Mitch Napisano 6 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Panowie krótkie pytanie odnośnie drużby. Brązowe oksfordy w okresie letnim do granatowego garnituru odpadają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 6 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Jak dla mnie to na ślub (nie tylko własny) tylko czarne buty. Jeśli jednak miałbyś być jedynym w czarnych butach, to załóż brązowe (i vice versa - jeśli tylko ty miałbyś mieć brązowe buty, to wybierz czarne ). Pozdrawiam, Dr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitch Napisano 6 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Znając towarzystwo, którego się nie wybiera w tym wypadku podejrzewam, ze i czerwone koszmarki się znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 6 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Skoro te zasady są aż tak nieuregulowane, to proponuję być poprawnym bezwzględnie i założyć buty czarne. Choć biorąc pod uwagę okoliczności, to jeżeli np. wolisz brązowe albo akurat nie będziesz dysponował czarnymi, to brązowe będą w porządku. Pozdrawiam, Dr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitch Napisano 6 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Oczywiście mam czarne tylko z pewnych względów chciałem obniżyć swoją formalność, ale myśle sobie, że jednak głupie to było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 6 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Zakładaj czarne buty. Znacznie mniejsze prawdopodobieństwo wtopy. Poza tym - po 18 - jak będziesz wyglądać w brazie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Poza tym - po 18 - jak będziesz wyglądać w brazie? Prawda! Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 13 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2012 Kapitalny zestaw na własny ślub: Jeśli się nie mylę, to właściciele sklepu Berg&Berg - Karin i Mathias Berg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 16 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2012 TheStyleBlogger Team Presents: What to Wear to a Spring/Summer Wedding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 16 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2012 Pełno złych rad, ja najbardziej zwróciłem uwagę (poza brakiem żakietów ) na polecanie czarnego garnituru z czarnym krawatem i białą koszulą oraz smokingu przed szóstą. Pozdrawiam, Dr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2012 A to nie jest żartobliwy artykuł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 16 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2012 Tak rzeczywiście mogłoby się wydawać. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 16 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2012 Raczej nie, TSB jest blogiem bardziej "modowym" niż "eleganckim" więc klasyczne reguły są tam często w odstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 17 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2012 Raczej nie, TSB jest blogiem bardziej "modowym" niż "eleganckim" więc klasyczne reguły są tam często w odstawce. Albo są nieznane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalputo Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Witam Panowie, Czy na własny ślub, ze względu na rangę uroczystości odpowiedniejsza będzie jedwabna czy lniana poszetka, oczywiście biała? Będzie uzupełnieniem dla ciemnogranatowego garnitur, białej koszuli i srebrnego (jedwabnego) krawatu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 IMO lniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Bardziej elegancka jest biała lniana poszetka i taką bym na Twoim miejscu założył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Lniana - taką też dostałem odpowiedź, kiedy sam o to pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalputo Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Bardzo dziękuję za odpowiedzi, będzie lniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Co Panowie myślicie o białym garniturze dla pana młodego? Oczywiście trzeba mieć odpowiednią karnację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 W sensie że trzeba być murzynem czy albinosem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Biały? Fuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Ale tak poważniej, to biały kolor jest zarezerwowany w naszej tradycji dla panny młodej, no chyba że bierzesz ślub z Eltonem Johnem i jesteś "panną młodą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 (Jestem pod wpływem alkoholu, proszę wybaczyć wszelkie "pierdoły i uchybienia") Panowie bez żartów mi tu! Naprawdę, dla mężczyzny z urodą typowego południowca, w sezonie, wiosna/lato. Biały garnitur nie wydaje mi się gorszą opcją niż szary/granatowy) Biały garniak, białe oxfordy), białe rękawiczki ze skóry cielęcej (to już ekstrawagancja( mój znajomy ma ślub za trzy miesiące, taki mu garnitur doradziłem)). Ma urodę podobną do mojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Proponuję go wykorzystać do pierwszej komunii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi