Klapouch Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Ale moje pośrednictwo jest wyjątkowo .. hmmm bliskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanctim Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Witam Ja zajmuje się tym, czego jeszcze chyba nikt w tym wątku nie wymienił - muzyką. MazelTov Clarinet Quartet, do znalezienia w internecie i na youtubie, jeżeli ktoś chciałby uświetnić otwarcie lokalu czy inne wydarzenia to zapraszam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
machez Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Anestezjolog. Pracy mam aż za dużo, więc reklama zbędna, ale chętnie pomogę w razie potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 18 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Anestezjolog. Pracy mam aż za dużo, więc reklama zbędna, ale chętnie pomogę w razie potrzeby. Kobieta, po zakończonym stosunku, zwraca się do mężczyzny: - Powiedz mi skarbie czy ty jesteś może lekarzem? Facet z duma odpowiada: - Tak, Anestezjologiem! -O! To by się wszystko zgadzało! Bo najpierw mnie badałeś pół godziny, a potem nic nie czułam... Oczywiście, bez urazy nie mogłem się po prostu powstrzymać. Ps. U mnie w szpitalu na anestezjologów mówimy Morfeusze albo dr Śpiwór 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 śpiwór wisisz mi teczkę, za czyszczenie ekranu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 śpiwór wisisz mi teczkę, za czyszczenie ekranu Chwila, kolejka jest;-)Poza tym teczkę od Skalpela za czyszczenie ekranu? Czytasz forum na ekranie Imax? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Cenię się i cenię wyroby NT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
machez Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Musicie mnie zaskoczyć czymś więcej niż tylko sucharem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koriolan Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 ex biolog molekularny. Obecnie projektant informacji (i nie tylko informacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaKuba Napisano 26 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2016 Motoryzacja - doradztwo oraz konsultacje w zakresie zakupu, eksploatacji, finansowania oraz zarządzania flotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2016 Prawo - adwokat. Specjalizacja - ubezpieczenia/odszkodowania. Obsługa przedsiębiorców, prawo handlowe, spółki (w tym offshore), prawo autorskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2016 Kursy, korepetycje i doradztwo pod kątem egzaminów IB, SAT, BMAT, studiów za granicą (głównie kraje anglojęzyczne) -> Wrocław i online (ja osobiście zajmuje się matematyką i fizyką). W kontekście forumowiczów to dotyczyć może głównie dzieci czy dalszej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r00si Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 (edytowane) Miałem już tutaj swój wpis. Dodam kolejny Zajmuje się od ponad pół roku odszkodowaniami komunikacyjnymi i dopłatami do kosztorysów pokolizyjnych. Tyle nam wystarczy. Dziękujemy - mod. Edytowane 13 Wrzesień 2016 przez Ernestson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bohuslav Napisano 19 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2016 Inwestycje, budownictwo kubaturowe. Ostatnimi czasy sporo w konstrukcjach drewnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prymas Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 Internety - facebook optymalizowanie działań, doradztwo jak co powinno wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 Jest tu ktoś zajmujący się sprzedażą nieruchomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 27 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2016 Naprawa niemalże wszystkiego... https://web.facebook.com/Antyki-Tomasz-Okoń-Antiques-737312662959757/?fref=ts + produkcja filmów reklamowych, spotów wyborczych, filmów z imprez itp. oraz animacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 Drodzy. Czy ktoś w dniu dzisiejszym lub jutrzejszym wybiera się może w trasę z Warszawy do Białegostoku? Potrzebuję pomocy w dowiezieniu garnituru na Sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 Witam, ja zajmuje się szeroko rozumianą akustyką, hałasem i rozwiązywaniem problemów z tym związanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artb Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 19 godzin temu, FONos napisał: Witam, ja zajmuje się szeroko rozumianą akustyką, hałasem i rozwiązywaniem problemów z tym związanych Artystyczna strona akustyków ciągnie w stronę klasyki męskiej. Pozdrawiam kolegę po fachu Artur (z rocznika 2005 PWr) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Pilnie potrzebuję kogoś/firmę z proofreadingiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 Czy ktoś z Panów jest okulistą, optykiem, lub posiada wiedzę ekspercką na temat szkieł progresywnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 15 minut temu, lubo69 napisał: Czy ktoś z Panów jest okulistą, optykiem, lub posiada wiedzę ekspercką na temat szkieł progresywnych? Ja ostatnio na zajęciach takie projektowałem (kończę optykę, ale w kierunku techniki laserowej i światłowodowej niż optyki okularowej); niemniej jak nie będzie innych ochotników to zapraszam na priv, najwyżej będę musiał dopytać znajomych optyków lub optometrystów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatLove Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 Gdyby ktos potrzebował architekta to zapraszam. Poza projektami architektury zajmuje sie rowniez wnętrzami: xxxxxx reklama Dzialam na terenie całej PL, jak rowniez poza-głownie w Szwecji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Pracuję jako nauczyciel i lektor języka angielskiego, a także jestem właścicielem firmy RE: Kreacja Stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi