White Haven Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 Osobiście obstawiam że to kwestia uzgodniona ze stowarzyszeniem w związku z zostaniem oficjalnym partnerem BwB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 Z tego, co wiem, będą kolejne podfora - proszę o cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Mnie to bez różnicy ale faktycznie można by wrzucić info o planowanych zmianach.Na Tapatalk trochę inaczej się to wyświetla i już się wystraszyłem że mają jakąś awarie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Swoją drogą "pytania do administratora" w męskiej elegancji? chyba już lepiej w sali klubowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 7 godzin temu, FONos napisał: Swoją drogą "pytania do administratora" w męskiej elegancji? chyba już lepiej w sali klubowej Administrator odpowiada tylko na pytania zadane elegancko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 52 minuty temu, NieMy napisał: Administrator odpowiada tylko na pytania zadane elegancko Ani to pytanie (zdziwienie raczej) ani nieeleganckie (zwyczajne stwierdzenie/opinia użytkownika) ani też odpowiedzi nie oczekiwałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 Czy kasowanie postów niebędących hejtem, lecz krytyką partnerów stowarzyszenia będzie standardowym zachowaniem? Śmiech na sali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 Proponuję zwiększyć merytoryczną aktywność zamiast pisać nic nie wnoszące posty. Dział ogłoszeń rzemieślników i firm (nie tylko partnerów) służy prezentacji ich oferty, stanowi więc przekaz marketingowy, jak się on komuś nie podoba nie musi tam zaglądać. Dyskusję w tej materii uważam za zakończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 Prośba o pomoc - wpadłem kiedyś na głupi pomysł i zalogowałem się na forum za pomocą Facebooka. Niestety, w tym momencie nie mogę się zalogować - otrzymuje informację, że coś poszło nie tak. Próbując przez proxy angielskie dostaje info, że csrf failed - jakiś token? Niestety nie jestem w tym mocny. Pozostał mi tapatalk, tu jeszcze moje konto działa. Pozdr,TomekWysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 Na każdej przeglądarce mi to wywala. Sprawdzam poradę, dzięki za pomoc Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 Niestety na chromie to nie pomaga a opera nie ma takiego rozszerzenia. Niestety resetować http refer nie potrafię :/Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 Wszystko z powyższych próbowane, nic nie pomaga niestetyWysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 1 minutę temu, Krzysztof G napisał: Usuń przeglądarkę, zrób reset PC, zainstaluj ponownie. Kup nowy komputer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 Ha, za te ostatnie opcje podziękuję. Problem niestety powtarza się na 3 różnych komputerach, z win 7 i 10 oraz w przeglądarce na androidzie. Moim zdaniem to problem strony.Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 19 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2017 Potwierdzam, niestety u mnie też logowanie FB przestało działać. Odpiąłem konto FB w ustawieniach w profilu i teraz próba ponownego połączenia kont kończy się niepowodzeniem. To niestety, obawiam się, jakiś problem po stronie forum, a nie u nas (użytkowników). Zbiegło się to w czasie ze zmianami po stronie Facebooka, które skutkowały podobnymi problemami w wielu projektach, którymi się opiekuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 29 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2017 Czy istnieje szansa na dodanie guzika "otwórz wszystkie nieprzeczytane w nowych kartach"? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 29 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2017 Wyborny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Cóż to za serduszka się nam pojawiły na forum? Jakieś nowości w postaci profilu do podania swoich danych, ktoś coś napisze? Ps. Są serduszka, a będą kucyki Pony? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Teraz możesz wyznać miłość każdemu użytkownikowi po prostu jednym kliknięciem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 @Caporegime zatem oficjalnie wyznałem Ci miłość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Forum przeszło dużą aktualizację, kilka problemów zniknęło. Nieoczekiwanie zaktualizowano też ikonki reputacji. Chcecie przywrócenia plusów i minusów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Ale minusów chyba nigdy nie mieliśmy. Zmieniło się coś więcej niż ikonki bo mamy dwie możliwe reakcje. Sam jeszcze nie wiem czy raczej strzałkować czy serduszkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Niech będzie, że nie mam serca, ale serducha według mnie zbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Dwa systemy polubień i zero możliwości skrytykowania to jak badania kwestionariuszowe w czasach słusznie minionych i oby niepowracających: "Jaki jest towarzysz przewodniczący? a: wspaniały, b: mądry, c: wybitny";-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Myślę, że poprzedni system był dobry. Nie jestem za wprowadzaniem minusów, bo to zero konstruktywnej krytyki - lepiej napisać co i dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi