fan_dobrego_buta Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Ja jestem b zadowolony z koloru. Odnośnie Cheaney - rewelacyjny model. Mój syn posiada te trzewiki w wersji zimowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 3 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 AS Moore w przepięknym słońcu Oxfordshire 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Rewelacyjne @fanie. Mnie cały czas chodzą po głowie te w tym kolorze robionym dla AFPoS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Zamówiłem właśnie AS robione dla AFPoS, w kolorze tabacco. I zastanawiam się czy jak trafią mi się jaśniejsze i na żywo kolor nie będzie mi odpowiadał jak niektórym kolegom to można je przefarbować. Czy to jednak nie jest polecane dla butów zamszowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Dnia 23.06.2016 o 12:58, Parmigiano napisał: Buty dotrały,bardzo wygodne jednak odcień tobacco bardziej jasny niz na zdjęciach kolegi FDB zastanawiam się czy zastosowanie ciemniejszego nano spray przyciemni odrobinę odcień zamszu? Przyłącze się do pytania Kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 U mnie nano spray jakoś specjalnie butów nie przyciemnia. Ciemniejszy renovator pewnie przyciemni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Moje (niewielkie) doświadczenia są takie, że sprej nie tylko przyciemnia, ale zmienia też odcień - w moim przypadku przestałem psikać, bo buty brzydły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Godzinę temu, astaroth napisał: Przyłącze się do pytania Kolegi Buty są raczej "jasne". Jak komuś to nie odpowiada (jak np. mnie ) to lepiej sobie odpuścić i nie kombinować. Okazja jeszcze nie raz się trafi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 Panowie, Dzisiaj przyszły i na razie oglądałem je tylko w sztucznym świetle (przed chwilą wróciłem do domu) i chyba się zakochałem. Mam 3 pary yanko na kopycie 915, i myślałem że po bordowej 435 nic mnie już tak nie zachwyci, ale jak widać jeszcze dużo przede mną. W każdym razie, chyba nic nie będzie trzeba przyciemniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 zdję cia ! zdję cia! tłum chce zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 Jutro postaram się zrobić zdjęcie, które będzie najbardziej oddawać kolor. Teraz niestety mam za słabe oświetlenie, żeby coś wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 W takim razie nic tylko cieszyć się z zakupu. Niech się dobrze noszą (jak znam AS to na pewno będą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. astaroth Napisano 13 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Ciężko uchwycić ich kolor na zdjęciach, ale to zdjęcie zrobione na balkonie w dziennym świetle, chyba jest najbliżej rzeczywistości 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 22 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2016 Serdeczna prośba do posiadaczy AS na kopycie 87 o porównanie rozmiaru i kopyta do innych marek? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 22 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2016 Konkretnie do czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 22 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2016 Dobra odpowiedź w Twoim przypadku. W sumie to mój "problem" polega na tym, że zazwyczaj noszę 44,5, co odpowiada 10 lub 10,5. Zamówiłem derby na 87 w obu rozmiarach, aby jedne zwrócić i mam zgryz, bo 10 czuję jako trochę za małe, zaś 10,5 minimalnie za duże, aczkolwiek bliższy jestem zostawić 10,5. No i w sumie pytanie czy to kopyto tak ma, że czuć je jako bardziej obszerne i dłuższe dla danego rozmiaru stopy. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że dużo zależy od stopy itd., ale szukam jakiegoś wyjścia z sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 22 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2016 Mam ten sam problem z Trickersami Bourton (nie Stow) 8 - 8.5 - problem długości i dopasowania. Osobiście uważam, że kopyto 87 jest b fajne, jednak dopasowanie zależy od modelu buta. Mam 7.5 w Cambridge i są idealnie dopasowane do stopy, jednak na "styk" na długość. Posiadam również Hannover w rozm UK8, z małym luzem, jednak wiem, że UK7.5 by zle leżały. Można powiedzieć prawie ten sam model, jednak 1/2 rozm robi różnicę. Reasumując - Ja zostawiłbym 10.5, gdyż łatwiej jest coś zrobić z luzem, niż rozbijać buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 23 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2016 Dzięki Fanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Rozpoczynamy zakup grupowy bezpośrednio z fabryki AS. Więcej infomacji umieściłem na "Tablicy Ogłoszeń". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Panowie, czy moglibyście powiedzieć, jak wypada rozmiarowo kopyto 99 AS względem 742 lub 915 Yanko? Szczególnie interesuje mnie długość i szerokość w palcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 99 są o jakies 1/2 rozmiaru mniejsze w stosunku do 724 oraz 915 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 28 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2016 Dobra okazja na fajne trzewiki AS Hannover, gdyby ktoś nosił 10,5 UK:http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=&shoeid=11929 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 1 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2016 Panowie, będę prosił o poradę. Już czas wymienić podeszwy w moich starych derbach AS. U kogo polecacie to zrobić? Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 EDIT: prezentowane na poprzedniej stronie AS z jasnego zamszu oraz AS Moore w kolorze Chustnut (moje zdjęcia), tak naprawde są to WildSmith. OPisane kopyto 216 to nic innego jak 724. Link http://www.herringshoes.co.uk/search.php?task=newSearch&sst[]=25&fics=1&haid=121 W BlackFriday w Herring Shoes w ofercie -50%, wyprzedaż butów WildSmith, które produkowane są przez Alfred Sargent. Uważam, że jest to świetna okazja na kupienia butów AS w graicach 1000 PLN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi