Koval Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Mam to samo; najciekawsze, że zaraz po zmianie tak nie było...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Najciekawsze to jest to, że jak wejdziecie w jakieś podforum ze strony głównej, to forum "przypomni" sobie o tym że jesteście zalogowani (przynajmniej u mnie tak to działa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 tak delikatnie się przypomnę: Dnia 30.06.2016 o 12:10, Krzysiek_W napisał: po zalogowaniu się, wybrałem opcję zapamiętania. Po zamknięciu przeglądarki i po chwili po otwarciu forum, jestem wylogowany. kilkukrotne odświeżenie (F5) powoduje "załapanie" i jestem zalogowany. Dnia 6.07.2016 o 14:25, Krzysiek_W napisał: czy jest znany orientacyjny termin zmiany layout'a? strasznie męczy wzrok ta wersja kolorystyczna Dnia 7.07.2016 o 09:14, Krzysiek_W napisał: Mała sugestia - u góry w zakładce jest "kalendarz". Z ciekawości zajrzałem i zobaczyłem ile osób w danym dniu miesiąca ma urodziny, ale żeby sprawdzić kto, to trzeba w każdy jeden dzień kliknąć. Albo to wyrzućcie bo chyba nikogo nie interesuje kto kiedy ma urodziny, albo zmieńcie sposób wyświetlania tych wydarzeń. W ciągu roku BwB nie ma aż tylu wydarzeń, żeby trzeba było to wpisywać w taką funkcjonalność, a jeśli ktoś chce brać w nich udział, to w odpowiednich tematach przecież są te informacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 3 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 Czy dałoby się jako domyślne ustawić przechodzenie do ostatniego nieczytanego posta zamiast do pierwszej strony wątku? Wiem, że można to sobie załączyć, ale forum uparcie nie zapamiętuje tego ustawienia i trzeba to za każdym odpaleniem ustawiać na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 Czy panowie administratorzy forum w ogóle czytają ten temat? Z ciekawości sprawdziłem, kiedy ktoś z administracji odpowiedział na pytanie zadane w tym wątku. Otóż było to 15 sierpnia 2015 - ponad rok temu. Od tego czasu padło sporo pytań (6 podstron) i prawie wszystkie pozostały bez odpowiedzi. Po zmianie silnika forum zachęcaliście do zadawania pytań i zgłaszania uwag tutaj i w okienku chatbox. Praktycznie żadne uwagi nie zostały uwzględnione, na żadne pytanie nie została udzielona odpowiedź. Od 2 miesięcy jesteśmy zmuszeni do oglądania forum w naprawdę nieciekawej i męczącej oczy kolorystyce, w dodatku do wielu przydatnych opcji dostępnych na starym forum nie ma dostępu. Zdaję sobie sprawę z tego, że nikt Wam za administrowanie forum nie płaci, a na dodatek jest okres wakacyjny. Tylko w takim razie po co było zachęcać ludzi do zgłaszania uwag i obiecywać udostępnienie innych schematów kolorów? I po co w ogóle ten wątek na forum istnieje, skoro przez administrację jest ignorowany? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 Dnia 29.11.2015 o 12:54, mnrdov napisał: jak admin mówi, że zrobi, to zrobi. Nie trzeba mu o tym przypominać co pół roku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 @Zając, bo to trzeba najpierw dwa zdania o polityce, potem jedno pytanie o poszukiwaniu nietypowych butów sportowych i dopiero wyłuszczyć kwestię dot. forum taka przynęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 Warto jeszcze wystawić jakieś szmaty i używane buty na bazarku - a "nóż" chwyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 Ale to ma być przynęta na administrację, czy na moderatorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryMorello Napisano 30 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2016 Chciałem dodać komentarz w temacie o kaligrafii ale nie mogę. W ogóle nie widzę okienka komentarza. Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Czy Administracja/Moderacja ma jakieś możliwości aby powstrzymać entuzjazm nowych użytkowników, którzy rejestrują się tylko po to, aby podzielić się z nami linkiem do sklepu? Bardzo się tu wszyscy cieszymy na takie przejawy altruizmu i empatii, ale proponowane nam w linkach towary delikatnie mówiąc odbiegają od myśli przewodniej forum. W ostatnich dniach takich nabytków przybywa kilku dziennie, parę minut temu "koszule", a ściślej longsleeve. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Moderacja ma sposoby - ciężka praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 A kiedy będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 To dlatego, że "aktywność reputacji" domyślnie wyświetla zakładkę "komentarze do profilów" a to co, jak zakładam Cię interesuje jest niżej, w zakładce "posty". Przy okazji prac nad kolorystyką będziemy też załatwiać podobne problemy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2016 Kiedy zostanie odblokowany wątek klasycznychbutów? Już sam powód jego zablokowania jest delikatnie mówiąc wątpliwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2016 Powodem zablokowania wątku klasycznych butów było kilka spraw, które zbiegły się w czasie i aktualnie są sprawdzane. Do czasu wyjaśnienia wszelkich wątpliwości temat pozostanie zamknięty. Bardzo proszę o cierpliwość. W każdym razie forumowa społeczność zostanie poinformowana o wynikach sprawdzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Zapytuję czy można przenieść, z resztą zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, chat na dół strony? Jest mało używany (może go komuś sprzedać? a zajmuje wiele miejsca. Szczególnie na telefonie omijanie go jest uciążliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 11 godzin temu, xkoziol napisał: Oj tam, oj tam, dadzą troszkę konfitur tu, troszkę tam i będzie git Ciekawa sugestia i chyba nie pozbawiona podstaw..., bo strasznie długo trwa procedowanie tej sprawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Tjaaaaaaaaaa, jasne. Obecnie negocjuję sfinansowanie przez kilka firm obecnych na forum budowy domu w Hiszpanii. Ach te spiskowe teorie, dałbyś już Michale spokój z tymi konfiturami. Można je bardzo łatwo pozyskać w każdym sklepie lub zrobić samemu (sezon na węgierki ciągle trwa). Nie ma potrzeby wyłudzać ich od wspomnianej firmy oraz każdej innej. Sprawa zostanie zakończona w stosownym terminie i zostaniecie o tym powiadomieni. Nie rozumiem skąd to parcie. Zamknięcie wątku klasycznychbutów.pl w dziale ogłoszeń nie oznacza zamknięcia ich działalności zarówno w sieci, jak i stacjonarnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Parcie pewnie stąd, że wątek służył jako forma komunikacji potencjalnych nabywców ze sklepem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Potencjalni klienci w dalszym ciągu mogą kontaktować się z firmą poprzez jej własną stronę i znajdujące się na niej wszelkie informacje ułatwiające kontakt. Nie muszą tego robić poprzez forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 @waski no tak... da się też wysłać gołębia pocztowego , albo gońca z papirusem... jeśli użytkownicy forum przyzwyczaili się do tej formy kontaktu, to teraz im jej może brakować (pomijając fakt, że nie był to wątek specjalnie popularny). Nie bez znaczenia jest też pewnie sympatia użytkowników dla marki sklepu. Ja bez tego wątku śpię dalej spokojnie, ale dziwię się, żę administrator się dziwi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 O Wszechwładni, chociaż napiszcie kiedy nastapią te poprawki tu minęły ponad 3 miesiące i nadal muszę odświeżać, nie łapie mi logowania Dnia 30.06.2016 o 12:10, Krzysiek_W napisał: po zalogowaniu się, wybrałem opcję zapamiętania. Po zamknięciu przeglądarki i po chwili po otwarciu forum, jestem wylogowany. kilkukrotne odświeżenie (F5) powoduje "załapanie" i jestem zalogowany. chciałem jeszcze dodać zrzut z ekrany z pytaniem jak usunąć "tematy" pojawiające się w małym bloczku po prawej, ale mam błąd dodawania załączników w jpg 3 miesiące i nadal bez zmian Dnia 6.07.2016 o 14:25, Krzysiek_W napisał: czy jest znany orientacyjny termin zmiany layout'a? strasznie męczy wzrok ta wersja kolorystyczna 3 miesiące.... Dnia 11.07.2016 o 21:36, White Haven napisał: Przydałaby się możliwość przełączenia wersji mobilnej strony na pełną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Prowizorka jest najtrwalsza lepiej się przyzwyczaić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Michale, czasami niektóre kwestie (rozmawialiśmy na ten temat, pamiętasz?) stają się męczące i nawet zielona buźka na końcu nie jest w stanie tego zmienić. Temat gołębi pocztowych, z grzeczności pominę milczeniem. Niniejszym, dyskusję na temat zamknięcia wątku klasycznychbutów.pl uważam za zakończoną do czasu opublikowania oficjalnego stanowiska administracji forum BwB. Wszystkich zainteresowanych kontaktem z ww. firmą (już teraz, w tej chwili) zapraszam do kontaktu bezpośredniego, dowolnie wybranym sposobem, może być za pośrednictwem gońca z papirusem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi