Skocz do zawartości

Miler Spirits & Style

4inHand

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Właśnie zamówiłem tę zieloną. Kolor wygląda na piękny - jaśniejszy i cieplejszy niż analogiczna w Osovskim-Mr Vintage. Podzielę się wrażeniami po odbiorze, jestem ciekaw bardzo jakości, koszuli tej marki jeszcze nie widziałem na żywo :)

W najbliższym czasie do portfolio Manufaktury Miler na stałe dołączy "Combo Wallet". Jego zapowiedzią jest wersja limitowana do 100 stuk portfela wykonanego z dwóch kolorów skóry.

post-210-0-79369500-1452414782_thumb.jpg

Portfel mieści: 

- 12 kart

- dowód rejestracyjny

- kilka wizytówek (liczba zależy od tego jak gruby papier został użyty do wykonania wizytówki)

W portfelu są dwie przegródki na banknoty, z których jedna jest ukryta skórzaną przekładką.

Portfel w ruchu jeszcze przez kilka godzin obejrzeć można na moim Snapie --> Tom_Miler

Portfel do nabycia tutaj:

http://sklepmiler.pl/pl/p/Combo-Wallet-Edycja-Limitowana/987

post-210-0-76737200-1452417070_thumb.png

• Oceniam pozytywnie 2

Nie mówię tego złośliwe - ale czy po serii limitowanej nie powinniśmy się spodziewać jakiegoś "ekstra egzotyka"? 

Jakoś to połączenie kolorystyczne (plus ciągle mi osobiście nie podoba się szycie) nie zachęca do kupna 

Przyczepić się możesz chyba tylko do zakończenia ściegu w lewym górnym rogu, które w kontrastującej i grubej nici jest bardzo trudne do zrobienia. Natomiast co do skór egzotycznych, no cóż oczywiście mógłbym to zrobić, ale z różnych powodów nie chcę... Portfeli jest tylko 100 więc nie ma co rozdrapywać tematu. Już niedługo dostępne będą wersje jednokolorowe. 

Mogę natomiast zdradzić, że marka Manufaktura Miler, której nie promuję zbyt mocno na BWB, założy w tym roku siedmiomil(er)owe buty :D Stay tuned! :D 

Przyczepić się możesz chyba tylko do zakończenia ściegu w lewym górnym rogu, które w kontrastującej i grubej nici jest bardzo trudne do zrobienia. Natomiast co do skór egzotycznych, no cóż oczywiście mógłbym to zrobić, ale z różnych powodów nie chcę... Portfeli jest tylko 100 więc nie ma co rozdrapywać tematu. Już niedługo dostępne będą wersje jednokolorowe. 

Mogę natomiast zdradzić, że marka Manufaktura Miler, której nie promuję zbyt mocno na BWB, założy w tym roku siedmiomil(er)owe buty :D Stay tuned! :D

Tomku, na kiedy planujesz start z butami?

A to może warto go kończyć w prawym górnym rogu (gdzie zostanie zakryty przez kartę)? 

Jeżeli zakończenie ściegu jest technicznie rzecz biorąc słabym punktem, to moim zdaniem powinno się znajdować właśnie tam gdzie jest, nie zaś w miejscu pracującym od wyciągania/wkładania kart.

Kwestia gustu - o ile jestem zwolennikiem koszul, kaszkietów, kurtek, krawatów etc. marki Miler/GC (pomijając drobne wpadki techniczne), o tyle nic skórzanego, w tym powyższy portfel a w szczególności trójkątna bilonówka, mi się nie podoba. To powiedziawszy, cieszę się, że firma dynamicznie się rozwija.

Ależ jest skandalicznie niedobra, brakuje mi jakichś dwóch centymetrów w talii przez co robi mi się na brzuchu "okienko"! ;) Dlatego jestem ciekaw czy jakiekolwiek zmiany się szykują, jak miało to miejsce jakiś czas temu z długością rękawów. Ps. poprzedni post też mój, pisany z Tapatalka (problemy techniczne). 

Ależ jest skandalicznie niedobra, brakuje mi jakichś dwóch centymetrów w talii przez co robi mi się na brzuchu "okienko"! ;) Dlatego jestem ciekaw czy jakiekolwiek zmiany się szykują, jak miało to miejsce jakiś czas temu z długością rękawów. Ps. poprzedni post też mój, pisany z Tapatalka (problemy techniczne). 

OK teraz rozumiem, obawiam się, że na razie nie mam takich planów. Nasze trafienie z szablonami jest wprost magiczne i udaje nam się nim obsłużyć znacząca większość klientów. Oczywiście czasem nie jest to możliwe, ale wtedy jedyne co mogę zaoferować to dobry rabat na MTM, ale to już na pm ;) 

• Oceniam pozytywnie 1