Zajac Poziomka Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Sprawdź na stronie Poczty Polskiej. Ja ostatnio składałem dwa zamówienia w krótkim odstępie czasu. Drugie, mniejsze zamówienie dostarczono mi pocztą. Dopiero dziś przeczytałem, a paczkę odebrałem wczoraj. Faktycznie przyszła Pocztą Polską, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Czy zamawiał ktoś może stąd i jest w stanie stwierdzić na ile to rzeczywiście jest oryginalne? http://allegro.pl/koszulka-polo-ralph-lauren-100-oryginal-nowosc-m-i5405013070.html Szajs. Kiedy sprzedawca "allegrowy" oferujący marki typu RL, TH, Armani, itd ma tak bogaty asortyment, wszystkie kolory i rozmiary, do tego w bardzo atrakcyjnych cenach, to polecam omijać szerokim łukiem. Przy tak dużej ilości ciuchów TH musiałby mieć je z oficjalnej dystrybucji. A TH nie pozwala sprzedawać na allegro. Link do oferty dużej, polskiej "hurtowni" podróbek (jeśli łamię regulamin, to proszę o wyedytowanie): https://picasaweb.google.com/104153045109617922113/NoweKoszule2?authkey=Gv1sRgCLWT1ZzT9pmDZw&noredirect=1 Porównaj sobie z ofertą sprzedawcy, masa rzeczy powtarza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Tak też myślałem, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razorapid Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Przeglądam wątki i nie mogę znaleźć odpowiedzi, stwierdziłem że ten wątek będzie odpowiedni do zadania krótkiego pytania. Problem polega na tym że nie mogę się pozbyć czarnych plam na kolorowych skarpetach, których zacząłem używać nie dawno. Czy to może być winna zbyt dużej ilości kremu na butach? Jeżeli ktoś z forumowiczów zna odpowiedz albo była podobna sprawa poruszana w innych wątkach i był by wstanie podesłać linka dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 http://multirenowacja.pl/color-stop-100ml-kolor-stop-przeciw-odbarwieniom.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Co to za tkanina? Royal oxford? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Nie wiem jak nazywa się ten splot, ale nie jest to royal oxford. W tym wątku są zdjęcia z bliska tego, czego szukasz: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4647-james-button-koszula-bia%C5%82a-cutaway-royal-oxford/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 OK. A czy z tego typu fakturą nada się na okazje formalne (np. ślub/wesele jako gość)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Według mnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 http://vistula.pl/garnitury/garnitur,id-73102 Panowie co sądzicie o tym garniturze? Warto zakupić czy jest niezbyt poprawny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 W tej cenie oczywiście lepszym wyborem będzie Suit Supply W tym wg mnie klapy są wąskie, w sumie jak we wszystkich marynarkach Vistuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 W tej cenie oczywiście lepszym wyborem będzie Suit Supply W tym wg mnie klapy są wąskie, w sumie jak we wszystkich marynarkach Vistuli. Za 910 zł będzie trudno coś w Suit Supply znaleźć. Wełna wysokoskrętna od Zignone dla Vistuli to przyjemny materiał, przynajmniej ostatnia moja marynarka taka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 A, bo na cenę regularną patrzyłem. No tak, w SuSu może być jednak ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Dzień dobry, czy przy zwrotach koszul do sklepu internetowego, konkretnie wólczanka, koszula musi być tak ładnie złożona jak jest dostarczona, chodzi mi o te szpilki i o elementy z papieru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Dzień dobry, czy przy zwrotach koszul do sklepu internetowego, konkretnie wólczanka, koszula musi być tak ładnie złożona jak jest dostarczona, chodzi mi o te szpilki i o elementy z papieru? Nie sądzę. Raz zwracałem do wólczanki - złożyłem najlepiej jak potrafiłem, elementy papierowe powkładałem, szpilki i inne metalowe elementy włożyłem luzem do folii. Nie było problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Mam spodnie garniturowe do skrócenia. Są obszyte taśmą i mają manszety na guziki (wszyte w główny szew po obu stronach). Jak myślicie, osiedlowa krawcowa to ogarnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Powinna. To nic skomplikowanego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 A można przy takiej przeróbce delikatnie powiększyć manszet (powiedzmy skrócenie o 4 cm + 1 cm do manszetu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Też nie powinno być problemu, jeśli na tkaninie nie będzie śladów wcześniejszych szwów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Czym i jak czyścić kapelusz z włosa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 szczotką i parą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Jakiego koloru krawat będzie pasować do białej koszuli w fioletowe paski? Granatowy z grenadyny będzie OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Będzie ok. Poza tym, fioletowa grenadyna, granatowy jedwab w białe, lub fioletowe kropki, brązowe krawaty, błękitny też może pasować. Kombinacji jest mnóstwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alterte Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Posiada ktoś z Was może poszetki od Tomasza Milera? Jeśli tak, to jak z ich jakością i układaniem się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi