Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak juz byc niezdecydowanym to na 200%:) a tak serio to w tym wypadku sprawdzilo sie przyslowie 'good things come to those who wait', jako, ze w wyniki ostrej wtopy ze strony sklepu online w ktorym zanabylem powyzsze, cena byla znacznie rozna od oryginalnej.

Pozdrawiam,

dsc.

Opublikowano

Jak juz byc niezdecydowanym to na 200%:) a tak serio to w tym wypadku sprawdzilo sie przyslowie 'good things come to those who wait', jako, ze w wyniki ostrej wtopy ze strony sklepu online w ktorym zanabylem powyzsze, cena byla znacznie rozna od oryginalnej.

Pozdrawiam,

dsc.

Ciekawe czy różnica w cenie była tak duża, aby zrównoważyć koszty czasu przeznaczonego na wybieranie okularów przez okres roku. :lol:
Opublikowano

To tylko okulary przeciwsloneczne, a ze slonca przez ostatni rok, przynajmniej tutaj, bylo malo to mysle, ze bylo warto :) jakbym potrzebowal oprawek do normalnych okularow na gwalt, to raczej podejmowanie decyzji przez rok nie wchodziloby w rachube. Ostatecznie moge winic producenta, ktory co chwila dodaje nowe modele:)

Pozdrawiam,

dsc.

Opublikowano

Panowie,

szukałem dobrego miejsca na ten wpis, ostatecznie padło na nawe nabytki. Nowy zakup i już jutro zwrot. Wyprzedaż w jednym ze sklepów on-line, w temacie wyprzedaży było o tym pisane. Generalnie zaniemówiłem!

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Pozdrawiam

Andrew

Opublikowano

Co to za buty?

Tak, nadrabiam. To przez olśnienie butami me roztargnienie ;)

Dołączona grafika

Modelu nie pamiętam, chciałem wypróbować firmę. Wrażenia zaiste niezapomniane.

Pozdrawiam

Andrew

Opublikowano

Mi swego czasu Wittchen przysłał buty z odklejoną podeszwą także mogłeś trafić gorzej ;-)

Dziękuję, wraca wiara w firmę. Robią postępy ... ;)

Jak dobrze pamiętam, chcieli wejść na GPW, może to ich "boli" ;)

Pozdrawiam

Andrew

Opublikowano

A i drobne ostrzeżenie - jeżeli będziesz chciał zwrotu gotówki to może to trochę zająć. Ja buty zakupione przez internet oddawałem bezpośrednio w ich salonie (chciałem zaoszczędzić na kosztach wysyłki zwrotnej) , a na zwrot kasy czekałem nieco ponad 2 tygodnie.

Opublikowano

14 dni to termin ustawowy do zwrotu pieniędzy.

Proponowałbym w dziale buty podwiesić temat (na sztywno) typu:

"jakość butów i załatwianie reklamacji".

Chodzi o to aby było wiadomo czego się spodziewać po producencie/sprzedawcy butów.

Zdjęcia, opinie rzeczoznawców.

Przykładem było kupno butów Apia za 1tys.zł gdzie nie uznali reklamacji -pęknięcie.

Inny przykład- wymiana na nowe butów przez firmę Meermin z powodu błahego (tak by napisał zapewne polski rzeczoznawca) zagięć z boku butów.

Opublikowano

Ja kupiłem przed kiermaszem buty w wittchenie po tygodniu zadzwonił Pan z centrali z informacją że buty nie spełniają ich standardów jakościowych i proponuje zwrot gotówki czekam już tydzień.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.