zixart Napisano 21 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2015 Taliowanie jest dość prostą przeróbką krawiecką więc dopóki nie masz talii osy i nie chcesz jej zwężać o 15 cm dopóty nie powinno być problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Czy odwiedzał ktoś z Was nowy sklep Loake w Warszawie? Jaka jest cena butów z linii 1880? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Nie odwiedziałem, ale chyba gdzieś było - 1200 zł. Od razu dodam (krytyka), że wg mnie to nie jest atrakcyjna cena. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 http://bytom.com.pl/kolekcja-caloroczna,koszula-oxford-124-k-3454-18333-p Jest button-down czy go nie ma? Czemu ma służyć takie ukrycie guzików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Button under - kołnierzyk przylega do koszuli, ale guziki są ukryte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Button Schrödingera - jednocześnie jest i go nie ma Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Gdzie do fryzjera w okolicach Bytom, Ruda Śląska, Chorzów, Katowice, Świętochłowice? Do tej pory chodziłem do Trendy Chorzów, 50-60 zł za cięcie, chciałbym jednak teraz czegoś do 20-30 zł max. Cyrulik Śląski, 50 PLN, więc więcej niż zakładasz, ale warto. Bardzo przyjemny zakład (Katowice, Tysiąclecie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 24 czerwiec - 4 sierpień - wyprzedaże w Paryżu - sieciówki i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nereus456 Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Loake 1880 gdzie najtaniej kupić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Na eBayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Szanowni Panowie, jakaś alternatywa w tej cenie? http://krolewskiherb.pl/pl/p/Double-Monks-Czarne/124 Może ktoś posiada takowe i podzieli się swoją opinią/doświadczeniem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogas2000 Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Użytkuje ktoś sweter z jedwabiu? Jak się sprawdza? W Wólczance są swetry 70% jedwab/30% bawełna i jestem ciekaw, czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaciar Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Witam, Poszukuję muchy w kolorystyce jak w załączeniu (wzór nie ma znaczenia): http://www.tmlewin.co.uk/Navy-Pink-Barber-Stripe-Silk-Tie/505336763670,en_GB,pd.html?start=0&cgid=Mens-All-Ties Pisałem nawet do Poszetka.com, ale nie mają :/ Czy komuś rzuciła się takowa w oczy podczas przeglądania bezkresu internetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 http://www.thetiebar.com/product/B528 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 Szanowni!Jaką prędkość wirowania (w przypadku prania bawełnianych koszul) uznajecie za optymalną?Mam do wyboru 600/800/1000pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 Ja używam najniższej możliwej, u mnie 500. Im wyższa tym szybciej Ci rozwali koszule, a o ile nie chodzisz codziennie oporzadzac to lepiej w ogóle do prania nie używać wyższych wirowan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 Dzięki!Podpowiadała mi tak intuicja Zatem użyję trybu minimal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 Ja piorę ręcznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 Szanowni! Jaką prędkość wirowania (w przypadku prania bawełnianych koszul) uznajecie za optymalną? Mam do wyboru 600/800/1000 pozdrawiam! Zero - spuszczam wodę i wieszam mokre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 To już wiemy, kto na forum jest koszulowym freakiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 Zero - spuszczam wodę i wieszam mokre. Postępuję podobnie. Dobry efekt daje użycie "szerokiego" wieszaka np. od marynarki do rozwieszenia mokrej koszuli. Jeżeli trzeba użyć funkcji wirowania to sugeruję najniższe z moźliwych i to dla wszystkich tkanin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Też polecam odpuścić wirowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Skąd te opinie odnośnie wirowania? Chętnie poznam argumenty, bo ja mam inne doświadczenie. U mnie pralka zawsze na 600 obrotów i nigdy nie wyrzuciłem koszuli ze względu na zużycie. Fakt, koszul pod lupą nie oglądam, ale spranej koszuli na pewno nie założę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_P Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Umyłem buta mydłem do skór od Saphir, potem pastowanie i coś takiego dostałem(ciemniejsza skóra od strony podeszwy): Wydaje mi się, że to sól po tamtym sezonie, ale nie jestem pewien. Co z tym robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 A krem był przed pastą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi