waski Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Miałem podobnie, już wychodziłem bo niby nie było, ale się wróciłem i jednak się znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 Cześć. Złożyłem dziś zamówienie na rękawiczki u Pana Jamrozińskiego. Zależy mi na tym, aby były one w kolorze jak najbardziej podobnym do koloru moich butów. Pan przyniósł dwa odcienie skóry, przy czym stwierdził bym wybrał odcień ciut jaśniejszy niż na butach, gdyż w trakcie użytkowania, skóra na rękawiczkach i tak ściemnieje. Moje pytanie brzmi, czy to prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 Skoro tak powiedział to prawda. kwestia skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 Dzięki za odpowiedź Damian. Czy jeżeli stałoby jednak się inaczej, istnieje możliwość przyciemnienia skóry na rękawiczkach jakimś preparatem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 Przyciemnić zawsze można, np. tłuszczem, gorzej w drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 Moje pytanie brzmi, czy to prawda ? Po miesiącu uzytkowania, zauważyłem ze strona wewnętrzna (licowa) rekawiczek troche pociemniała. Taka refleksja naszła mnie wczoraj, wiec raczej nie zasugerowałem sie Twoim pytaniem. Moje rekawiczki są ze skóry koziej, bardzo miękka i przyjemna w dotyku i noszeniu. Dodam ze to rekawiczki samochodowe, wiec moze ta ledwo dostrzegala róznica koloru z nowymi, jest wynikiem kontaktu z kierownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 Dziękuję koledzy za cenne informacje. W takim razie zostanę przy zamówionej skórze. Po odbiorze rękawiczek postaram się wrzucić fotki celem oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 Po miesiącu uzytkowania, zauważyłem ze strona wewnętrzna (licowa) rekawiczek troche pociemniała. Moje też. Podejrzewam jednak, że po prostu się pobrudziły. Dość niejednorodna ta "patyna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 Zamsz po umyciu w płatkach mydlanych blednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2015 Od Pana Jamrozińskiego nie da się wyjść z gołymi dłońmi. Akurat natrafił się jelonek w sam raz na mnie. Bardzo przyjemna skóra, zdecydowanie polecam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2015 nie da się wyjść z gołymi dłońmi. Się nie da... Wystarczy odebrać zimowe w środku lata. Wiktorze, jak najbardziej rękawiczki ściemnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2015 Dzięki Rafał za info. P.S. Ogarniamy coś z CT w tym miesiącu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 13 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Namówiliście mnie. Na pierwszy raz wybrałem brązowe zamszowo - licowe rękawiczki. Nie wiedziałem, że rękawiczki mogą być tak dobrze dopasowane. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walas83 Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Bardzo mi się podobają Jeśli można wiedzieć to jaka cena tego cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Rękawiczki kosztowały 180 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Po ponad 2 miesiącach używania, juz troche miejscami brudnawe, niedługo czeka je kąpiel. Kozia skóra, licowa wenętrzna strona, a na zewnątrz zamsz. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSNY Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Czy ktoś wie, jaki rodzaj egzotycznej skóry pan Jamroziński ma na sprzedaż lub może dostać? Widziałem kilka stron temu zdjęć rękawiczk z kapybaru. Cie to bylo to zamówione od pana Jamrozińskiego? Jestem zakochany w skórze z kabibaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Czy ktoś wie, jaki rodzaj egzotycznej skóry pan Jamroziński ma na sprzedaż lub może dostać? Widziałem kilka stron temu zdjęć rękawiczk z kapybaru. Cie to bylo to zamówione od pana Jamrozińskiego? Jestem zakochany w skórze z kabibaru. Kapybar to rzeczywiście pełna egzotyka Kapibar zresztą też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSNY Napisano 26 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2015 Dostałem je od pana wczoraj. Są piękne. Teraz muszę wysłać mu kilka skór z pekari i kapybaru, jeśli znajdę, na kolejnej zamówienie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 26 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2015 Ten kapybar to jakiś wymarły gatunek chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 26 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2015 kapybaru, Egzotyka. Ostatnio polubiłem skórę z kozu, jest nawet bardziej miękka niż skóra z cielaku. Skórę z kapibaru ciężko dostać. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2015 Egzotyka. Ostatnio polubiłem skórę z kozu, jest nawet bardziej miękka niż skóra z cielaku. Skórę z kapibaru ciężko dostać. W Warszawu, rzeczywiście trudnu... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2015 Egzotyka. Ostatnio polubiłem skórę z kozu, jest nawet bardziej miękka niż skóra z cielaku. Skórę z kapibaru ciężko dostać. Egzotyka. Ostatnio polubiłem skórę z kozu, jest nawet bardziej miękka niż skóra z cielaku. Skórę z kapibaru ciężko dostać.Czy naprawdę tak ciężko poprawnie pisać na forum, gdzie kultywuje się klasykę i kulturę?!Od kiedy pisze się "skórę z kozu"?! Jak już to "skuru z kozu", "skuru z cielaku" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 W procesie realizacji z planowanych ciemnobrązowych wyszły takie jak widać, ale i tak je lubię. Tym razem są rewelacyjnie dopasowane do dłoni. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 @Whitesnake: chyba na Pan Czesław uraczył tą samą skórą Przed rozciągnięciem była to gorzka czekolada, a w wyrobie po rozciągnięciu - wyszła mleczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi