el-biczel Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Bardzo dobry pasek! Swietny wybor, co do umiejscowienia logo. Zamawiam, jesli tylko bedzie w moim rozmiarze, albo bedzie mozliwosc skrocenia. Czy planujesz tez wersje zamszowa w przyszlosci? Jesli pasek bedzie na bardzo wysokim poziomie (na razie troche za malo informacji), to moim zdaniem dobra cena to 300zl. Ktos powyzej pisal, o paskach ze zdejmowana klamra - to bardzo zly pomysl. Taka klamra latwo sie luzuje i spada. Jesli mowimy o pasku na lata, to tylko i wylacznie klamra przyszywana. PS Aron, nie wiem jak liczyles srednia, ale nie wiem jak liczac to mi wychodzi co najmniej 222PLN zakladajac, ze wszystkie paski od pierwszego producenta sa za 100PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Ktos powyzej pisal, o paskach ze zdejmowana klamra - to bardzo zly pomysl. Taka klamra latwo sie luzuje i spada. Jesli mowimy o pasku na lata, to tylko i wylacznie klamra przyszywana. Yanko ma klamrę przykręcaną i nic się nie luzuje. Kolega ma pewnie na myśli klamrę z tandetnym mechanizmem przypominającym żabki - miałem taką, widziałem takie w Vistuli i jest to prawda - odpadają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Z tego co można zauważyć na stronie sklepu pierwsze strzały były celne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 8 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Wyglada na to, ze z łatwością osiągniemy porozumienie ponieważ planuje sprzedawać paski w cenie 149 :) Garść dodatkowych informacji: - klamrę można odkręcić za pomocą śrubokręta. Funkcjonalność ta pozwala na skrócenie paska na dowolna długość za pomocą ostrego noża kuchennego. Nie widzę możliwości, aby odpadła sama. Nie zamierzam tego reklamować, ale wszystkie paski mamy w rozmiarze 125 i skracamy je dopiero po zamówieniu zatem osoby chętne do prac domowych mogą zamówić taki pasek i samodzielnie określić jego długość. - brzegi paska wykańczane są przez delikatne ścienienie i pokrycie farba do wykańczania brzegów skóry. Wyglądają bardzo estetycznie. - od góry paska widać roślinie garbowanie lico, a od dołu mizdrę. Oznacza to, ze pomiędzy jedna a druga stroną paska nie ma żadnych dodatków/wypełnień z dwoiny lub tektury. - klamra jest bardzo prosta. Nie widzę sensu udziwniać. - za dopłatą przewiduje możliwość wytłoczeniu inicjałów na pasku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Co wygrałem? To jest pasek "jednowarstwowy", co na pewno obniża cenę jego produkcji, stąd 150 wydawało mi się realne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 No i pieknie! Zamowilem. Jest to moje pierwsze zamowienie ze sklepu Miler, jestem bardzo ciekawy efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cmon Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 @4inHand: Jaka jest szerokość tego paska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 @4inHand: Jaka jest szerokość tego paska? Szerokość paska to 35mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 No i pieknie! Zamowilem. Jest to moje pierwsze zamowienie ze sklepu Miler, jestem bardzo ciekawy efektu. Dziękujemy za zakup w naszym sklepie! Pasek właśnie jest pakowany i w dniu dzisiejszym zostanie do Pana wysłany Pozdrawiam, MJ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 10 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2015 Bardzo ładne paski za przyzwoitą cenę. Gdybym nie miał kilkunastu z pewnością bym zamówił. A tak - namówię drugą połówkę by zrobiła mi kiedyś prezent lub ukradkiem sam domówię do jakiejś koszuli:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 10 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2015 Czy kiedyś jest szansa na klamry w kolorze złotym? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 10 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2015 Mam pytanie dot. pasków ; - przy zamówieniu wpisujemy obwód pasa , chodzi o nasz obwód pasa czy dlugosc paska ktory zamawiamy ? - pod każdym paskiem , niezależnie od koloru jest opis dotyczący czarnego paska i zdjecia szczegółowe tylko jaśniejszego brązowego - czy beda dostępne zdjecia poszczególnych pasków makro , aby moc lepiej ocenić kolor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 10 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2015 Mam pytanie dot. pasków ; - przy zamówieniu wpisujemy obwód pasa , chodzi o nasz obwód pasa czy dlugosc paska ktory zamawiamy ? - pod każdym paskiem , niezależnie od koloru jest opis dotyczący czarnego paska i zdjecia szczegółowe tylko jaśniejszego brązowego - czy beda dostępne zdjecia poszczególnych pasków makro , aby moc lepiej ocenić kolor ? 1. obwód pasa 2. wydaje mi się, że zdjęcia profilowe dobrze pokazują kolory, ale chętnie dodamy więcej zdjęć po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 11 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2015 Jeżeli będzie więcej zdjęć to myślę, że pomocne będzie zdjęcie obu brązowych pasków obok butów zrobione przy dziennym świetle. Ja np. mam trudności z dobraniem odcienia brązu na podstawie aktualnych zdjęć do swoich butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 11 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2015 Czy oferta pasków w tej cenie ma jakieś konkretne granice w czasie, czy też pozostanie aktualna w tzw. dającej się przewidzieć przyszłości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 12 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Czy oferta pasków w tej cenie ma jakieś konkretne granice w czasie, czy też pozostanie aktualna w tzw. dającej się przewidzieć przyszłości? W tej chwili nie potrafię odpowiedzieć. Na razie mamy na stanie po kilkadziesiąt pasków w każdym kolorze, ale nie jest to specjalnie dużo więc mogą zaraz się skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 14 Październik 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Z przyjemnością zapraszam wszystkich na wspólne pastowanie butów w MS&S w najbliższą sobotę w godzinach 12-16. W sklepie będzie 15 stanowisk do pastowania i duuużo dostępnych do użycia dla odwiedzających kosmetyków marki Saphir. Nie zabraknie także chłopaków z Multirenowacji No i oczywiście .... whisky też nie zabraknie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryMorello Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 A z czego zrobiona jest klamra paska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 15 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 A z czego zrobiona jest klamra paska? ZnAl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 18 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2015 Przed i po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapsajm Napisano 18 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2015 Proszę bardzo... Moc whisky! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Czy kiedyś jest szansa na klamry w kolorze złotym? Zapytałem o to samo pod wpisem na blogu 13 pażdziernika, do dziś nie dostałem odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 19 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Nagle okazało się, że jednak w tym roku będą kaszkiety MILER Kolekcja będzie nazywać się "Scottish Islands". Oto tkaniny, które będą dostępne. Od lewej: Islay, Jura, Skye, Arran i Orkney W kolekcji Scottish Islands do oferty dołączą także dwa nowe modele kaszkietów --> kaszkiet bez nausznika oraz "driver's cap" czyli kaszkiet z klinów z guzikiem na czubku głowy Więcej informacji jeszcze dzisiaj 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 19 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 W końcu go mamy! Z przyjemnością informuję, że otworzyliśmy dzisiaj preorder nowej serii kaszkietów "Scottish Islands". Oto tkaniny, z których uszyjemy kaszkiety: Kaszkiet z nausznikiem Islay Kaszkiet z nausznikiem Jura Kaszkiet z nausznikiem Skye Driver's Cap Arran (czapka z klinów z guzikiem na czubku głowy) Kaszkiet bez nausznika Orkney Wszystkie kaszkiety dostępne są w preorderze w cenie 179 złotych. Po zakończeniu preorderu kaszkiety kosztować będą 199 (z nausznikiem i bez) oraz 219 (driver's cap). Kaszkiety zamawiać można tutaj --> http://sklepmiler.pl/kategoria/kaszkiety Oczywiście dla forumowiczów 10% rabatu nawet w preorderze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 A czy istnieje możliwość wybrania innego fasonu do danego materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi