wyro52 Napisano 3 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2018 @mosze Tak trzewiki, nie łamią się bardziej jeżeli są za duże? (praca buta w zakresie do, którego nie został "zbity") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 Ja mam tylko 3 pary, z czego jedna jest dziewicza, czeka na właściwy moment, czyli nie mam tutaj bogatych doświadczeń. Jeśli czujesz się w butach niekomfortowo, to oddaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 Również ma 3 pary Gordonów, wszystkie 42, w tym trzewiki william. U mnie stopa to 27 cm, wkładki mają po około 28,5 cm (wszystko dokladnie mierzone). 2*derby ładnie się dopasowały, szczególnie w zamszu, bo na początku dość uciskały, lecz trzewiki są mniej podatne na rozchodzenie. Wychodzi na to że słabo się pomierzyłeś, jeżeli nosisz wkładki zawsze 27, to bierz rozmiar mniejsze, ale jak wspomniałem trzewiki ciężej rozchodzić, mnie nadal czasem uciskają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyro52 Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 4 godziny temu, Jarek napisał: Również ma 3 pary Gordonów, wszystkie 42, w tym trzewiki william. U mnie stopa to 27 cm, wkładki mają po około 28,5 cm (wszystko dokladnie mierzone). 2*derby ładnie się dopasowały, szczególnie w zamszu, bo na początku dość uciskały, lecz trzewiki są mniej podatne na rozchodzenie. Wychodzi na to że słabo się pomierzyłeś, jeżeli nosisz wkładki zawsze 27, to bierz rozmiar mniejsze, ale jak wspomniałem trzewiki ciężej rozchodzić, mnie nadal czasem uciskają. Nie do końca rozumiem , masz numer 27cm i musisz rozbijać trzewiki 28,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 5 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2018 Mam problem z nowymi sztybletami Loake. Lewa stopa wchodzi dość ciężko, ale wchodzi. Prawy but natomiast wymaga sporej siły i kombinowania, żeby w ogóle go założyć. Rozmiar jest na pewno dobry, kwestia jak je rozbić, żeby za każdym razem nie było problemów? Oddać do szewca czy pochodzenie w nich przez jakiś czas zda egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 5 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2018 20 godzin temu, wyro52 napisał: Nie do końca rozumiem , masz numer 27cm i musisz rozbijać trzewiki 28,5 cm Rozbijac nie muszę, ale nieraz potrafią jeszcze się odcisnąć. Co do rozmiarów, to stopa ma 27 cm, a chodzę w butach w których długosc wkładki ma około 1,5 cm więcej, cyzli te 28,5. tak to juz jest. Jeden wymiar nie równa sie przecież drugiemu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2018 Vossen na Zalando. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2018 To ja zrobię reklamę polskiej firmie. Nie mam od nich żadnego szlafroka, ale z poszewek na pościel jestem zadowolony. Andropol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2018 1 minutę temu, timeforalesson napisał: Te szlafroki są w całości z poliestru. http://www.andropol.eu/?lang=pl&action=sklep&idm=1&ids=3&idss=177&idsa=1612 Skład: 100% bawełna No nie wiem. Chyba nie po to inwestowali w "barwienie głębokie kadziowe" bawełny, żeby potem robić z poliestru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2018 1 minutę temu, timeforalesson napisał: Spojrzałem na inny model Mają chyba łącznie 3 sklepy. Jeden hurtowy, jeden "swój" detaliczny, i drugi "outsource'owany" detaliczny. W każdym razie mam od nich poszewki do pościeli i nie mam zastrzeżeń, poza głupim sztukowaniem szerokości w poszewce na kołdrę przy rozmiarze 200x220. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianB. Napisano 7 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2018 Panowie , który płaszcz wybrać czarny czy rudo/brązowy?? Rudy lepiej leży ale skład 50% wełna 50% plastik. Czarny 80%wełna reszta plastik. Płaszcz ma być na co dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 7 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2018 Mało uniwersalne te kolory. Ja bym bardziej celował w granat lub camel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianB. Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2018 Czarny płaszcz = czarny garnitur ? Tylko na pogrzeb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2018 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 20 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2018 Pomożecie ustalić co to za marka butów? Opakowanie to chyba pomylili i jest nie z tych butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legresti Napisano 20 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2018 "Aminarini"...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 20 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2018 Faktycznie to się zgadza. Z butów jestem zadowolony. Skóra mięsista, wygodne już od 1 założenia. Szukałem przez lato niebieskich penny loafersów, więc jak na mnie wpadły nie mogłem odmówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tol Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 Panowie, czy płaszcz Vicenza z SuSu nadaję się na własny ślub? Nie mogę za bardzo znaleźć nic ciekawszego. Czy długość przed kolano i kieszenie po skosie go dyskwalifikują? https://eu.suitsupply.com/pl/coats/granatowy-płaszcz/J461.html?cgid=Coats&prefn1=colorID&prefv1=blue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 Panowie, po usunięciu fałdy poznańskiej i zwężeniu po szwie środkowym powstał widoczny na zdjęciu problem z rozporkami. Krawiec stwierdził, ze to kwestia wykroju pleców i po usunięciu fałdy materiał musi się tak ciągnąć. Miał racje?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 We wszystkich garniturach miałem usuwaną m.in. tę fałdkę materiału zbierającego się pod szyją i w żadnym z nich nie zauważyłem czegoś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 Jasne, tez to przerabiałem. Teraz zastanawiam się tylko, czy da się to poprawić. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakbog Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Cytat Jeśli jesteś z Warszawy to polecam wybrać się do któregoś ze sklepów Albione. Mój garnitur od nich nosi się super, a smaczki takie jak podszewka z cupro czy guziki funkcyjne są niespotykane w takich pieniądzach. Jakie są zalety podszewki z cupro i dlaczego jest ona uznawana za "smaczek"? Miałem wrażenie, że są tkaniny, które lepiej się nadadzą na podszewkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 24 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2018 18 godzin temu, Jakbog napisał: Jakie są zalety podszewki z cupro i dlaczego jest ona uznawana za "smaczek"? Miałem wrażenie, że są tkaniny, które lepiej się nadadzą na podszewkę. Bemberg pomimo ,że jest to tkanina syntetyczna to jednak wyprodukowana z naturalnych włókien i oddycha lepiej od poliestru.,W porównaniu z jedwabiem bemberg jest dużo tańszy i bardziej trwały.,Jeżeli chodzi o proces produkcji to cupro jest produkowane z celulozy i odpadów bawełny, czyli żadne zwierzęta przy tym nie cierpią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 25 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2018 Loake na kopycie capital brać tts w porównaniu do Hiro Meermina , czy zejść 0,5 w dól , ( Meermin 9 , Loake 8,5 ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 25 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2018 Nie znam kopyta Hiro,miałem kilka par Loake na kopycie Capital i to jest wąskie kopyto. Pół rozmiaru w dół to dużo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi