john220 Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2020 3 godziny temu, Forto napisał: Z tego co się zorientowałem tu nikt nie poleci Ci tych butów - są zbyt słabej jakości. Przeczytałem ten temat od początku i najtańsze buty jakie sa tu polecane to Gordon&Bros. Wszystko poniżej to indywidualna decyzja - kwestia budżetu jak i gustu. Jak to zwykle bywa - to tobie maja się podobać i ty w tym będziesz chodził. Abstrahując od ogólnego wyglądu - o jakości się nie wypowiem - to mnie jednak od samego patrzenia na ten model nogi bolą. Wyglądają na bardzo ciasne w podbiciu i palcach. Dodam tylko jeszcze że jak dla mnie zdecydowanie za drogie jak na takie buty - nawet pomimo promocji - lepiej poczekać na promocje G&B Lub kupić tu: https://kh-shoes.com/pl/c/Buty-meskie/104 Dziękuję. Mniej więcej takiego feedbacku się spodziewałem. Buty, które zamówiłem mają deklarację produkcji w Hiszpanii i ciekawość wygrała. Zobaczę jak z jakością i czy będą mi wizualnie odpowiadać, na żywo. Co do KH shoes, naczytałem się o nich paskudnych opinii, chociaż nie wiem czy osoby komentujące nie miały zbyt wygórowanych wymagań względem butów za 400 pln. Jakieś własne doświadczenia z butami KH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2020 6 godzin temu, eye_lip napisał: "najlepsze skóry ", technologia "hand made" - czego chcieć więcej;) Doskonale zdaję sobie sprawę z miałkości tych określeń. Może w tym miejscu przypomnę nazwę tematu "Buty, trochę taniej". Przy czym rozumiem, że to trochę taniej, w przypadku dobrej jakości butów to zapewne granica jakiś 500 pln i to w dobrej okazji. Eksperyment. Nie uda się? Oddam lub przeboleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2020 Moim zdaniem wyglądają (na zdjęciach!) całkiem poprawnie. Ciekawi mnie konstrukcja - czy są szyte, czy klejone. Skoro się nie chwalą, przypuszczam że klejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2020 10 minut temu, ciasteczkowy napisał: Moim zdaniem wyglądają (na zdjęciach!) całkiem poprawnie. Ciekawi mnie konstrukcja - czy są szyte, czy klejone. Skoro się nie chwalą, przypuszczam że klejone. Myślę, że masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2020 Szczególnie łamią się wspaniale, miękka skóra najwyższej jakości pewnie tak ma, jeszcze pewnie szyte i to ręcznie;). Nie tak dawno przez około 2 tygodnie było dostępne ponad 20 modeli Berwicka w cenie 500zł w znanym sklepie, nie lepiej było dorzucić stówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2020 15 minut temu, flozbi napisał: Szczególnie łamią się wspaniale, miękka skóra najwyższej jakości pewnie tak ma, jeszcze pewnie szyte i to ręcznie;). Nie tak dawno przez około 2 tygodnie było dostępne ponad 20 modeli Berwicka w cenie 500zł w znanym sklepie, nie lepiej było dorzucić stówkę? Odpowiedź brzmi. Gdybym znalazł Berwicki w takiej cenie to dorzuciłbym z pocałowaniem ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2020 Trzeba poczekać, na pewno będą wyprzedaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2020 Wiadomo łatwiej wydać sporą kasę na "marketowe" buty warte góra 200 zł, niż poświęcić czas na poszukiwania. Kupiłbyś te buty jakby były przecenione z 429 zł na 399 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2020 1 minutę temu, mosze napisał: Trzeba poczekać, na pewno będą wyprzedaże. Kolega właśnie trafił na wielką wyprzedaż 50%;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2020 Mi chodziło o sprawdzone marki. Buty Jędrzeja Wittchena oglądałem w salonie, nie planuję zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2020 Nawet Cię o to (zakup) nie podejrzewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2020 Teraz, flozbi napisał: Wiadomo łatwiej wydać sporą kasę na "marketowe" buty warte góra 200 zł, niż poświęcić czas na poszukiwania. Kupiłbyś te buty jakby były przecenione z 429 zł na 399 zł? Nie, zdecydowanie nie. I jest to celna uwaga. Tak to jest jak kupuje się buty pod wpływem impulsu po bezsennej nocy. Faktycznie zależy mi na dobrych butach i jest to nietrafiony zakup. Dziękuję społeczności za uświadomienie mi tego w sposób dobitny i na poziomie. W większości. Na przyszłość będę bardziej rozważny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadijus Napisano 22 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2020 22 godziny temu, john220 napisał: Nie, zdecydowanie nie. I jest to celna uwaga. Tak to jest jak kupuje się buty pod wpływem impulsu po bezsennej nocy. Faktycznie zależy mi na dobrych butach i jest to nietrafiony zakup. Dziękuję społeczności za uświadomienie mi tego w sposób dobitny i na poziomie. W większości. Na przyszłość będę bardziej rozważny. Zdecydowanie warto poszukać bo wybór staje się chyba coraz szerszy... Swego czasu też nie wiedziałem, że są inne buty niż sieciowe. Te, które kupiłeś faktycznie trochę wyglądają jak sieciówki i najprędzej są klejone! I zdecydowanie podpisuję się pod komentarzem xkoziol o zaprezentowanej stylizacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 22 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2020 Właśnie mi przyszedł mail z Meermina, że wysyłają „worldwide for free”. Tak, że ten, no. Buty trochę taniej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebhe Napisano 23 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2020 Na patine przy zakupie butów w regularnej cenie 10 par skarpet patine gratis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 24 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2020 Moim zdaniem słaby interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2020 Raczej dobry interes, bo skarpety kosztują ponad 30pln za parę (w promo 22pln) więc fajny bonus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 24 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2020 40% rabatu na wybrane modele od Grenson. https://www.grenson.com/uk/mens-shoes-collection/mens-sale.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadijus Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 Co prawda to prawda, na Klasyczne Buty mają dobre ceny. Zauważyłem że robią niezłe promocje i mają ogromny wybór modeli i rozmiarów! Stosunek jakości do ceny fenomenalny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 @Arkadijuskolego, w co drugim poście odnosisz się do sklepu KB lub wprost zachwalasz ich asortyment. Daruj sobie. Marka jest tu znana, a tego rodzaju marketing żałosny. 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 Kolego @Arkadijus vel @Amrathgil, jak mniemam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 Co prawda to prawda, na Klasyczne Buty mają dobre ceny. Zauważyłem że robią niezłe promocje i mają ogromny wybór modeli i rozmiarów! Stosunek jakości do ceny fenomenalny!No do fenomenalnego to chyba trochę brakuje... Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 Chyba komuś home-office wszedł za mocno... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 Ja bym na miejscu Klasycznych Butów nie przeciągał struny, bo nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji i zaraz przeczytamy: „Gówno straszne. Nie polecam.” 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 Jak ktoś ma rodzinę w wielkiej Brytanii (niestety poza UK nie wysyłają) to serdecznie polecam zapoznać się z poniższą ofertą: https://loakefactoryshop.co.uk/shop/whitehall-mahogany/ PS: jakby ktoś się decydował i ma możliwość to proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi