Luc Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 Prototyp limitowanego BD z wydłużonym wyłogiem do nowej kolekcji koszul MLS. Co myślicie? Lepszy niż Pański standardowy BD. Dla mnie bomba. Jaka długość wyłogów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 Kiedy można spodziewać się wprowadzenia tego kołnierzyka do oferty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 28 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 Kiedy można spodziewać się wprowadzenia tego kołnierzyka do oferty? Za około 2 tygodnie Tkaniny są naprawę cudowne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 28 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 Lepszy niż Pański standardowy BD. Dla mnie bomba. Jaka długość wyłogów? Prawdę mówiąc nie wiem, bo skupialiśmy się bardziej na proporcjach. Sprawdzę jutro i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 28 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 Polecam także w pełni niezależną recenzję koszuli MILER OCBD na blogu Alltiedup.pl, którego autorem jest Szymon Jeziorko. W mojej opinii, wiele recenzji koszul w Internecie na blogach ma dość wątpliwą wiarygodność. Z tej przyczyny, choć propozycji było wiele, nie chciałem wcześniej umieszczać naszych produktów w takich zestawieniach. Zdecydowałem się na to dopiero kiedy Kamil z mojego zespołu powiedział mi jakie zasady wprowadził na swoim blogu Szymon Jeziorko. Zasady są proste, Szymon nie płaci za testowany produkt, a za jego testowanie nie przyjmuje absolutnie żadnej gratyfikacji. Jeśłi produkt go nie zadowoli, odsyła go, a jeśli przypada mu do gustu, odkupuje. Czy może być uczciwiej? Od razu pomyślałem, że nasza koszula doskonale nadaje się do takiego testu i wysłaliśmy ją do Szymona. Warto dodać, że koszulę wysłaliśmy już wiele tygodni temu, a Szymon opisał wrażenia z jej użytkowania dopiero teraz po wielu praniach. Zapraszam do lektury http://alltiedup.pl/2016/02/koszula-miler/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 Jak dla mnie to koszula z takim kołnierzykiem to absolutny "must have" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 28 Luty 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 Osoby, które interesują się rozwojem marki MILER i wspierają go zapraszam do obejrzenia wywiadu, w którym opowiadam o krawiectwie miarowym a także o tym co u nas słychać Zahaczyło także o BWB 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 28 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 BTW byłem tam w garniturze z wełny 600g. Nie było mi gorąco Nie potrafię tego wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 1 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Niedługo do sprzedaży wchodzą swetry MILER w serek, a ja zacząłem już testować prototypowy golf Lubicie golfy? Jakie kolory najbardziej Wam się podobają? Jaka wełna Waszym zdaniem jest najlepsza? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Niedługo do sprzedaży wchodzą swetry MILER w serek, a ja zacząłem już testować prototypowy golf Lubicie golfy? Jakie kolory najbardziej Wam się podobają? Jaka wełna Waszym zdaniem jest najlepsza? Merynos albo kaszmir. Ewentualnie jakaś ich kombinacja. Co do kolorów to neutralne i nasycone - granat, butelkowa zieleń, burgund, szarość beż, etc. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Osoby, które interesują się rozwojem marki MILER i wspierają go zapraszam do obejrzenia wywiadu, w którym opowiadam o krawiectwie miarowym a także o tym co u nas słychać Zahaczyło także o BWB Wszystko pięknie, ale słowo "butonierka" pochodzi od francuskiego "boutonnière" (gdzie znaczy dokładnie to samo co "butonierka", tam się np. wpina odznaczenia), a angielskie słowo "button" pochodzi od francuskiego "bouton". Z drugiej strony: bardzo ładny krawat i ładny węzeł. Jaka to konstrukcja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesniowski Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Jak będzie wyglądała rozmiarówka? Z racji niskiego wzrostu (170cm) przeważnie z tym problem. Zwykle dzianiny są zbyt długie, ew. dobre na długość ale ekstremalnie obcisłe (jestem szczupły ale nie chudy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Golf - czarny lub bezowy - tylko kaszmir. