Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O, pokaż je. W takiej samej cenie?

Pokażę je w jakiś inny dzień. Zafarbowałem na granatowo bo były w takim samym beżu jak te powyżej, trzecich identycznych nie potrzebuję. Kupiłem farbę na inną rzecz, ale sporo zostało więc zrobiłem sobie eksperyment z butami. Tak, tyle samo kosztowały :)

Opublikowano

W TK maxx bardzo przyjemne torby fossil w cenach 249 - 299. Skórzane, płócienne, sztuczne, mieszane. Bardzo ładne wykonanie. Efektem mojej wizyty jest poniższy zakup. Gruba, mięsista skóra, (bardzo?) dobre wykończenie, dodatki wysokiej jakości. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Szczególnie cieszy pasek i uchwyt. Zapakowałem w nią wszystko, co normalnie chciałbym mieć przy sobie. BOMBA. :D

post-2604-13658922639687_thumb.jpg

post-2604-13658922639959_thumb.jpg

post-2604-13658922640185_thumb.jpg

Opublikowano

Sanders Rome dla T. Jackson.

Świetne, ponadczasowe, wspaniale buty. Szczerze gratulje wyboru i dobrego gustu. To jedne z tych butow, których moim zdaniem value for money to jakiś pieprzony Mount Everest, o ile zapłaciłes za nie w okolicach 1,000 złotych.
Opublikowano

Świetne, ponadczasowe, wspaniale buty. Szczerze gratulje wyboru i dobrego gustu. To jedne z tych butow, których moim zdaniem value for money to jakiś pieprzony Mount Everest, o ile zapłaciłes za nie w okolicach 1,000 złotych.

549.44zł łącznie z przesyłką z UK. New Old Stock :D

Opublikowano

549.44zł łącznie z przesyłką z UK. New Old Stock :D

:shock: podasz jakiś namiar? Czy jednorazowa aukcja?
Opublikowano

Poza kolorem też faktura skóry jest dużo łatwiejsza do odtworzenia. Zadrapana licówka już taka zostanie, natomiast nubuk gdy się wytrze (wygładzi np od nogawki spodni) można spokojnie wyczyścić szarym mydłem, wyszczotkować i jest jak nowy.

Opublikowano

Londyńskie zakupy wyprzedażowe. Budżet miałem naprawdę bardzo ograniczony, stąd niestety nie mogłem sobie poszaleć. Uzupełniony został skład butów letnich, i tak:

Yachtman - 22,99 funtów:

post-1159-13658922643761_thumb.jpg

post-1159-13658922644046_thumb.jpg

Opublikowano

I jeszcze jeden nabytek, z tkmaxx:

Marynarka J.Philipp - Germany, materiał: Himalaya Irvine Tweed, rozmiar 50 - kolor brązowy, poszperałem w necie, ale ani brand ani producent materiału nic mi nie mówi, w każdym razie kosztowała 50 funtów

post-1159-13658922652009_thumb.jpg

post-1159-13658922652394_thumb.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.