Karczmarz Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 W prywatnych wiadomosciach tez mam wykorzystanie 100% pojemnosci, czy to oznacza, ze nie beda przychodzic do mnie PW jak ktos wysle? limit wydaje sie byc bardzo maly (wiem ze na poprzednim forum tez byl limit ale dzialalo nawet po przekroczeniu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 A ja się zastanawiałem czemu PW mi nie przychodzą. Aktualnie mam w skrzynce ponad 600 wiadomości przy limicie 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 proszę teraz spróbować, nie powinno być limitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Dzięki - teraz wszystko działa prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Witam, Mam problem z znalezieniem opcji - "WYSZUKAJ" w nowym wyglądzie forum. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Było już kilkakrotnie. Wyszukiwarka jest tutaj: http://forum.butwbutonierce.pl/index.php?app=core&module=search&search_in=forums Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Nie podoba mi się. Od dwóch dni próbuję się oswoić z "nowym forum" i mimo tego, że jest ładnie, to pod względem użyteczności kompletna klapa. 1. Gdzie jest wyszukiwarka? Tak, wiem post wyżej jest link, ale ja chcę wyszukiwarkę mieć na stronie głównej. Później będziecie się dziwić, że "nowi" ciągle pytają o te same rzeczy, ale skoro nie widać wyszukiwarki... 2. Gdzie są wiadomości prywatne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 ciach Wyszukiwarka będzie wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Swoją drogą właśnie zauważyłem cytowanie kilku postów - bajer . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Nie zgodzę się, mi osobiście forum teraz używa się znacząco efektywniej i wygodniej, a sama wyszukiwarka wreszcie nie pluje się co chwila ze szukana fraza jest zbyt popularna. A rzeczy typu szybkie wyszukiwanie na stronie głównej zostaną powoli dodane niedługo. Admin przecież się nie roztroi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Mi z kolei umknęły gdzieś tematy, które miałem w zakładkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Nie podoba mi się. Od dwóch dni próbuję się oswoić z "nowym forum" i mimo tego, że jest ładnie, to pod względem użyteczności kompletna klapa. 1. Gdzie jest wyszukiwarka? Tak, wiem post wyżej jest link, ale ja chcę wyszukiwarkę mieć na stronie głównej. Później będziecie się dziwić, że "nowi" ciągle pytają o te same rzeczy, ale skoro nie widać wyszukiwarki... 2. Gdzie są wiadomości prywatne? Chyba ciężko przechodzisz przez syndrom SARAH (Shock, Anger, Rejection, Acceptance, Help) Obstawiam że jesteś pomiędzy Anger a Rejection Ad 2. Klikasz na login na górze i masz komunikator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 U mnie na chromie i firefoxie nie widać w ogóle komunikatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Gdzie są PMs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Czemu do cholery wszyscy (prawie wszyscy) wklejają teraz miniaturki zdjęć? Coś jest default'owo ustawione czy nowa moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 To chyba tak się teraz dodają zdjęcia przez załącznik, zdjęcia przez hostingi zostały duże, natomiast dodawane przez załącznik (chyba mimo wszystko najpopularniejsza forma tutaj) wszystkie, także stare, stały się minaturkami. Pewnie ma to zalety, bo szybciej się tematy wczytują, ale wydaję mi się że klikanie na każde zdjęcie by je zobaczyć, nie jest rozwiązaniem najwygodniejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 To chyba tak się teraz dodają zdjęcia przez załącznik, zdjęcia przez hostingi zostały duże, natomiast dodawane przez załącznik (chyba mimo wszystko najpopularniejsza forma tutaj) wszystkie, także stare, stały się minaturkami. Pewnie ma to zalety, bo szybciej się tematy wczytują, ale wydaję mi się że klikanie na każde zdjęcie by je zobaczyć, nie jest rozwiązaniem najwygodniejszym. Poza tym chyba lepiej jakby zdjecie otwieralo sie w nowym oknie, choc tez osobiscie wolalem miec wieksze zdjecia odrazu na jednej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Gdzie są PMs? Żeby wysłać, musisz najechać na nazwę użytkownika- wyświetal się okno z taką możlowością. Żeby przejść do swojej skrzynki są dwie możliwości- albo wchodzisz na swój profil i tam jest "komunikator" albo w prawym górnym rogu, obok wyloguj i nazy użytkowanika jest szybkie wejście na skrzynkę, choć jest ono niewidoczne. Po najechaniu kursor zmieni się w "palucha". Rozumiem, że z czasem ten skrót będzie widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Pewnie ma to zalety, bo szybciej się tematy wczytują, ale wydaję mi się że klikanie na każde zdjęcie by je zobaczyć, nie jest rozwiązaniem najwygodniejszym. Warto też dodać, że nie otworzysz tych załączników nie mając konta na BwB lub będąc niezalogowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Rozmiary miniaturek są konfigurowalne (również uważam, że powinny być większe). Wyszukiwarka musi być i będzie, o czym wspominał Roland. Zarówno skin, jak i wszystkie detale są konfigurowalne. Myślę, że musimy dać Administracji trochę czasu, by zobaczyć w pełni funkcjonalną, finalną wersje forum Na etapie organizacji jest z tym sporo pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Panowie, jakby ktoś chciał mieć kalendarz wydarzeń Stowarzyszenia w google calendar (np. do wyświetlania w terminarzu na androidzie) to należy: 1. Wejść na swój kalendarz google 2. Kliknąć na Kalendarze znajomych -> Dodaj wedle adresu URL 3. Wpisać adres (webcal://forum.butwbutonierce.pl/index.php?app=calendar&module=feed§ion=output&cal_id=1) 4. Zatwierdzić i cieszyć się, że się już nigdy nie zapomni o żadnych eventach, projektach itp! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 1. Gdzie jest wyszukiwarka? Tak, wiem post wyżej jest link, ale ja chcę wyszukiwarkę mieć na stronie głównej. Później będziecie się dziwić, że "nowi" ciągle pytają o te same rzeczy, ale skoro nie widać wyszukiwarki... 2. Gdzie są wiadomości prywatne? 1. jak już pisałem wyszukiwarka będzie, na ten moment są pilniejsze sprawy 2. wiadomości prywatne są dostępne -> klikamy w prawym górnym rogu na swój login i następnie "komunikator" Mi z kolei umknęły gdzieś tematy, które miałem w zakładkach Niestety zakładek, podobnie jak tematów oznaczonych jako "OGŁOSZENIA" nie udało się przenieść, utraciliśmy je. Czemu do cholery wszyscy (prawie wszyscy) wklejają teraz miniaturki zdjęć? Coś jest default'owo ustawione czy nowa moda? już zmienione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Nareszcie łącza wyglądają jak powinny - http://forum.butwbutonierce.pl Ekstra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Już wiem Coś mi nie pasowało, jak czytałem o Waszych problemach z PM. W górnym prawym rogu są 2 ikonki: - koperta (PM) - ludek w chmurce (powiadomienia) ... coś takiego: Na tym skinie ikonki są prawdopodobnie w kolorze tła i nie są widoczne - trzeba poprawić. Będzie czytelnie i ELEGANCKO Dla zobrazowania sprawy - 2 załączniki: pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 saphir.pl dzięki za info, bo właśnie się dowiedziałem, że takowe istnieją. Faktycznie są w kolorze tła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi