Ernestson Napisano 20 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2013 Pewnie tak ale odrobina złośliwości nigdy nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 20 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2013 To na pewno. Poza tym trzeba ćwiczyć stale by nie wyjść z wprawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mygentlelook Napisano 21 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2013 Czy marynarka nie może być zatem dopasowana do kształtu manekina? Znając troszkę zaplecze krawieckie - wiem, że nie pokazuje się marynarek na manekinie jeżeli idealnie na nim nie leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 21 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2013 Na manekinie podobnie jak na modelu/modelce można strój upiąć. Inna rzecz że czasami z manekinami może być dziwnie. http://forum.butwbutonierce.pl/topic/974-garnitur-dla-pana-z-brzuszkiem-powrót-problemu/?p=78449 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 12 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2013 "Ołówkowa spódniczka powinna być w szafie każdej kobiety. Wspaniale jeśli można uszyć ją z odpowiedniej tkaniny, a ponieważ ostatnio tonęliśmy w Harris Tweedzie z uwagi na projekt limitowanej serii kaszkietów (która była wielkim sukcesem i zostały już tylko pojedyncze sztuki !!!) stwierdziłem, że ołówkowa spódniczka z tego materiału to świetny pomysł, który doskonale sprawdzi się w świetle nadchodzącej zimy. Asystowałem już kilka razy przy spódniczkach damskich (m.in. AR) więc dobrze wiem, że to element garderoby, który tylko wydaje się prosty do uszycia. Kiedy zobaczyłem ile zabawy było z zaszewkami na biodrach OW, która ma przecież wymarzoną figurę do szycia ubrań, byłem bardzo zaskoczony. Jednak, jak widać, efekt jest dużo bardziej niż zadowalający. " Więcej na: http://milerszyje.pl/damska-koszula-mtm-i-spodnica-bespoke-z-harris-tweedu.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 Bardzo polecam bardzo. http://advancedstyle.blogspot.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 22 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2013 Pierwsze skojarzenie: fotos z filmu Tima Burtona. MSPANC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi16 Napisano 22 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2013 Pięknie te kobiety wyglądają. Dla mnie zbyt kolorowo, ale uważam, że w tym wieku raczej proste formy ubrań powinny być na porządku dziennym. Takimi krzywdy nie można sobie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2013 Yanko, Hushpuppies, Centro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 Vass. Szukam czegoś fajnego i ciężko znaleźć, może kupię Meermina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 28 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 Kupiłem Meermina, jest zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Aga Prus wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 wiem, że temat nieco przygasł, ale co do obuwia kobiecego polecam Małgorzatę Fejkiel. Prócz butów szytych na zamówienie ma również torebki. Zachęcam do zapoznania się z jej kolekcją, a szczególnie polecam zakładkę O projektantce. Mówi to co nieco o jej wykształceniu oraz warsztacie: http://fejkiel.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 No to cóż, że z Salzburga? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalina Panfil Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Czy któraś z Pań obecnych na forum zamawiała buty od pana Jana Piwowarczyka? Oto link do jego strony. http://www.buty-na-zamowienie.com/index.php Jest popularny w światku lolit, gdzie króluje drogie markowe eko obuwie z Azji. Poniżej przykład zamówienia na wzór kozaków popularnej marki sexshopowej Pleaser http://demonicratter.blogspot.com/2013/11/jan-piwowarczyk-sznurowane-buty-na.html Wersja na zimę, z ociepleniem na sztucznej podeszwie. Ceny są adekwatne do materiałów, a nawet można powiedzieć, że atrakcyjne. Za lolicie sztuczne buty trzeba liczyć kilka stówek. Jeśli ktoś się orientuje, jak to wygląda w przypadku normalnych eleganckich butów, proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 23 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2013 Bardzo ciekawa galeria w amerykańskim Vogue: http://www.vogue.com/vogue-daily/article/from-the-archives-cocktail-dressing-in-vogue Polecam przeczytać też opisy, zwłaszcza zaciekawił mnie jeden: In 1942, Vogue celebrated the reentry of the adaptable afternoon (e.g. cocktail) dress, explaining: “It’s the dress which doesn’t embarrass the man who can’t dress . . . . The man-in-uniform, the man-with-a-job-to-do.” W wolnym tłumaczeniu: W 1942 Vogue świętował powrót luźnej sukni popołudniowej (sukienki koktajlowej), tłumacząc: "To jest sukienka, która nie zawstydza mężczyzn, którzy nie potrafią się ubierać... Mężczyzn w mundurach, mężczyzn z pracą do wykonania." Szkoda, że nawet to nie jest już prawdą... Swoją drogą jak fatalnie ubrani są mężczyźni na zdjęciach w tej gazecie - prawie zawsze. I też ciekawe jest zestawienie sukienki koktajlowej ze smokingiem, co moim zdaniem jest lekkim zgrzytem jeśli chodzi o stopień formalności i powyższą wypowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 http://fejkiel.com/#ss-11 to ten model tylko w białym/kremowym kolorze. Nie chodziłem, ale duży komfort ich użytkowania potwierdzony - całe wesele przetańczone:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helpless Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Moja chadza we włoskich markach. Ale ostatnio znalazła też ciekawą polską firmę Ulmani na codzienne spacery:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Pander-Liszka Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 Do butów szytych na miarę jeszcze nie " dorosłam " ale z przyjemnością noszę Nine West, fantastycznie wyprofilowane obcasy, nawet bardzo wysokie są wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Pander-Liszka Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 fantastyczny kapelusz, szkoda że u nas kobieta w kapeluszu to tak niecodzienny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 czy ta "szpila" w kapeluszu ma jakąś fachową nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Pander-Liszka Napisano 31 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2013 Nie mam nic przeciwko aby tak wyglądać na codzień 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 W PK Zaremba: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mygentlelook Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 Interesujące, wiadomo co to za tkanina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 Wełna casentino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi