pablocito Napisano 4 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2020 [mention]Cineos [/mention] , na marginesie to pytanie powinieneś zadać w wątku „pytania do administratora”. Uważaj, bo Ty dostaniesz bana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 4 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2020 @Cineos na świecie nie ma i nigdy nie będzie równości , im szybciej się z tym pogodzisz tym lepiej dla Ciebie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2020 15 hours ago, Cineos said: @mosze można dublować posty w różnych tematach? Swego czasu dostałem bana za dublowanie pytań w tematach, które odnosiły się do mojego zapytania. Jeżeli wszyscy mają być równi to post @Beny23 , z któregoś z tematów (dwóch) należałoby usunąć. Proszę o wyjaśnienie. Przyjrzyj się zdjęciom bo nie są identyczne. Myślę że za zadawanie głupich pytań też można dostać bana... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 4 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2020 Tego, że zdjęcia są różne, ja też nie zauważyłem, ale nawet to nie jest powodem żeby kogoś obrażać. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2020 W dniu 3.09.2020 o 22:15, Cineos napisał: @mosze można dublować posty w różnych tematach? Swego czasu dostałem bana za dublowanie pytań w tematach, które odnosiły się do mojego zapytania. Jeżeli wszyscy mają być równi to post @Beny23 , z któregoś z tematów (dwóch) należałoby usunąć. Proszę o wyjaśnienie. Nie powinno się dublować zawartości, lepiej dać link. Natomiast zadawanie tych samych pytań w różnych wątkach jest szczególnie irytujące. Proszę wszystkich o trzymanie poziomu dyskusji, obrażanie innych do niczego nie prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2020 Nie widzę różnicy. Dublowanie czy powielanie wielokrotnie treści przeczy idei wątków jako takiej - wystarczyłby jeden wielki wątek o klasycznej elegancji i pochodnych. Jeden potrzebuje pilnie porady, drugi potrzebuje pilnie polubienia - różne potrzeby, ta sama metoda. A że forum powinno być czymś więcej niż tylko poradnią czy lustereczkiem powiedz przecie, to już zupełnie inna sprawa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 6 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2020 W dniu 10.08.2020 o 13:33, Bacio napisał: Dzisiaj pojawia mi się logo Allegro "a" w miejscu Favicon, a nie BwB. I nastąpiło samonaprawienie. Cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2020 Co tu się odjaniepawla? Jakiś nowy wygląd? Kliknięcie w temat z nową treścią nie przenosi do nowych postów tylko do pierwszego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 8 godzin temu, Krzysiek_W napisał: Co tu się odjaniepawla? Jakiś nowy wygląd? Kliknięcie w temat z nową treścią nie przenosi do nowych postów tylko do pierwszego Klikaj w gwiazdę obok nazwy tematu - przenosi do pierwszego nieprzeczytanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Wczoraj zaktualizowaliśmy forumowy soft - delikatnej zmianie uległa szata graficzna, a w tym delikatnie zmieniły się kolory. W najbliższym czasie będziemy chcieli zaproponować 1-2 alternatywne skórki forum. Jeśli jakieś problemy zgłaszane tu uprzednio, a związane z obsługą forum dalej by występowały proszę o sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 W wersji mobilnej na dole miałem zawsze najnowsze posty pogrubione. Po kliknięciu przenosiło do ostatniego nie przeczytanego. Tymczasem przenosi do pierwszego postu i wygląda tak dół: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 i jeszcze jedno, brak możliwości edycji postów - było to do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 @Krzysiek_W edycja jest pod tymi trzema kropkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Nie wiem jak u Was ale u mnie w powiadomieniach mailowych zawsze był cały nowododany post, wraz ze zdjęciami, dzięki czemu mogłem być w miarę na bieżąco bez otwierania forum. Aktualnie mam coś takiego: Przyznam, że to frustrujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 1 minutę temu, adamW napisał: Nie wiem jak u Was ale u mnie w powiadomieniach mailowych zawsze był cały nowododany post, wraz ze zdjęciami, dzięki czemu mogłem być w miarę na bieżąco bez otwierania forum. Aktualnie mam coś takiego: Przyznam, że to frustrujące. Mam to samo. Zastanawiam się czy nie jest tak jak na innych forach, że dostaje tylko jednego maila, a jak coś jest kolejnego to nie zobaczę dopóki nie wejdę na forum w ten temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Tapatalk chyba przestał działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Lepsze jest wrogiem dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Ja czytam forum wyłącznie na Tapatalku w telefonie i nie zauważyłem w ogóle żadnej zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 6 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2020 O, tapatalk jednak dzisiaj działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 6 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2020 panie moderatorze bazarku, sugeruje usunąć kijek od Viledy.... wystawiłem wczoraj na bazarek garnitur do sprzedaży - ktoś zaakceptował to ogłoszenie. następnie po jakimś czasie ktoś zamknął temat, bo w temacie nie napisałem "S" jak sprzedam. czy nie można było po prostu pisząc odpowiedź w tym temacie dodać - uzupełnij opis i tyle? bycie moderatorem nie jest łatwe - byłem przez wiele lat taką osobą, ale to przerost formy nad treścią. chyba powininenem się cieszyć że nie dostałem 5pkt ostrzeżenia, albo tygodniowego bana.... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2020 W poszukiwaniu moderatorów forumowa chochla sięga coraz głębiej... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JMes Napisano 6 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2020 @Sir Well Endowed został nowym moderatorem albo to śpioch jakiś był. Usunął moją odpowiedź, jakże na temat, o męskiej bieliźnie szytej na miarę. Chyba można mu wybaczyć, to fascynat "gry w gałę", bo w takich tematach prym wiódł, więc zapewne bliższe mu są klimaty bielizny rodem z szatni Ruchu Radzionków, ale spuśćmy nad tym zasłonę milczenia, Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2020 no proszę @mosze tu się dało normalnie napisać o uzupełnieniu. a w moim temacie ktoś ewidentnie dał dupy i nawet nie raczy tego nikt skorygować. wiem że to pierdoła jest, niemniej jednak nabieram coraz większą chęć przestania zaglądania na to forum. t 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2020 @Krzysiek_W Moderatorów jest kilku, w tym kilka nowych osób z uprawnieniami, bywamy na forum o różnych forach. Staramy się synchronizować swoje akcje w dedykowanym wątku, ale to wymaga czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2020 4 godziny temu, mosze napisał: @Krzysiek_W Moderatorów jest kilku, w tym kilka nowych osób z uprawnieniami, bywamy na forum o różnych forach. Staramy się synchronizować swoje akcje w dedykowanym wątku, ale to wymaga czasu. Wszystko jasne, tylko czy na pewno moderatorami powinny być osoby które nie są aktywnymi uczestnikami dyskusji, które znają różne zasady rządzące tym forum? Ty nie masz problemu pisząc prywatne oraz moderacyjnie, ale niektórzy widzę mają słaby staż, bądź ukrywają się pod innym nickiem jako moderator, nie mając jaj żeby ze swojego głównego konta udzielać reprymendy. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi