Pepo Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Z tego co pamiętam była już rozmowa na temat tkanin i Tomek odmówił udzielenia odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Koledzy i Koleżanki, w sprawie materiałów Tomek ręczy swoją twarzą, więc zaufajmy koledze podobnie jak reszcie firm, która tutaj się ogłasza. Mówi jak jest, w razie rezygnacji można towar zwrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Właśnie zamówiłem tę zieloną. Kolor wygląda na piękny - jaśniejszy i cieplejszy niż analogiczna w Osovskim-Mr Vintage. Podzielę się wrażeniami po odbiorze, jestem ciekaw bardzo jakości, koszuli tej marki jeszcze nie widziałem na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Sam mogę potwierdzić, że koszule z kolekcji Miler Spirits & Style są bardzo dobrej jakości. Lepszy był tylko E.Berg MTM z moich dotychczasowych zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Ja również posiadam 2 koszule (biała i niebieska) i zamówiłem kolejne dwie. Z jakości jestem bardzo zadowolony, jednak to nie zmienia faktu, że bardzo lubię wiedzieć co kupuję, dlatego zadałem pytanie o pochodzenie tkanin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 4 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2016 O tym jak się nosić kiedy jest -15C już jutro na MilerSzyje.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 10 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 W najbliższym czasie do portfolio Manufaktury Miler na stałe dołączy "Combo Wallet". Jego zapowiedzią jest wersja limitowana do 100 stuk portfela wykonanego z dwóch kolorów skóry. Portfel mieści: - 12 kart - dowód rejestracyjny - kilka wizytówek (liczba zależy od tego jak gruby papier został użyty do wykonania wizytówki) W portfelu są dwie przegródki na banknoty, z których jedna jest ukryta skórzaną przekładką. Portfel w ruchu jeszcze przez kilka godzin obejrzeć można na moim Snapie --> Tom_Miler Portfel do nabycia tutaj: http://sklepmiler.pl/pl/p/Combo-Wallet-Edycja-Limitowana/987 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Nie mówię tego złośliwe - ale czy po serii limitowanej nie powinniśmy się spodziewać jakiegoś "ekstra egzotyka"? Jakoś to połączenie kolorystyczne (plus ciągle mi osobiście nie podoba się szycie) nie zachęca do kupna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 A dla mnie - bardzo ładny. Minimalistyczny, klasyczny, ale wygląda nowocześnie gdy zajrzy się do środka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 10 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Nie mówię tego złośliwe - ale czy po serii limitowanej nie powinniśmy się spodziewać jakiegoś "ekstra egzotyka"? Jakoś to połączenie kolorystyczne (plus ciągle mi osobiście nie podoba się szycie) nie zachęca do kupna Przyczepić się możesz chyba tylko do zakończenia ściegu w lewym górnym rogu, które w kontrastującej i grubej nici jest bardzo trudne do zrobienia. Natomiast co do skór egzotycznych, no cóż oczywiście mógłbym to zrobić, ale z różnych powodów nie chcę... Portfeli jest tylko 100 więc nie ma co rozdrapywać tematu. Już niedługo dostępne będą wersje jednokolorowe. Mogę natomiast zdradzić, że marka Manufaktura Miler, której nie promuję zbyt mocno na BWB, założy w tym roku siedmiomil(er)owe buty Stay tuned! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Przyczepić się możesz chyba tylko do zakończenia ściegu w lewym górnym rogu, które w kontrastującej i grubej nici jest bardzo trudne do zrobienia. Natomiast co do skór egzotycznych, no cóż oczywiście mógłbym to zrobić, ale z różnych powodów nie chcę... Portfeli jest tylko 100 więc nie ma co rozdrapywać tematu. Już niedługo dostępne będą wersje jednokolorowe. Mogę natomiast zdradzić, że marka Manufaktura Miler, której nie promuję zbyt mocno na BWB, założy w tym roku siedmiomil(er)owe buty Stay tuned! Tomku, na kiedy planujesz start z butami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Przyczepić się możesz chyba tylko do zakończenia ściegu w lewym górnym rogu, które w kontrastującej i grubej nici jest bardzo trudne do zrobienia. Natomiast co do skór egzotycznych, no cóż oczywiście mógłbym to zrobić, ale z różnych powodów nie chcę... Portfeli jest tylko 100 więc nie ma co rozdrapywać tematu. Już niedługo dostępne będą wersje jednokolorowe. Mogę natomiast zdradzić, że marka Manufaktura Miler, której nie promuję zbyt mocno na BWB, założy w tym roku siedmiomil(er)owe buty Stay tuned! A to może warto go kończyć w prawym górnym rogu (gdzie zostanie zakryty przez kartę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 10 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 A to może warto go kończyć w prawym górnym rogu (gdzie zostanie zakryty przez kartę)? Dobry pomysl! Przedyskutuje to na produkcji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Jeżeli zakończenie ściegu jest technicznie rzecz biorąc słabym punktem, to moim zdaniem powinno się znajdować właśnie tam gdzie jest, nie zaś w miejscu pracującym od wyciągania/wkładania kart. Kwestia gustu - o ile jestem zwolennikiem koszul, kaszkietów, kurtek, krawatów etc. marki Miler/GC (pomijając drobne wpadki techniczne), o tyle nic skórzanego, w tym powyższy portfel a w szczególności trójkątna bilonówka, mi się nie podoba. To powiedziawszy, cieszę się, że firma dynamicznie się rozwija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Czy będzie uzupełniona oferta błękitnej koszuli OCBD (konkretnie brakuje 42 Classic fit)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Dołączę się do pytania, tylko bardziej interesuj mnie rozmiar 41 Slim (brakuje go w większości modeli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Drodzy Panowie!Koszula Oxford została już zamówiona, tak jak reszta brakujących koszul. Oba rozmiary, o których jest mowa powyżej zostały wzięte pod uwagę. Spodziewamy się dostawy z początkiem lutego.Udanego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monkuan Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Jakaś szansa na korektę rozmiarówki koszul w najbliższym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 17 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Jakaś szansa na korektę rozmiarówki koszul w najbliższym czasie? Nie bardzo rozumiem? Korektę w sensie poprawienie bo jest niedobra, czy po prostu zmianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Ależ jest skandalicznie niedobra, brakuje mi jakichś dwóch centymetrów w talii przez co robi mi się na brzuchu "okienko"! Dlatego jestem ciekaw czy jakiekolwiek zmiany się szykują, jak miało to miejsce jakiś czas temu z długością rękawów. Ps. poprzedni post też mój, pisany z Tapatalka (problemy techniczne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 19 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Ależ jest skandalicznie niedobra, brakuje mi jakichś dwóch centymetrów w talii przez co robi mi się na brzuchu "okienko"! Dlatego jestem ciekaw czy jakiekolwiek zmiany się szykują, jak miało to miejsce jakiś czas temu z długością rękawów. Ps. poprzedni post też mój, pisany z Tapatalka (problemy techniczne). OK teraz rozumiem, obawiam się, że na razie nie mam takich planów. Nasze trafienie z szablonami jest wprost magiczne i udaje nam się nim obsłużyć znacząca większość klientów. Oczywiście czasem nie jest to możliwe, ale wtedy jedyne co mogę zaoferować to dobry rabat na MTM, ale to już na pm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 To prawda, z wymiarami trafiliście nieźle... W sumie najlepiej dopasowane koszule RTW jakie miałem, łącznie kupiłem już 6 i głównie nimi rotuje ostatnio. Za jakiś czas będę służbowo w Poznaniu, moze nadarzy się okazja do pierwszej MTM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 To prawda, z wymiarami trafiliście nieźle... W sumie najlepiej dopasowane koszule RTW jakie miałem, łącznie kupiłem już 6 i głównie nimi rotuje ostatnio. Za jakiś czas będę służbowo w Poznaniu, moze nadarzy się okazja do pierwszej MTM Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Dlaczego przy próbie zamówienia koszuli w preorder mam taki komunikat: "Dostępność:Brak towaru"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 24 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Dlaczego przy próbie zamówienia koszuli w preorder mam taki komunikat: "Dostępność:Brak towaru"? Być może sprzedały się już wszystkie koszule w tym rozmiarze. Najlepiej sprawdzić to jutro dzwoniąc do nas do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi