Panam Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Jak długo musisz jeszcze czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 O terminy najlepiej pytaj samego Skalpela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Panowie, gdzię mogę znaleźć prawidła cedrowe w dobrej cenie (150 zł to moim zdaniem przesada)? Potrzebuje 4, lub 5 par, także moge kupić w zestawie. Ew. jeżeli ktoś korzysta z jakichś pełnych zamienników to prosze o informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Normalna cena to ok. 65-85 zł, są na http://sklepszewski.pl, szewc Rafał też ma, na Allegro powinny być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Dziękuję Wam bardzo.Dajcie proszę znać czy przy rozmairze 8,5 lepiej wziąć 42 czy 43 (czy prawidła można zmniejszy/zwiększyć) Pozdrawiam i sorry za ignorancję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Tak, są w pewnym stopniu regulowane. Niestety, podobnie jak buty, mają swoje "kopyta" i najlepiej by było dopasować do buta. Posiadane przeze mnie prawidła różnią się dość znacznie rozmiarami, a wszystkie nominalnie mają ten sam rozmiar. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
29-ty Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Czy ktoś orientuje się gdzie mogę kupić zamszowe, zgrabne sztyblety w kolorze jasno-brązowym (rozmiar 41)? Coś podobnego do: - https://www.zalando.pl/gordon-and-bros-blade-botki-brazowy-gb612d000-o12.html?wmc=AFF48_ZX_PL.2128980_1956425..&zx=2130019755649041408 - https://www.eobuwie.com.pl/sztyblety-gant-oscar-11653894-tobacco-brown-g42.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Gdzie znajdę dobre jakościowo koszulki polo do 100 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darthmax Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Gdzie znajdę dobre jakościowo koszulki polo do 100 zł? Peek & Clopenburg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 A w jakie marki dokładnie celować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 te które są do 100 raczej nie będzie zbyt wielki wybór marek do 100 PLN w P&C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Kupowałem w ostatnich latach w P&C kilka koszulek polo Montego na wyprzedażach (ceny 30-60 złotych), 100% bawełna, zaskakująco ładne i porządne jak za tę cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 te które są do 100 raczej nie będzie zbyt wielki wybór marek do 100 PLN w P&C Pytam, bo do P&C trochę mi nie po drodze, a może znalazłbym coś online po markach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 Próbowałeś Lambert? http://www.wolczanka.pl/dzianina-polo-wlcMam kilka koszulek polo z Wólczanki i Lamberta, ale raczej polecam te drugie. Według mnie ceny wyprzedażowe są atrakcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 Mam Esprit z Zalando - bardzo dobra jakość i klasyczny design, kosztowały coś ok. 80 zł. Niezłe można było kiedyś znaleźć w Reserved - mam na myśli droższe linie. Mam dwie sztuki kilka lat i nic się z nimi złego nie dzieje, kosztowały też ca. 70 - 80 zł. Droższa linia jest wciąż produkowana, ale nie kupowałem jakiś czas, więc co do aktualnej jakości się nie wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 Ogólnie jestem bardzo zadowolony z polo Brooks Brothers, świetna jakość, bardzo ładny kołnierzyk, tylko ta cena... Ale poszukam w Esprit, bo mam niedaleko, sprawdzę też Lamberty, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dario_92 Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 Jeśli jesteśmy przy koszulkach polo, co sądzicie o firmie Montego, która jest sprzedawana w Peek&Cloppenburg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 Nie chciało Ci się spojrzeć 4 posty wyżej? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 Próbowałeś Lambert? http://www.wolczanka.pl/dzianina-polo-wlcMam kilka koszulek polo z Wólczanki i Lamberta, ale raczej polecam te drugie. Według mnie ceny wyprzedażowe są atrakcyjne. przejrzałem dzisiaj ofertę i o ile te polo na zdjęciach wyglądają w miarę ok, to mają dziwne "detale": biała z czarnym kołnierzykiem, albo to czyżby stworzyli produkt pod docelową grupę "stawiaczy kołnierza"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 Tak mają taki "ozdobnik" pod kołnierzykiem, ale jak położysz kołnierzyk, to napisu nie widać. Trzeba tylko uważać na jasne kołnierzyki z ciemnym napisem - wtedy już widać. Z tego powodu nie kupiłem białej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 potrenujesz biceps i będą ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malanowiecki Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 Orientuję się ktoś gdzie zakupię wysokiej jakości guziki do koszuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 potrenujesz biceps i będą ok Widzę to odwrotnie, własnie bardzo mało tam miejsca na bicpes (model bardzo wychudzony) taki ciut większy około 40cm będzie miał problem się zmieścić, ale teraz niestety 90% polo takich przyciasnych w bicpesie jest. Z tego co pamiętam to Pierre Cardin miał w miarę szerokie rękawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dario_92 Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 Dzięki za odpowiedź, jestem spokojniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi