Taternik Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Chciałbym zapytac o następujące buty: http://www.herringshoes.co.uk/product-i ... =3&stype=1 Początkowo myślałem, że to Loake 1880, ale patrząc na wnętrze buta myślę sobie linia "Loake Shoemakers", jednak na stronie: http://www.loake.co.uk/Shop/Products/Lo ... fault.aspx widac, że należą do linii "Evolution", o której nic na forum nie znalazlem i zastanawiam się, czy ten model wart jest tej obniżonej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 W tej cenie kupiłbym, jeszcze przy znośnym kursie funta, jeśli Ci się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Czy trzymacie swoje boat shoes na prawidłach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Ja na przykład nie trzymam w ogóle miękkich i tanich zamszaków na prawidłach - ale może zacznę, tak doraźnie, w sezonie. Do szafy na zimę odkładam wypchane gazetami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Czy trzymacie swoje boat shoes na prawidłach? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Wszystkie buty skórzane trzymam na prawidłach - boat shoes też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Tak, Stormy przechowuję na plastikowych prawidłach (ikea). W zupełności wystarczają. Generalnie wszystkie tańsze buty przechowuję w ten sposób, droższe w cedrowych. Do tego bawełniany worek na buty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taternik Napisano 5 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Czy ktoś mógłby mi pomóc w zakupie butów na www.herringshoes.co.uk ? Wybrałem buty, podałem email oraz hasło i przeszedłem przez procedurę, aż do wybrania formy płatności i cisza, nie otrzymałem żadnego maila i nie wiem co dalej zrobic, czy buty są zarezerwowane, czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Czy ktoś mógłby mi pomóc w zakupie butów na http://www.herringshoes.co.uk ? Wybrałem buty, podałem email oraz hasło i przeszedłem przez procedurę, aż do wybrania formy płatności i cisza, nie otrzymałem żadnego maila i nie wiem co dalej zrobic, czy buty są zarezerwowane, czy nie. Miałem różne "zdarzenia" przy zakupach, ale nie na herringshoes.co.uk. Najczęściej przy zakupie koszul albo butów. Np: -email przychodził z dużym opóźnieniem, oczywiście kwalifikacja jako spam. -coś nie pasowało z kartą, -ktoś w tym samym momencie kupił Napisz do sklepu maila. Opisz sytuację. Dołącz printscreen'y z poszczególnych etapów. W moim przypadku szybko odpowiadali. No może poza Loding, który z definicji na maile nie odpowiada. Ale jak już kupowałem przez salon w Paryżu, na maile po angielsku odpowiadali bardzo chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Chciałem kupić krawat z Al Bazar z wyszytą cyfrą 7. Sklep Al Bazar w Mediolanie nie prowadzi chyba sprzedaży internetowej. Wysłałem im maila, ale nie odpowiedzieli (choć potwierdzili otrzymanie). W Europie chyba nie mają drugiego sklepu. Mają japońską stronę internetową prowadzącą sprzedaż online. Ale na stronie nie mają krawatów z cyfrą 7. Na ebay-u nie znalazłem nawet śladów sprzedaży. Ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Chciałem kupić krawat z Al Bazar z wyszytą cyfrą 7. Sklep Al Bazar w Mediolanie nie prowadzi chyba sprzedaży internetowej. Wysłałem im maila, ale nie odpowiedzieli (choć potwierdzili otrzymanie). W Europie chyba nie mają drugiego sklepu. Mają japońską stronę internetową prowadzącą sprzedaż online. Ale na stronie nie mają krawatów z cyfrą 7. Na ebay-u nie znalazłem nawet śladów sprzedaży. Ktoś ma jakiś pomysł? http://wizzair.com/flights/Katowice/Milan/?language=PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Chciałem kupić krawat z Al Bazar z wyszytą cyfrą 7. Sklep Al Bazar w Mediolanie nie prowadzi chyba sprzedaży internetowej. Wysłałem im maila, ale nie odpowiedzieli (choć potwierdzili otrzymanie). W Europie chyba nie mają drugiego sklepu. Mają japońską stronę internetową prowadzącą sprzedaż online. Ale na stronie nie mają krawatów z cyfrą 7. Na ebay-u nie znalazłem nawet śladów sprzedaży. Ktoś ma jakiś pomysł? http://wizzair.com/flights/Katowice/Milan/?language=PL Specjalnie po krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Specjalnie po krawat Jest po prostu jeszcze jedna okazja, żeby wyjechać na weekend. Nikt nie mówi też, że masz kupić tam tylko krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Animaes Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Gdzie mam szansę kupić klasyczne obuwie o wkładce 31,5-32cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Gdzie mam szansę kupić klasyczne obuwie o wkładce 31,5-32cm? viewtopic.php?f=9&t=1885 Taka wkładka to chyba rozmiar ok. 47? Więc chyba nie ma problemu? Tam, gdzie klasyczne obuwie w każdym innym rozmiarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 pytanie do tych, ktorzy maja buty massimo dutti (oxfordy/derby). jakie wrazenia z uzytkowania? swojego czasu dosc pozytywnie wypowiadal sie o nich immune, ale jestem ciekaw, jak z twardoscia skory, wytrzymaloscia etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Macie pomysł Panowie gdzie znaleźć fajne, bezszwowe podkoszulki na ramiączkach z głębokim wycięciem pod szyją? Najlepiej trójkątnym. Do tej pory znajduję tylko hybrydy, których wycięcie raczej sugeruje nadejście zimy niż gorącego lata. Szukam czegoś dostępnego w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Byłem posiadaczem w ubiegłym roku butów MD derby lecz nie byłem zachwycony. Pierwsze kilka msc sprawowały się nienagannie lecz później się strasznie rozbiły i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Gdzie mam szansę kupić klasyczne obuwie o wkładce 31,5-32cm? ebay.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 pytanie do tych, ktorzy maja buty massimo dutti (oxfordy/derby). jakie wrazenia z uzytkowania? swojego czasu dosc pozytywnie wypowiadal sie o nich immune, ale jestem ciekaw, jak z twardoscia skory, wytrzymaloscia etc są ok, ale tylko po znaczącej przecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Animaes - obstalować u szewca. Kozioł - jak "kupić", to tylko "w sklepie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2012 Tak właśnie możesz to rozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 8 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2012 Natknąłem się na fulary tego typu; z "dziurką". Moje pytanie brzmi: czy ten fular jest równie poprawny jak tradycyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 8 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2012 Ktoś już zdaje się niedawno pytał o coś takiego - według mnie poprawne i tradycyjne są tylko takie krawaty (w tym także fulary, muszki, itp.) które można rozwiązać i w tej postaci będą wyglądać z grubsza jak ich pierwowzór - pasek materiału. Taki fular nie spełnia tych kryteriów (choć, oczywiście, żaden ze mnie specjalista od fularów ). Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucru Napisano 9 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2012 Moim zdaniem "wiązanie" tego fularu jest równie poprawne, co mucha na gumce. Zwykłe pójście na łatwiznę, raczej nie mające nic wspólnego z elegancją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi