Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, że modelu Garda (loafersów) już nie będzie kolejnych dostaw, podobno tem model nie jest już produkowany.

Co do tego patynowania to widzę, że nic z tego nie będzie, ani skóra nie jest jest czymś, co warto zestawić ze słowem "jakość", ani też migracja z czarnego na brązowy nie przynosi jakichkolwiek efektów ;)

Opublikowano
Misza ładny kolor tej polówki. Szkoda jedynie zdecydowanie za długich rękawów (masz szew w połowie mięśni naramiennych więc de facto to niewłaściwy rozmiar, a nie wina kroju). Krótkie, albo bardzo krótkie zmieniłyby diametralnie Twoją sylwetkę.
Opublikowano

Ah ten balans bieli;)

Ciemny braz, przynajmniej taki mi sie wydaje. Kopyto ponoc bardzo zblizone do 348, tylko bardziej zaokraglone, mam nadzieje, ze nie bedzie problemow.

Pozdrawiam,

dsc.

Opublikowano

Zgadza sie, pierwsze C&J, porownam do Meermina, AS'a i Zampaloni (innych nie mam:)). Obawiam sie jednak, ze pierwszy 'raport' nastapi po kilku miesiacach, bo obecnie nie mam nawet jak uzytkowac tego typu butow.

Pozdrawiam,

dsc.

Opublikowano

Obiecane zdjęcia, trochę późno i chyba od światła słonecznego w niektórych miejscach są lekko rozmazane zdjęcia.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Buty są bardzo zgrabne, także na prawdę warto za cenę w tej chwili już 129 złotych. Gdzieś czytałem, że jest zaniżona rozmiarówka ale zupełnie się z tym nie zgadzam (na przykładzie mojego egzemplarza). Idealnie trafiłem w rozmiar.

Opublikowano

Tak to są te. Przypalenie jest takie jak na zdjęciach moich i tych w linku powyżej aczkolwiek te z linku mają mocno przekłamane kolory.

Tutaj w miarę rzeczywiście to wszystko wygląda:

Dołączona grafika

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.