Skocz do zawartości

Buty, trochę taniej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupowałem u nich buty sześciokrotnie i zawsze wysyłali bez problemów do Polski. Koszt przesyłki zawsze wynosił 12 EUR. Gdybyście zamawiali buty w kilka osób to puszczę maila do kierownika fabryki i na pewno wyślą bez problemów.

W takim razie mam prośbę do kolegi +Immune+ o pomoc w zamówieniu.

Jak rozumiem jest tu kilka osób chętnych na zakupy.

Opublikowano

Tzn. ja miałem na myśli osobne zamówienia i pomoc w uzyskaniu wysyłki do Polski.

Ewentualnie jeżeli 1-2 osoby z Warszawy byłyby chętne, to moglibyśmy połączyć zamówienie.

Opublikowano

Kupowałem w G&B buty przez niemieckiego eBay'a i nie było żadnych problemów z wysyłką do Polski. Niestety tak jak Woyakko nie trafiłem z rozmiarem i buty odesłałem. Pomimo mailowych zapewnień, że po otrzymaniu zwrotu przyślą mi buty o rozmiar mniejsze, jak sam im zasugerowałem na mój koszt, zwrócili mi pieniądze na konto Pay Pal i anulowali transakcję. Teraz gdy znam już ich numerację zamierzam na wiosnę ponownie kupić te same buty.

Zamiast zawracać Immune głowę po prostu kupcie buty i dopiero wtedy zadajcie pytanie sprzedawcy ile dopłacić za przesyłkę, ja tak zrobiłem i nie było problemu z wysyłką.

Opublikowano

Buty trochę taniej jak na Japonię :) poniżej jeden z second hand'ów na dzielnicy Harajuku. Buty w przedziale cenowym (ok. 250-500zł).

Wrzucam tutaj jako czystą ciekawostkę.. jeśli nie jest to odpowieni wątek, proszę o przeniesienie.

Było kilka perełek, jednak nie udało mi się sfotografować...

Pozdrawiam Panów!

post-618-13658921207658_thumb.jpg

post-618-13658921208207_thumb.jpg

Opublikowano

Jeszcze do niedawna bawiłem się w takie zakupy w naszych rodzimych second-handach, ale ostatnio jak obejrzałem w porządnym oświetleniu od środka świeżo zakupione buty, to zdecydowane mi przeszło. Powiedzmy, że żyły własnym życiem (brr) :?

Opublikowano

Wczoraj odwiedziłem Gino Rossi - ze zdziwieniem stwierdziłem, że zaczynają posiadać w kolekcji modele przypominające buty. Klasyczne. Chukka są, coś a la lotniki jest (!). Zwykłe derby z nakładanym noskiem też. Zdobione również.