przeszyć. Niestety nawet największy rozmiar okazał się za mały więc zmuszony jestem je zwrócić. Grneralnie polecam. Czyli jak noszę 6,5uk oraz 41 w sportowych markach to brać też 41 czy jednak 40? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 21 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2022 Myślę, że rozmiar tych cichobiegów od Gorson Bros jest nieco zaniżony w stosunku do rozmiarówki butów klasycznych. W loakach, trickersach czy berwikach noszę UK 11, tu 46 okazał się na mnie za mały i to pewnie nawet o cały jeden rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 22 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2022 13 godzin temu, Cineos napisał: Warto się zainteresować w tej cenie? Jakość starszych serii G&B była dobra. Stylowo bardzo klasycznie. Co to za sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 22 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2022 Wygląda jak Zalando Lounge. Legitny:) Jak bardzo da się wytaloować koszulę zaszewkami? Kiedy trzeba ją zwężać bocznymi szwami? Jaki jest poziom trudności obu poprawek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 22 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2022 Godzinę temu, ciasteczkowy napisał: Wygląda jak Zalando Lounge. Legitny:) na 100 % zalando lounge, też patrzyłem na te G&B, często można trafić jakiś fajny zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 22 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2022 3 godziny temu, ciasteczkowy napisał: Jak bardzo da się wytaloować koszulę zaszewkami? Kiedy trzeba ją zwężać bocznymi szwami? Jaki jest poziom trudności obu poprawek? Jeżeli chodzi o zaszewki to trudno dokładnie określić, mniej w koszuli dla szczupaka 38-40 a więcej dla dużego chłopa 44-46., Margines można przyjąć mniej/więcej od 8 do 12 cm. ,Poziom trudności w pierwszym przypadku jest minimalny- zrobi to każdy amator szycia np. moja 8 letnia wnuczka, która ma mini maszynę i szyje ubranka dla lalek., W drugim przypadku potrzeba mistrza krawiectwa, gdyż to jest dosyć skomplikowana operacja która dotyczy nie tylko talii ,ale też pachy i rękawów .Praktycznie trzeba koszule wykroić i uszyć niemal od nowa .,Zaleta taliowania zaszewkami to nie tylko niski koszt, ale możliwość odwrócenia zmian., Po zwężeniu szwami zmiany są nieodwracalne 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermiol Napisano 26 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2022 W dniu 21.06.2022 o 17:48, emace napisał: Jak oceniacie jakość Loake Export Grade? Do czego to można porównać? Np. jak wypada względem Yanko/Loake 1880 lub C&J? Macałem je tylko w sklepie, ale porównując do zwykłej linii 1880 to mają inne kopyta i bardziej miękką skórę. Na poziomie Yanko, ale nie TLB czy CJ. Po ostatnich podwyżkach są droższe niż TLB Artista w sklepie Patine.pl więc znacznie przepłacone. Jak bardzo Ci się podobają to w Loake są na black friday małe promocje, więc możesz zaczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi