White Haven Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 Osobiście obstawiam że to kwestia uzgodniona ze stowarzyszeniem w związku z zostaniem oficjalnym partnerem BwB. Cytuj
mosze Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 Z tego, co wiem, będą kolejne podfora - proszę o cierpliwość. Cytuj
michau Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2017 Mnie to bez różnicy ale faktycznie można by wrzucić info o planowanych zmianach.Na Tapatalk trochę inaczej się to wyświetla i już się wystraszyłem że mają jakąś awarie Cytuj
Solecalupo Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2017 Swoją drogą "pytania do administratora" w męskiej elegancji? chyba już lepiej w sali klubowej Cytuj
NieMy Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2017 7 godzin temu, FONos napisał: Swoją drogą "pytania do administratora" w męskiej elegancji? chyba już lepiej w sali klubowej Administrator odpowiada tylko na pytania zadane elegancko 1 Cytuj
Solecalupo Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2017 52 minuty temu, NieMy napisał: Administrator odpowiada tylko na pytania zadane elegancko Ani to pytanie (zdziwienie raczej) ani nieeleganckie (zwyczajne stwierdzenie/opinia użytkownika) ani też odpowiedzi nie oczekiwałem Cytuj
JD! Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Czy kasowanie postów niebędących hejtem, lecz krytyką partnerów stowarzyszenia będzie standardowym zachowaniem? Śmiech na sali. Cytuj
waski Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Proponuję zwiększyć merytoryczną aktywność zamiast pisać nic nie wnoszące posty. Dział ogłoszeń rzemieślników i firm (nie tylko partnerów) służy prezentacji ich oferty, stanowi więc przekaz marketingowy, jak się on komuś nie podoba nie musi tam zaglądać. Dyskusję w tej materii uważam za zakończony Cytuj
TDab Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 Prośba o pomoc - wpadłem kiedyś na głupi pomysł i zalogowałem się na forum za pomocą Facebooka. Niestety, w tym momencie nie mogę się zalogować - otrzymuje informację, że coś poszło nie tak. Próbując przez proxy angielskie dostaje info, że csrf failed - jakiś token? Niestety nie jestem w tym mocny. Pozostał mi tapatalk, tu jeszcze moje konto działa. Pozdr,TomekWysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Cytuj
TDab Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 Na każdej przeglądarce mi to wywala. Sprawdzam poradę, dzięki za pomoc Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Cytuj
TDab Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 Niestety na chromie to nie pomaga a opera nie ma takiego rozszerzenia. Niestety resetować http refer nie potrafię :/Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Cytuj
TDab Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 Wszystko z powyższych próbowane, nic nie pomaga niestetyWysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Cytuj
Ernestson Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 1 minutę temu, Krzysztof G napisał: Usuń przeglądarkę, zrób reset PC, zainstaluj ponownie. Kup nowy komputer 1 Cytuj
TDab Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 Ha, za te ostatnie opcje podziękuję. Problem niestety powtarza się na 3 różnych komputerach, z win 7 i 10 oraz w przeglądarce na androidzie. Moim zdaniem to problem strony.Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Mateusz Papiernik Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2017 Potwierdzam, niestety u mnie też logowanie FB przestało działać. Odpiąłem konto FB w ustawieniach w profilu i teraz próba ponownego połączenia kont kończy się niepowodzeniem. To niestety, obawiam się, jakiś problem po stronie forum, a nie u nas (użytkowników). Zbiegło się to w czasie ze zmianami po stronie Facebooka, które skutkowały podobnymi problemami w wielu projektach, którymi się opiekuję. 1 Cytuj
Servetch Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Czy istnieje szansa na dodanie guzika "otwórz wszystkie nieprzeczytane w nowych kartach"? 3 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 Cóż to za serduszka się nam pojawiły na forum? Jakieś nowości w postaci profilu do podania swoich danych, ktoś coś napisze? Ps. Są serduszka, a będą kucyki Pony? 1 Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 Teraz możesz wyznać miłość każdemu użytkownikowi po prostu jednym kliknięciem. 3 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 @Caporegime zatem oficjalnie wyznałem Ci miłość 1 Cytuj
roland Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 Forum przeszło dużą aktualizację, kilka problemów zniknęło. Nieoczekiwanie zaktualizowano też ikonki reputacji. Chcecie przywrócenia plusów i minusów? Cytuj
Ernestson Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 Ale minusów chyba nigdy nie mieliśmy. Zmieniło się coś więcej niż ikonki bo mamy dwie możliwe reakcje. Sam jeszcze nie wiem czy raczej strzałkować czy serduszkować. Cytuj
pi_senny Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 Niech będzie, że nie mam serca, ale serducha według mnie zbędne. Cytuj
lubo69 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 Dwa systemy polubień i zero możliwości skrytykowania to jak badania kwestionariuszowe w czasach słusznie minionych i oby niepowracających: "Jaki jest towarzysz przewodniczący? a: wspaniały, b: mądry, c: wybitny";-) 4 Cytuj
Dziaku Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 Myślę, że poprzedni system był dobry. Nie jestem za wprowadzaniem minusów, bo to zero konstruktywnej krytyki - lepiej napisać co i dlaczego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi