Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

Gorąco polecam. Lekki (ale nie bardzo cienki) sweterek o przepięknym splocie. Bardzo dobrze się nosi. Normalnie w Polsce (Wawie?) nie ma go w sklepach, ale przy zamówieniu z net sprowadzają z hiszpanii do wybranego sklepu. Zostały tylko duże rozmiary. Wspomnę, że ja z MD kupuję rozmiary M, mimo, że szczupły nie jestem. W ogóle jestem bardzo zadowolony z cienkich sweterków MD. Kupuję w reg. cenie i mogę z czystym sumieniem polecić. Zdj. z www.

Dołączona grafika

edit: w innych kolorach są także mniejsze rozmiary, także kupować :D.

Kolega Üxküll wypatrzył na tegorocznym Pitti firmę Henri Lloyd viewtopic.php?f=1&t=2104&start=112 Właśnie przyszła do mnie paczka z naprawionym sztormiakiem. Zużył się w nim zamek, choć stosując zasady ąę z sami wiecie czego, należałoby powiedzieć ekler ;) . Pomimo braku jakichkolwiek dokumentów zakupowych, kupiłem go jakiś czas temu i nie zarejestrowałem, fabryczna wymiana kosztowała mnie jedynie przesyłkę do/z Brodnicy.

PS Być może to nie ten wątek ale w końcu mam nowy zamek ;) i chciałem pochwalić HL za obsługę.

Za każdym razem, gdy odbieram zamowienie z poszetka.com, zaskakuje mnie dbałość o szczegóły i dodawanie kolejnych drobnych elementów świadczących o szacunku dla klienta i wielkim zaangażowaniu właścicieli. A u mnie przekłada się to na poczucie wyjątkowości zakupionego dzieła. BRAWO!

Dołączona grafika

Sperry - najlepiej. Gdzie kupione?

Link

4inhand, wiem, że też użytkujesz parę. Przechowujesz je w prawidłach? Skóra tych butów jest bardzo miękka, boje się trochę ich rozciągnięcia, mimo że prawidła (co widać na zdjęciu) mają sprężyny tylko trochę naciągnięte...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.