Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Złożyłem dziś zamówienie na rękawiczki u Pana Jamrozińskiego. Zależy mi na tym, aby były one w kolorze jak najbardziej podobnym do koloru moich butów. Pan przyniósł dwa odcienie skóry, przy czym stwierdził bym wybrał odcień ciut jaśniejszy niż na butach, gdyż w trakcie użytkowania, skóra na rękawiczkach i tak ściemnieje. 

Moje pytanie brzmi, czy to prawda ? 

Opublikowano
Moje pytanie brzmi, czy to prawda ? 

Po miesiącu uzytkowania, zauważyłem ze strona wewnętrzna (licowa) rekawiczek troche pociemniała. Taka refleksja naszła mnie wczoraj, wiec raczej nie zasugerowałem sie Twoim pytaniem.

Moje rekawiczki są ze skóry koziej, bardzo miękka i przyjemna w dotyku i noszeniu. Dodam ze to rekawiczki samochodowe, wiec moze ta ledwo dostrzegala róznica koloru z nowymi, jest wynikiem kontaktu z kierownicą ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś wie, jaki rodzaj egzotycznej skóry pan Jamroziński ma na sprzedaż lub może dostać? Widziałem kilka stron temu zdjęć rękawiczk z kapybaru. Cie to bylo to zamówione od pana Jamrozińskiego? Jestem zakochany w skórze z kabibaru. 

Opublikowano

Czy ktoś wie, jaki rodzaj egzotycznej skóry pan Jamroziński ma na sprzedaż lub może dostać? Widziałem kilka stron temu zdjęć rękawiczk z kapybaru. Cie to bylo to zamówione od pana Jamrozińskiego? Jestem zakochany w skórze z kabibaru. 

Kapybar to rzeczywiście pełna egzotyka :-P  Kapibar zresztą też :x

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Egzotyka. Ostatnio polubiłem skórę z kozu, jest nawet bardziej miękka niż skóra z cielaku. Skórę z kapibaru ciężko dostać.

Egzotyka. Ostatnio polubiłem skórę z kozu, jest nawet bardziej miękka niż skóra z cielaku. Skórę z kapibaru ciężko dostać.

Czy naprawdę tak ciężko poprawnie pisać na forum, gdzie kultywuje się klasykę i kulturę?!

Od kiedy pisze się "skórę z kozu"?!

Jak już to "skuru z kozu", "skuru z cielaku" ;)

• Oceniam pozytywnie 2