Xune Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Jeden rozmiar w górę, tj. spodnie dłuższe o 4 cm będą w porządku? Skrócić raczej nie problem jeśli będzie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Sprawdź jaki jest zapas materiału, może da się wydłużyć. Niestety nie umiem określić na podstawie zdjęcia o ile cm trzeba wydłużyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 witam mam krotkie pytanie jaki wymiar poszetki wykonanej z lnu polecacie , wydaje się że ze wzgledu strukturę materiału powinna być mniejsza niż wymiary jedwabnych np 33x33? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Grawer w Warszawie, dobry. Ktoś, coś? Na forum leatherworker.pl polecali mi go jako najtańszego, najlepszego i najbardziej rzetelnego: http://www.grawermistrz.com.pl/, ale nie korzystałem jeszcze więc nie wiem jak to rzeczywiście wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Koszule Lamberta noszę "wyszczuplone", Vistulę mam "super slim". Pytanie: czy "Extra slim fit" od CT będzie odpowiednia? Czy raczej "Slim fit"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Extra slim fit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Mam pytanie do kolegów, którzy lubią buty i zegarki: czy mając ograniczony budżet, postawić na jednego "nurka" za 2,5K czy bardziej budżetowego (nie nurkuję, pływam) + ładne trzewiki, np: z promocji Yanko ? Jak chcesz sporo zaoszcżedzic to japońskie zegarki mozna sporo taniej kupic na uznanych stronach z Singapuru i Hong-Kongu, Orienty, Citizeny, Seiko oraz Seiko premium (wybaczcie, nie pamietam teraz dokładnie nazwy, ale maja jakies słowo na takie lepsze serie). Inne marki też się znajdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 np. tu: www.longislandwatch.com www.dutyfreeislandshop.com <- tę testowałem osobiście (wyszło bez cła i vat - wysyłka z UK) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Ile trwa realizacja zamówienia (koszul) z CT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Nie pamiętam już dokładnie, ale trzeba liczyć 4-5 dni robocze. Przesyłka jest dostarczana przez pocztę, nie przez kuriera, dlatego trochę to trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 A masz na myśli czas od wysłania, czy od momentu zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Od momentu zamówienia. Wysyłka realizowana jest najpóźniej następnego dnia po złożeniu zamówienia. Generalnie trzeba liczyć tydzień czasu, tak mniej więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Czytałem, szukałem, ale nadal mam problem z czarnymi oxfordami. Na ślub/wesele w najbliższej rodzinie wybrałem sobie granatowy garnitur i czarne oxfordy z nakładanym podnoskiem. Czy tego typu zestaw z koszulą błękitną albo winchester mogę założyć także na rozmowę kwalifikacyjną a później do pracy (gdzie nie obowiązuje ten najbardziej formalny dress code)? Czy obliżenie formalności o wzorek (quarter brogue) dyskwalifikuje je jako buty na okazje weselno-wieczorowe? Piszę cały czas o butach w kolorze czarnym. Czy 'black polished' to już lakierki i odpowiedniejsze będą 'black calf' (w nomenklaturze Herring). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Możesz założyć na rozmowę kwalifikacyjną i do pracy. Tak, dyskwalifikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Odpowiedniejsze będą 'black calf'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Bardzo dziękuję To już połowę problemów z oxfordami mam rozwiązaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Dziękuję Aron! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 13 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2016 Czy buty typu Chukka ze skóry licowej nadają się jako buty do garnituru z wełny czesankowej? Chciałbym uzyskać wysoką formalność na spotkania biznesowe, więc trzewiki odpadają (chyba, żę balmorale z jednego rodzaju skóry?)http://patine.pl/yanko-080y-cambridge-niger.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2016 Wysoką formalność uzyskasz tylko czarnymi trzewikami z zamkniętą przyszwą, ze skóry licowej, bez "dekoracji". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agerak Napisano 13 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2016 Panowie będe miał chwilkę by polatać po Londynie, czy polecacie jakieś fajne miejsce by się tam udać i poszukać jakichś ciekawych okazji ? Np jakiś fajny Thrift Shop gdzieś w centrum etc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Pytanie o zakup marynarki przeniesiony: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3863-gdzie-mo%C5%BCna-kupi%C4%87-szukam-poszukuj%C4%99/page-10 - pytania zakupowe proszę zadawać tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Przepraszam kolegę Azjacha za nieporozumienie - przepracowanie moderatora - jego post z dyskusją umieściłem w Poradni: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3694-forumowa-poradnia-stylistyczna/page-238?p=194250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Z czego wynika fakt ,że marynarka unosi się,odstaję z lewej strony przy kołnierzu ,plecy mam ok ramiona tez wydają się ok .?.Zaznaczam ,że podnosi się tylko z lewej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Czy istnieje niemiecka wersja naszego Forum But w Butonierce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alandreas Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Z czego wynika fakt ,że marynarka unosi się,odstaję z lewej strony przy kołnierzu ,plecy mam ok ramiona tez wydają się ok .?.Zaznaczam ,że podnosi się tylko z lewej strony najprawdopodobniej gdzieś błąd w uszyciu albo nieodpowiedni rozmiar ,przymierz inną i porównaj jak jest tak samo może problem tkwić w budowie twojego ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi