maciato Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Linz PS fajny model. W moich loafersach PS jest strasznie płytka pięta, po rozchodzeniu leciutko klapie Czy w tym modelu też tak jest ?
eye_lip Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Nie mam takiego wrażenia. Wydaje się być podobna jak w innych moich półbutach. Wkładka wewnątrz jest rewelacyjnie wyprofilowana i wygodna jak w żadnych innych.
Pan Janusz Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Szkoda, że modelu Garda (loafersów) już nie będzie kolejnych dostaw, podobno tem model nie jest już produkowany. Co do tego patynowania to widzę, że nic z tego nie będzie, ani skóra nie jest jest czymś, co warto zestawić ze słowem "jakość", ani też migracja z czarnego na brązowy nie przynosi jakichkolwiek efektów
The-Bigwig Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Misza ładny kolor tej polówki. Szkoda jedynie zdecydowanie za długich rękawów (masz szew w połowie mięśni naramiennych więc de facto to niewłaściwy rozmiar, a nie wina kroju). Krótkie, albo bardzo krótkie zmieniłyby diametralnie Twoją sylwetkę.
constantin Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Bardzo ładne i wydają się smukłe.. to brąz?
eye_lip Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Na tym zdjęciu w dziennym świetle widać dokładnie prawdziwy kolor:
dsc Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ah ten balans bieli;) Ciemny braz, przynajmniej taki mi sie wydaje. Kopyto ponoc bardzo zblizone do 348, tylko bardziej zaokraglone, mam nadzieje, ze nie bedzie problemow. Pozdrawiam, dsc.
Pan Janusz Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 eye_lip zapomniał poprawić kontrast - teraz lepiej widać patynę na butach: http://desmond.imageshack.us/Himg217/scaled.php?server=217&filename=butysq.jpg&res=landing
maciato Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Kopyto ponoc bardzo zblizone do 348, tylko bardziej zaokraglone, mam nadzieje, ze nie bedzie problemow. Pozdrawiam, dsc. Czy ja wiem czy zbliżone C&J
dsc Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Jak dla mnie powyzsze pokrywa sie z tym, co napisalem, 236 jest bardziej okragle. Pozdrawiam, dsc.
+Immune+ Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Kopyto 236To chyba Twoje pierwsze C&J, prawda? Jestem ciekawy opinii, ale proszę o nią za jakiś tydzień, dwa jak już ochłoniesz po zakupie i przetestujesz te buty.
dsc Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgadza sie, pierwsze C&J, porownam do Meermina, AS'a i Zampaloni (innych nie mam:)). Obawiam sie jednak, ze pierwszy 'raport' nastapi po kilku miesiacach, bo obecnie nie mam nawet jak uzytkowac tego typu butow. Pozdrawiam, dsc.
h8r3d Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Obiecane zdjęcia, trochę późno i chyba od światła słonecznego w niektórych miejscach są lekko rozmazane zdjęcia. Buty są bardzo zgrabne, także na prawdę warto za cenę w tej chwili już 129 złotych. Gdzieś czytałem, że jest zaniżona rozmiarówka ale zupełnie się z tym nie zgadzam (na przykładzie mojego egzemplarza). Idealnie trafiłem w rozmiar.
White Haven Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 To są te? http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/ ... 2Bzamszowe Zupełnie nie widać tego "przypalenia" na noskach.
paparazzo Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Byłem w Massimo ostatnio, widziałem te buty. Te ze zdjęcia wyglądają dużo lepiej
Misza Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 jest dużo mniejsze niż na stronie, ale jednak jest. Widać to lepiej poniżej: viewtopic.php?f=1&t=572&start=1636
h8r3d Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Tak to są te. Przypalenie jest takie jak na zdjęciach moich i tych w linku powyżej aczkolwiek te z linku mają mocno przekłamane kolory. Tutaj w miarę rzeczywiście to wszystko wygląda:
Lashen Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 65zł, TK Maxx? Też ostatnio chciałem je kupić, ale niestety rozmiaru mojego nie było.
The-Bigwig Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Bingo kupiłem też drugie, ale bez ażurowania.
Lashen Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 O, pokaż je. W takiej samej cenie?
Rekomendowane odpowiedzi