Calinoos Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2013 Natknalem sie Poprostu na rożne posty które wspominają tylko o poszetkach lnianych chodzi mi o biala więc sam zacząłem sobie wnioskować ze jedwabne moze tylko do smokingu czy cos. Garnitur welniany ciemny szary, stalowy krawat, biała koszul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2013 Dobrze kombinujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ard Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Jak jakość produktów marki Paul Rosen (można znaleźć w P&C) ma się do McNeala czy Christiana Berga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacGinter Napisano 16 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2013 Może mi ktoś polecić dobrego i niedrogiego krawca z Zielonej Góry w ostateczności Poznania? Mam 3 marynarki do poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2013 Nie znam, ale z reguły dobrym pomysłem jest namierzenie punktu poprawek współpracującego z renomowanym salonem odzieży męskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 16 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2013 Może mi ktoś polecić dobrego i niedrogiego krawca z Zielonej Góry w ostateczności Poznania? Mam 3 marynarki do poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacGinter Napisano 16 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2013 Z powyżej tabelki jest możliwość good and cheap, na czasie nie zależy mi, aż tak bardzo. Jeszcze jedno trochę głupkowate pytanie. Jak długo nosicie jeden garnitur? Zmieniacie codziennie? Co ile go oddawać do pralni? Czy nie wygląda głupio jak ktoś chodzi cały tydzień w jednym garniturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 17 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2013 Którego szewca w Warszawie możecie polecić do gruntownej renowacji i naprawy butów? Mile widziana wersja ekonomiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2013 Kamiński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 17 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2013 Dziękuje za szybką odpowiedź. Czytałem o Panu Kamińskim na forum (viewtopic.php?f=2&t=140) i po lekturze wątku wydaje mi się, że jest to dość wysoka półka cenowa. Jednak pójdę porozmawiać na żywo i poprosić o wycenę pracę. Będę wdzięczny za namiary na ewentualnych innych szewców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 Panowie, zamierzam zmienić klamerki w monkach z kolory zółtego złota na srebrny, przeszukałem sklepy internetowe ( polskie) i jakość, przynajmniej wizualnie słaba. Macie jakieś pomysły gdzie kupię ładne subtelne klamerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 Constantin, a będziesz to robił samodzielnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 Constantin, a będziesz to robił samodzielnie? Nie:) zamarzam powierzyć odprucie gumki i włożenie nowej szewcowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 Mam zamiar kupić czarny pasek do garnituru ze srebrną zabudowaną klamrą bez logo producenta. Znalazłem taki model w Zarze za 150 zł, wykonanie w 100% ze skóry bydlęcej, okiem laika wygląda na zwykły solidny pasek. Doradzacie szukać dalej czy się skusić? Uprzedzam, że znalezienie paska bez żadnego logo nie jest taką prostą misją Szczególnie wdzięczny będę za opinie osób, które kupiły coś skórzanego w Zarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 Masz fotkę, jak mniej więcej wygląda ten zabudowany pasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 Po pierwsze, pasek z zabudowaną klamrą do garnituru to raczej słaby pomysł, chociaż musiałbyś pokazać zdjęcie. Po drugie, mam pasek z Zary, na metce 100% skóra, trzyma się nieźle, ale kupiłem na wyprzedaży za 50 zł, 150 bym nie dał, skórze jest bardzo daleko do full grain. Jeżeli w Twoim mieście jest TKMaxx, poszukaj pasków Timberland za 99 zł, są klasyczne do garnituru ze srebrną, niezabudowaną klamrą, bardzo dobra skóra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/s ... DWUSTRONNY to ten pasek. Mieszkam w Warszawie więc z dostępem do sklepów raczej nie mam problemów. Myślałem też o zamówieniu paska (np tutaj http://artystycznedrobnerymarstwo.com.pl/onas.html), ale boję się, że koszt będzie zdecydowanie wyższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 http://www.kapcie.eu/sklep/Paski/T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 Dziękuje za odpowiedzi, nie kupię tego paska i pójdę do lokalnego rymiarza zobaczyć jak wygląda sytuacja. Drugi pytanie (apropo wypowiedzi Lubo69)-pasek z zabudowaną klamrą to zły pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 Dziękuje za odpowiedzi, nie kupię tego paska i pójdę do lokalnego rymiarza zobaczyć jak wygląda sytuacja. Drugi pytanie (apropo wypowiedzi Lubo69)-pasek z zabudowaną klamrą to zły pomysł? Rymarz to pan od siodeł i uprzęży. Ty szukasz kaletnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 ...pasek z zabudowaną klamrą to zły pomysł? Do garnituru - zły. (IMHO) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix Napisano 20 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2013 Czy może ktoś wytłumaczyć co to jest wełna czesankowa i jakie sa jej rodzaje - chodzi mi o te oznaczenia typu 180s itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2013 Czy może ktoś wytłumaczyć co to jest wełna czesankowa i jakie sa jej rodzaje - chodzi mi o te oznaczenia typu 180s itd. viewtopic.php?f=1&t=356&hilit=skrętność plus google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix Napisano 20 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2013 dzieki, ale dalej nie wiem dokladnie co to jest ta welna czesankowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 20 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2013 dzieki, ale dalej nie wiem dokladnie co to jest ta welna czesankowa Wełna czesankowa to wełna uprana, wyczesana i zgręplowana (pasowo lub warstwowo), przeznaczona do przędzenia, filcowania na mokro i sucho. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu. Stanisław Lem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi