Skalpel Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Ładna, prawie jak Ruitertasse. Kiedyś robiłem renowację takiej teczki (z dość wymęczonej i suchej już skóry). I tak stała się dla mnie nowym nabytkiem. Kolor finału lekko czerwony z uwagi na zachodzące słońce. Jak znajdę czas to zrobię fotorelację lub krótką instrukcję (chociaż było już tutaj sporo przykładów). Jak najbardziej jestem za zdjęciami i jakimś tutorialem. Pokaż też zdjęcia tej torby w miarę normalnym świetle. Edit: Ile ta teczka ma lat i jak zachowałeś biały szew na teczce po renowacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 23 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2013 bardzo mi sie spodobały prezentowane niedawno przez Kamila granatowe buty od Januszkiewicza. Znalazłem fajne church's granatowe na wyprzedazy i zachciałem kolor w rzeczywistości o wiele bardziej wyrazisty i fajniejszy. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 23 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2013 Kawał buta! Jakich będziesz używał past? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2013 mam jakąś starą pastę, która miałem do granatowych loafersów kiedyś, ale nie wiem czy się nada. Jak nie to muszę się uśmiechnąć do Saphira o polecenie czegoś odpowiedniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 @Misza ostatnio poprosilem swoja znajoma, ktora lubuje sie w roznego rodzaju robotkach recznych aby mi odtworzyla ta czapke: http://www.robotyreczne.com/116-neveren ... -blue.html (nie spodobalo mi sie ze w skladzie ma akryl, wiec poprosilem o taka sama tylko 100% welna, no i cena u znajomej duzo okazyjniejsza ). Jak bedzie skonczona postaram sie zaprezentowac co wyszlo Znajoma skończyła i czapka już od jakiegoś czasu przechodzi test w warunkach zimowych. Sprawdza się świetnie. Materiał 100% wełna. Jakby ktoś był chętny to znajoma chętnie zrobi jeszcze parę czapek za zdecydowanie atrakcyjniejszą cenę niż ze strony robotyręczne.com (kontakt na pw). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Zakup nowiutkich Grensonów za dosłownie symboliczną kwotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Wyprzedażowe ostatki z Massimo Dutti - szalik (100% wełna) i pasek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Zakup nowiutkich Grensonów za dosłownie symboliczną kwotę Wow - rewelacja! A coś więcej na ich temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Coś więcej? Wykonane z jednego kawałka skóry, ciężkie, solidne (aż robi wrażenie) - kupił je mój brat ale na moje szczęście okazały się na niego za duże, a na mnie idealne, co sprytnie postanowiłem wykorzystać Jest to model BROADWAY 6 UNIQUE A tego w jaki sposób zdobył je mój brat - nie wiem (jeszcze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Kupił na allegro za 200zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 może - nie wiem nie widziałem się jeszcze z nim tak czy inaczej - jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Do czytania w chwili zadumy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Koniec świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Buty w deseczkę. Brand National Geographic przemawia. Dotychczas mam Marlboro, Camele mnie zawiodły bo mają szmatę wewnątrz, a takie buty jak na fotce pasowałyby mi do anturażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Dzięki Filip - dokładnie o tą informację mi chodziło ...I tylko nie mów, że od Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 Dwa wełniaki z wyprzedaży w Złotych, w tym pierwsza zielona kamizelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 27 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 gdzie w złotych te wełniaki nabyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 27 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 gdzie w złotych te wełniaki nabyłeś?Spójrz jeszcze raz na zdjęcie, metka prawdę Ci powie. Nie lubię głupich pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 27 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 Metka jest przypięta do swetra a nie do knitów - może się przyjrzysz zanim podpowiesz... Byłem dzisiaj w VG i nie widziałem dlatego pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 Ktoś z Was zaraz wygra ten fundamentalny spór. Krawat, to massimo dutti. Pierwszy raz miałem na sobie knit z wełny. Świetnie trzyma węzeł. Kamizelki w różnych rozmiarach, są też i szare. Cena godna uwagi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 kamizelka wygląda świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montparnasse Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Dzisiejszy nabytek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Właśnie takich szukam. W jakiej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Właśnie takich szukam. W jakiej cenie? http://www.carmina.telemaco.es/index.asp?nididioma=230 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Właśnie takich szukam. Oksfordy z cordovanu ma nie tylko Carmina, możesz też uszyć u któregoś z szewców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi