Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, gdzię mogę znaleźć prawidła cedrowe w dobrej cenie (150 zł to moim zdaniem przesada)?

Potrzebuje 4, lub 5 par, także moge kupić w zestawie.

Ew. jeżeli ktoś korzysta z jakichś pełnych zamienników to prosze o informacje :)

Opublikowano

Tak, są w pewnym stopniu regulowane. Niestety, podobnie jak buty, mają swoje "kopyta" i najlepiej by było dopasować do buta. Posiadane przeze mnie prawidła różnią się dość znacznie rozmiarami, a wszystkie nominalnie mają ten sam rozmiar.

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Mam Esprit z Zalando - bardzo dobra jakość i klasyczny design, kosztowały coś ok. 80 zł. Niezłe można było kiedyś znaleźć w Reserved - mam na myśli droższe linie. Mam dwie sztuki kilka lat i nic się z nimi złego nie dzieje, kosztowały też ca. 70 - 80 zł. Droższa linia jest wciąż produkowana, ale nie kupowałem jakiś czas, więc co do aktualnej jakości się nie wypowiem.

Opublikowano

Ogólnie jestem bardzo zadowolony z polo Brooks Brothers, świetna jakość, bardzo ładny kołnierzyk, tylko ta cena... Ale poszukam w Esprit, bo mam niedaleko, sprawdzę też Lamberty, dzięki! 

Opublikowano

Próbowałeś Lambert? http://www.wolczanka.pl/dzianina-polo-wlcMam kilka koszulek polo z Wólczanki i Lamberta, ale raczej polecam te drugie. Według mnie ceny wyprzedażowe są atrakcyjne.

przejrzałem dzisiaj ofertę i o ile te polo na zdjęciach wyglądają w miarę ok, to mają dziwne "detale": biała z czarnym kołnierzykiem, albo to :shock: czyżby stworzyli produkt pod docelową grupę "stawiaczy kołnierza"? :shock:

thumb_1426839383_1000x1500_69905_2.jpg

Opublikowano

Tak mają taki "ozdobnik" pod kołnierzykiem, ale jak położysz kołnierzyk, to napisu nie widać. Trzeba tylko uważać na jasne kołnierzyki z ciemnym napisem - wtedy już widać. Z tego powodu nie kupiłem białej.

Opublikowano

potrenujesz biceps i będą ok :-)

Widzę to odwrotnie, własnie bardzo mało tam miejsca na bicpes (model bardzo wychudzony) taki ciut większy około 40cm będzie miał problem się zmieścić, ale teraz niestety 90% polo takich przyciasnych w bicpesie jest. Z tego co pamiętam to Pierre Cardin miał w miarę szerokie rękawki. 

Opublikowano

Gdzie jeszcze kupujecie Panowie kapelusze oprócz znanych już Polkapu, czy Sterkowskiego? Szukam marek dla porównania. W Skoczowie są zresztą chyba dwie różne firmy szyjące kapelusze, któryś z Panów móglby to uściślić?