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 A ja golfów nie noszę, moim zdaniem wyglądają dobrze tylko na osobach chudych (nie: szczupłych). Wolę V-necki. Moje ulubione kolory to beż i granat, a także szarość, najchętniej z wełny merynosa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Merynos albo kaszmir. Ewentualnie jakaś ich kombinacja. Co do kolorów to neutralne i nasycone - granat, butelkowa zieleń, burgund, szarość beż, etc.Jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Dobrej jakości merino, które można bez problemów prać w pralce. Kolory: granat, bordo, kilka odcieni szarości. Ale jak znam życie i tak nie zrobisz mojego rozmiaru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Merynos albo kaszmir. Ewentualnie jakaś ich kombinacja. Co do kolorów to neutralne i nasycone - granat, butelkowa zieleń, burgund, szarość beż, etc. Wolę V-necki. Podpisuję się po tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Niedługo do sprzedaży wchodzą swetry MILER w serek, a ja zacząłem już testować prototypowy golf Lubicie golfy? Jakie kolory najbardziej Wam się podobają? Jaka wełna Waszym zdaniem jest najlepsza? Zwykła wełna Merino - z racji ceny na kaszmir się raczej nie skuszę, chyba, że to byłaby lekka domieszka. Kolorów których zwykle brakuje w innych sklepach i dość ciężko jest dostać to czekoladowy brąz, krwisty (nie fioletowy) burgund, butelkowa zieleń, jasny szary, biały. Czarny, granatowy, beżowy, ciemny szary mogę kupić bez problemu gdzie indziej. Co dla mnie jednak ważne, to aby "tunel" był możliwy do zrolowania pełnego 2-3 razy i dotykał wtedy jeszcze lekko brody Golfy super wyglądają w połączeniu z marynarką, nawet jak się ma porzadny boiler. Jednak tak jak w koszuli 80% roboty robi odpowiedni kołnierz, tak w golfach "tunel" Projekt kamizelek umarł? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 1 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Jak będzie wyglądała rozmiarówka? Z racji niskiego wzrostu (170cm) przeważnie z tym problem. Zwykle dzianiny są zbyt długie, ew. dobre na długość ale ekstremalnie obcisłe (jestem szczupły ale nie chudy). Pierwsze wchodzą swetry z serkiem w kolorach granat, grafit i wielbłądzi beż z wełny 100% merino. Będą w jednej sylwetce i rozmiarówka będzie oczywiście podana z dokładnością do 1 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Brzmi jak coś co chciałbym kupić (gdybym nie miał całej szafy takich swetrów). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 W jakiej cenie będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Drodzy Państwo! Rozpoczynamy drugi dzień Męskiego Tygodnia Niespodzianek - wszystkie krawaty -20% z odpowiednim kodem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 2 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Ja lubię jednolite V necki z lambs wool w kolorach navy, crimson, butelkowa zieleń, jasny niebieski i rożne odcienie szarości. Idealne pod marynarkę zamiast kamizelki. Swetry w serek kojarzą mi się z emerytami grającymi w golfa na Florydzie unikam tez tego wzoru na skarpetach bo wyjątkowo do niczego nie pasuje moim zdaniem. Torby świetne akurat szukam dobrej skórzanej torby na siłownie. Jeżeli można prosić o kilka zdjeć w lepszej rozdzielczości i zdjęcie otwartej torby z widokiem na wnętrze to pomogłoby mi w wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 2 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Ja lubię jednolite V necki z lambs wool w kolorach navy, crimson, butelkowa zieleń, jasny niebieski i rożne odcienie szarości. Idealne pod marynarkę zamiast kamizelki. Swetry w serek kojarzą mi się z emerytami grającymi w golfa na Florydzie unikam tez tego wzoru na skarpetach bo wyjątkowo do niczego nie pasuje moim zdaniem. Torby świetne akurat szukam dobrej skórzanej torby na siłownie. Czy możesz zdefiniować różnicę między Vneckiem a swetrem w serek? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi