Krakus ;) Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 Niestety nie znalazłem nigdzie takiej informacji. Dziękuję za szybką odpowiedź.W regulaminie masz wszystkie informacje. Uprzedzając: Proszę bardzo ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 Dębowa jesionka to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 Wiemy wszystko oprócz tego, gdzie je kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 W Polsce znalazłem jedynie tutaj - niestety cena z kosmosu: http://www.muji.com.pl/index.php?page=1 ... 67&IdP=486 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 Cena za trzy sztuki, wiec nie jest tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 Cóż ja bym potrzebował tak ze 200 i to "trochę" zmienia postać rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 Masz 200 koszul? Czy po prostu bardzo lubisz cedrowe wieszaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 Nie robiąc już dalej oft - tak mam - do spółki z ojcem i bratem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 Warto zapytać się tutaj: http://www.wieszakidrewniane.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 Jeśli dobrze pamiętam, jeden z amerykańskich speców od pielęgnacji ubrań odradzał cedrowe wieszaki tłumacząc to wysoką kwasowością tego drewna (chemików proszę o wyrozumiałość dla mojej nieporadności terminologicznej). Podobno uwalniane przez cedr substancje mają silnie kwasowy odczynik Ph, co ma źle wpływać na wełnę. Edit: literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 Od siebie polecam pierwsze lepsze plastikowe za kilka zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 Ja zamiast wieszaków mam osobnego kamerdynera do każdej koszuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 Ja do koszul preferuję zwykłe metalowe wieszaki z pralni. Udało mi się pozyskać identyczne w auchan. Przyznam się, że te druciane z pralni do koszul się dobrze sprawdzają. Są lekkie, mało miejsca zajmują, nie trzeba ich kupować... jak się uszkodzą to nie żal. Na nich suszę też koszule po praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 Ja do koszul preferuję zwykłe metalowe wieszaki z pralni. Udało mi się pozyskać identyczne w auchan. Przyznam się, że te druciane z pralni do koszul się dobrze sprawdzają. Są lekkie, mało miejsca zajmują, nie trzeba ich kupować... jak się uszkodzą to nie żal. Na nich suszę też koszule po praniu. tez stosuję ten patent z drucianymi wieszakami na koszule, ale już na marynarki i płaszcze to kupuje w supermarketach (w Leroi merlin) drewniane (niekoniecznie z cedru) w wypełnieniem ramion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Witam, wpadły mi w oko spodnie sztruksowe pomarańczowe. Proszę o pomoc co może do nich pasować, jaki kolor butów (zapewne czarne) i jaka marynarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Ja bym poszedł w granatową marynarkę i brązowe buty Spodnie bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 szalej w nieformalnych klimatach do woli. tu raczej można zadac pytanie, co nie będzie pasowało. Krótsza lista . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snooker Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2012 Panowie,jak nazywa się ten typ kołnierzyka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2012 Pół-włoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2012 W marynarce - odstający albo też źle skrojony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2012 W marynarce - odstający albo też źle skrojony. Też mi się to rzuciło w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzesiek Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2012 Pół-włoski Raczej pół-tuski. MSPANC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2012 W marynarce - odstający albo też źle skrojony.Lub typowotuskowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2012 Rzuć okiem co dobiera do takich sztruksów nasz forumowy kolega Mr Vintage. Może znajdziesz kilka inspiracji. http://mr-vintage.blogspot.com/ A tak swoją drogą to warto by przenieść ten wątek do "Krótkich pytań i odpowiedzi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbert Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2012 Gdzie we Wrocławiu znajduje się salon ? Na stronie jest wzmianka tylko o tym w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi