Miler Spirits&Style Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Dnia 29.03.2017 o 18:06, dave8 napisał: Czy jest szansa odszycia koszul lnianych w rozmiarze 44 classic z długością 86 cm tzn jak 45 classic? 80cm w takim rozmiarze to trochę krótko. Jeśli tak się da to chętnie zamówię. Niestety, taka ingerencja kwalifikuje się już do MTM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alterte Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Czy planujecie może w przyszłości uzupełnić rozmiarówkę koszul jeansowych? Zostały same super slimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 13 godzin temu, alterte napisał: Czy planujecie może w przyszłości uzupełnić rozmiarówkę koszul jeansowych? Zostały same super slimy. W najbliższym czasie nie planujemy... Proszę nas śledzić na mediach społecznościowych, na pewno powiadomimy, gdy będziemy się do tego przymierzać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 12 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2017 Podobno był preorder na buty? I nikt tu się nie zająknął.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hejter_yanko Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Sprawa jest w wyjaśnieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo84 Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 @jawm W takich przypadkach najlepiej złożyć reklamacje z tytułu rękojmi (niezgodności towaru z umową) i wyraźnie zaznaczyć czego się oczekuje (np. zwrotu całości wpłaconej kwoty), brak odpowiedzi w ciągu 14dni jest równoważny z przyjęciem reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hejter_yanko Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 @Pablo84 Czy pierwsza wiadomość z opisem sytuacji i zdjęciami (datowana na 29 marca) może być uznawana jako rozpoczęcie procesu, czy może dopiero moment odebrania przesyłki przez sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo84 Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Tu musiałby się wypowiedzieć ktoś z kolegów prawników, ale wydaje mi się, że jeśli np. wysłałeś im marynarkę z formularzem zwrotu, a nie reklamacji to cały proces nie ruszył. Wyślij im jeszcze raz tylko zaznacz, że żądasz dodatkowo zwrotu kosztów poniesionych na kuriera. https://prawakonsumenta.uokik.gov.pl/reklamacje/rekojmia/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojwroc Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 Dnia 2017-04-12 o 09:51, Jamjest napisał: Podobno był preorder na buty? I nikt tu się nie zająknął.... Był, ale tylko 5%, zatem nie ma czego żałować. Przy poprzednich obniżka była 20% to kupowałem, ale 5% mnie nie przekonało.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 Kupiłem krawat z ostatniej kolekcji bawełniano-jedwabny w POW, oceniam go pozytywnie. Z ciekawości zapytam - bo ładnie się wiąże - z czego jest wypełnienie krawatów POW z tej serii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 21 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2017 Dnia 18.04.2017 o 20:16, Miro napisał: Kupiłem krawat z ostatniej kolekcji bawełniano-jedwabny w POW, oceniam go pozytywnie. Z ciekawości zapytam - bo ładnie się wiąże - z czego jest wypełnienie krawatów POW z tej serii? Przy różnych chwytach i rodzajach tkanin stosujemy różne rodzaje wypełnień. Nie możemy jednak zdradzić tajemnic naszego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 21 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2017 Planowana jest nowa kolekcja szelek od Albert Thurston ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekx Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 Faktycznie innych kanałów niż telefon nie obsługują: Cytuj Nie znaleziono adresu Wiadomość nie została dostarczona, ponieważ nie znaleziono adresu odbiorcy (info@shopmiler.com). Sprawdź, czy w adresie nie ma literówek lub spacji, i spróbuj jeszcze raz. Odpowiedź: 550 No such recipient here Ciąg dalszy złej passy Milera. Zrobili w marcu preorder na koszule i teraz wysyłka (maj) ale części zamówienia brak bo "Niestety w dostawie nie otrzymaliśmy koszul" (i tu pada rodzaj). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zitrex Napisano 21 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2017 Maj chyli się ku końcowi, a garniturów jak nie było tak nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 21 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2017 8 godzin temu, zitrex napisał: Maj chyli się ku końcowi, a garniturów jak nie było tak nie ma. O ile dobrze pamiętam (a sam też zamawiałem) to dostawa ma być do końca maja więc chyba przedwczesna ta niecierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 17 godzin temu, zitrex napisał: Maj chyli się ku końcowi, a garniturów jak nie było tak nie ma. Tak jak komunikowaliśmy podczas preorderu - garnitury zostaną wysłane do końca maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranciszekMaurer Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 Dzisiaj ostatni dzień maja, garnitury zostały wysłane? Jeśli nie, to czy będzie jakaś indywidualna wiadomość o przesyłce kurierskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 Kilka dni temu wysłałem zapytanie w tej sprawie. Zapewniono mnie, że najpóźniej w czwartek będę miał garnitur. Wczoraj dostałem smsa i maila z DHL, więc wygląda na to, że jest szansa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 U mnie też zmienił się status zamówienia... Ale dosyć śmiesznie, bo zmienił się na... "Nieopłacone". Ważne, że się dobrze halsuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 1 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2017 16 godzin temu, KonradK napisał: Dzisiaj ostatni dzień maja, garnitury zostały wysłane? Jeśli nie, to czy będzie jakaś indywidualna wiadomość o przesyłce kurierskiej? 15 godzin temu, tkowalcz napisał: Kilka dni temu wysłałem zapytanie w tej sprawie. Zapewniono mnie, że najpóźniej w czwartek będę miał garnitur. Wczoraj dostałem smsa i maila z DHL, więc wygląda na to, że jest szansa. 15 godzin temu, Bacio napisał: U mnie też zmienił się status zamówienia... Ale dosyć śmiesznie, bo zmienił się na... "Nieopłacone". Ważne, że się dobrze halsuje! Garnitury zostały wysłane wczoraj Do Pana Bacio napisałem wiadomość prywatną, żeby wyjaśnić ewentualne błędy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 1 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2017 🔥🔥🔥 Zastanawiam się czy wśród Forumowiczów BWB są mistrzowie pielęgnacji obuwia chętni do zaprezentowania swoich umiejętności na żywo 😎😎😎 ... bo jeśli tak to 10 VI, podczas 2. urodzin sklepu Miler Spirits & Style organizujemy Mistrzostwa Polski w robieniu lustra na butach I szukamy śmiałków, którzy mają odwagę zmierzyć się w takich zawodach 👊👊👊 Zasady są proste - zawodnicy otrzymają niezbędne kosmetyki i półtorej godziny czasu, by wyczyścić przyniesione przez siebie buty renowatorem, a następnie "od zera", za pośrednictwem dostępnych w sklepie kosmetyków doprowadzić do pojawienia się na nich lustra, które jury uzna za najbardziej spektakularne 👞👞👞 W skład jury wejdą także osoby, które o robeniu lustra wiedzą wszystko - Daniel Ziętek z Multirenowacja/Patine oraz Andrzej Olender z The Shine 🔝🔝 Jak wystartować? Prześlijcie w komentarzu pod tym postem zdjecie efektu lustra uzyskanego na swoich butach, a my skontaktujemy się z Wami jeśli uznamy, że Wasze lustro reprezentuje wysoki poziom i kwalifikuje do startu. Oczywiście o dodanie zdjęcia proszę wyłącznie osoby chętne do wystartowania w zawodach. Jutro ogłosimy listę osób, które staną w szranki podczas najbardziej wyczekiwanej imprezy czerwca i powalczą o zdobycie pierwszego miejsca oraz atrakcyjnych nagród. A jest o co walczyć: 1 miejsce - dowolna dostępna para butów Berwick 2 miejsce - dowolna koszula z kolekcji @Miler Menswear 3 miejsce - zestaw kosmetyków do renowacji obuwia Czekamy na Wasze zdjęcia! Wszystkie informacje o 2. urodzinach sklepu Miler w Poznaniu znajdziecie na stronie eventu na FB (plan uproszczony - rano pastujemy, wieczorem degustujemy): https://www.facebook.com/events/1828684107451567 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2017 Możecie napisać coś więcej o szyciu bespoke podczas waszych urodzin 10.06? 1999 zł to cena za bespoke rzadko spotykana. Cena zawiera materiał? Jakie materiały są dostępne? Czy to prawdziwe szycie na miarę ( czyt. będę chciał spodnie z zaszewkami, mankietem czy ramiona bez wypełnienia to dostanę to co chce w tej cenie, czy będę musiał dopłacać, a jak tak to ile itp ) ? Myślę, że parę osób byłoby zainteresowanych takimi informacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 6 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2017 14 godzin temu, faber napisał: Możecie napisać coś więcej o szyciu bespoke podczas waszych urodzin 10.06? 1999 zł to cena za bespoke rzadko spotykana. Cena zawiera materiał? Jakie materiały są dostępne? Czy to prawdziwe szycie na miarę ( czyt. będę chciał spodnie z zaszewkami, mankietem czy ramiona bez wypełnienia to dostanę to co chce w tej cenie, czy będę musiał dopłacać, a jak tak to ile itp ) ? Myślę, że parę osób byłoby zainteresowanych takimi informacjami To szycie miarowe metodą Made to Measure, a nie bespoke. Cena obejmuje 6 tkanin: granatową wełnę wysokoskrętną znaną z Phoenixa, tkaninę z Onyxa, tkaniny z Phoenixa Summer oraz Onyxa Windowpane oraz tkaniny, z jakich uszyte są marynarki Turin i Sanremo (w przypadku tej promocji w wersji ze spodniami). Zaszewki, mankiety, ramiona bez wypełnienia - wszystko możliwe, wszystko bez dopłat. Serdecznie zapraszamy 10.06. do Poznania (podczas urodzin umówimy wizytę) lub do Warszawy (po wstępnym umówieniu telefonicznym, miarę ściągamy tam na miejscu). Zachęcam również do zapoznania się z promocją na garnitury MTM z próbnika Standeven British Classic za 2799 oraz promocjami obowiązującymi w przypadku uszycia u nas 3 garniturów z której z dwóch wymienionych wcześniej ofert. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanctim Napisano 13 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2017 Jedna uwaga z mojej strony co do systemu zamówień: dobrym usprawnieniem byłaby możliwość oznaczania zamówień jako "zreazliwaone" (w tym momencie moje zamówienie z przed roku wisi jako wysłane) oraz wprowadzenie historii do zamówienia - jakiego dnia zmieniono status etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 13 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2017 1 minutę temu, Sanctim napisał: Jedna uwaga z mojej strony co do systemu zamówień: dobrym usprawnieniem byłaby możliwość oznaczania zamówień jako "zreazliwaone" (w tym momencie moje zamówienie z przed roku wisi jako wysłane) oraz wprowadzenie historii do zamówienia - jakiego dnia zmieniono status etc. Tomek, to jest tak piękne, że wprowadź to 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi