Viggen Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Kurcze, 100 lat tego nie widziałem, myślałem nawet, że już Aspena nie produkują. Wspomnienie studenckich czasów, łza się w oku kręci Na pewno nie jest powszechnie dostepny jak kiedys (90's), ale w internecie dosyc latwy do kupienia. Czasami uzywam tez wody Fahrenheit (zapach ponadczasowy), ale to raczej 'odswietnie'. Widzialem chyba 5 roznych podrobek tej perfumy, niektore w podobnych cenach co oryginal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Ja w końcu się zdecydowałem i nabyłem A-men T. Muglera . Jak dla mnie zapach- poezja. Jest po prostu piękny i niespotykany na każdym kroku jak np. Boss, Armani; CH 212 itp. Moim zdaniem spokojnie można postawić na półce z innymi "eleganckimi" rzeczami.A-men jest bardzo dobry ,używałem kilka sezonów ,kiedys byla jeszcze wersja kawowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 A-men jest bardzo dobry ,używałem kilka sezonów ,kiedys byla jeszcze wersja kawowa .Ciągle można ją jeszcze nabyćw sklepach internetowych. W perfumeriach stacjonarnych owszem nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2012 Przedstawię mój ulubiony zapach - JOOP! Nightflight. Syntetyczny, bardzo świeży, uber-seksowny: Jak dla mnie nikt inny nie stworzył piękniejszego zapachu. Zaprezentowany w 1992 roku, ze mną jest od 1998 roku, kiedy to prosty, ale przepiękny flakon usłany gwiazdami przykuł moją uwagę. Polecam szczególnie na wiosenny/letni wieczór. W moich nieustannych poszukiwaniach jak najlepszych ekologicznych kosmetyków znalazłem produkty dla mężczyzn Aubrey Organics: Ładny, leśny zapach (sosna) gamy "North woods". Na uwagę zasługuje dezodorant - nie plami ubrań, a posiada skuteczność antyperspirantu (u mnie na cały dzień wystarczyła jedna aplikacja pod każdą z pach). Dostępny w tej chwili w śmiesznie niskich cenach - polecam!: Sklepik internetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 29 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2012 dzięki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 A czy posiadacie Panowie jakieś linki lub po prostu informacje, wskazówki, którymi byście mogli się podzielić odnośnie tego, jak dobierać zapachy? Ja jestem osobą, która nie ma do czynienia z biurem, biznesem i tego typu instytucjami, a raczej z instytucjami kultury, uniwersytetami, szeroko pojętą nauką. Jednocześnie nie chciałbym pachnieć nudno (wbrew opinii o takich instytucjach ) Jakieś rady dotyczące doboru typu zapachu (nie konkretnej marki) a) do pracy na wieczór (ale w tym przypadku już raczej prywatnie)? Serdecznie dziękuję za ewentualne odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 najlepsza jest metoda empiryczna. Polecam wybranie się do perfumerii i poproszenie o kilka próbek różnych wód toaletowych / perfumowanych. Ewentualnie zamówienie próbek w jednej z wielu internetowych perfumerii. Niedawno znalazłem nawet perfumerię specjalizującą się w sprzedaży tylko próbek tzn. odlewek. Nie korzystałem osobiście, ale może ktoś na forum ma doświadczenie z tą firmą: http://www.odlewkiperfum.pl/ Ale wcześniej i potem w trakcie testów - odwiedzenie tego forum: http://wizaz.pl/kosmetyki/kategoria.php?kat=36 pozdrawiam, D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Sadze ze jedyna i w 100 % sprawdzona metoda to udanie się do perfumerii i wybranie paru próbek które później można przetestować na sobie,przez parę dni .Obawiam się ze wszelkie odlewania ,próbki z aukcji mogą bardzo mylić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 próbki w perfumerii to bardzo często tez odlewki, nawet w missala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 próbki w perfumerii to bardzo często tez odlewki, nawet w missala.Byc może ,ale ja miałem na myśli zakup z aukcji internetowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Z tym się akurat zgadzam z Stylemanem. Na aukcjach bardzo często właściwie głównie można nabyć "oryginał w nietuzinkowej cenie" który "podobnie" pachnie przez 5 minut i tylko pachnie przez 5 minut.... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fey Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 A gdzie najczęściej kupujecie nowe perfumy? W którejś z sieci drogerii jak np. Douglas, w sklepach internetowych czy też może na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 prowadzisz perfumerie, że tak Cię to interesuje? W internecie, ani sieciówkach nie kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 A gdzie najczęściej kupujecie nowe perfumy? W którejś z sieci drogerii jak np. Douglas, w sklepach internetowych czy też może na allegro?Nie wiem jak pierwsze, w drugie i trzecie bym nie zaryzykował. Raz spróbowałem w super reklamowanym i dobrze ocenianym sklepie internetowym, na ich plus należy zapisać, że bez szemrania odbył się zwrot. Zdecydowanie sklepy stacjonarne, jednak nie dlatego, że miałem jakieś dziwne historie, tylko dlatego, że leniwy jestem . Kozioł - fake'i przesłali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 A gdzie najczęściej kupujecie nowe perfumy? W którejś z sieci drogerii jak np. Douglas, w sklepach internetowych czy też może na allegro? Ostatnio kupowałem w Sephorze w Paryżu, wyszło taniej niż w Warszawie (trafiłem na 20% rabat na wszystkie artykuły). Mam wrażenie, że są lepszej jakości niż kupowane w Polsce. Dlatego, w miarę możliwości, tam będę starał się kupować perfumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Sklepy internetowe muszą przyjmować zwrot w ciągu 10 dni. Ja kiedyś kupiłem tester perfum, które wcześniej dostałem i jestem równie zadowolony. Aczkolwiek ten użytkownik z allegro nie ma już konta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Ja od lat używam A men Thierrego Muglera, od jakiegoś czasu mam jego ciekawą wersję pure malt najbliższym zakupem na pewno będzie ambre baldessarini zapach whisky zawsze nęci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Koledzy, czy któryś może polecić jakieś ciekawe zapachy dostępne w Emiratach Arabskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Marka Amouage to perfumy z górnej półki, z pewnością będą dostępne w Emiratach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 ... a także trochę bliżej - w perfumerii Quality Missala w CH Blue City w Warszawie Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 A Ceny Amouage są niższe w Dubaju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 Zależy od różnic kursowych. Źródła zakupu - perfumeria Quality, ebay, perfumeria internetowa. Flakonu -tester itp. Znajdź email do sklepu w Dubaju i zapytaj o ceny wybranych pozycji. Np. Memoir Man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 ok dziękuje za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 5 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2012 jaką nutę zapachową rozpylają w salonach Massimo Dutti ?????? help me , please !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 jaką nutę zapachową rozpylają w salonach Massimo Dutti ?????? help me , please !! Raczej jakie nuty. Rozpylają ich własny zapach, który przyjemny może być tylko na poziomie takim, jak przyjemna dla nosa może być woń choinki zapachowej i płynu do naczyń. Nie idź tą drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi