mr.vintage Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 hm...może masz rację..no ale cóż już zapłacone.. zdajesz sobie sprawę, że to podróby? To samo miałem napisać.
constantin Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 hm.. teraz tak...za 2 pary zapłaciłem 100 zł
mr.vintage Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Nowym nabytkiem jest książka czy ładny but?
Ernestson Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Nie mogę się doczekać zdjęć pierwszych butów Twojego wyrobu.
constantin Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 hm.. teraz tak...za 2 pary zapłaciłem 100 zł Dziś je dostałem, zapewne nie spełniają kryteriów tego forum, ale tak do końca tandetnie nie wyglądają
eye_lip Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Na pewno nie spełniają kryteriów prawnych w naszym kraju aby ktokolwiek mógł je sprzedać, gdyż sprzedaż i wprowadzanie do obrotu takich towarów jest zabronione - to tak pro forma, o samym noszeniu podróbek wszelakiej maści się nie będę wypowiadał, bo nie chcę robić OT w tym temacie o nowych nabytkach - zresztą wrzucę dziś nowe nabytki aby było zgodnie z tematem.
constantin Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Daje słowo, że dokonałem zakupu w dobrej ( naiwnej) wierze, myślałem,że to jakieś spinki demonstracyjne czy coś w tym rodzaju ( jak np koszulka dodawana jako gratis do zakupu wody toaletowej), tak było...
eye_lip Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Daje słowo, że dokonałem zakupu w dobrej ( naiwnej) wierze,Spoko. Nawet mi nie przyszło do głowy, że mógłbyś chcieć z własnej woli kupić fejki.
damiance Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Daje słowo, że dokonałem zakupu w dobrej ( naiwnej) wierze, myślałem,że to jakieś spinki demonstracyjne czy coś w tym rodzaju ( jak np koszulka dodawana jako gratis do zakupu wody toaletowej), tak było... w szczególności przy takich markach które mogą być popularne wśród producentów podróbek, warto zwrócić uwagę na jakość wykonania: np. tłoczenie nazwy wygląda słabo, a "gwiazda" mont blanc nie jest zgodna z oryginalną ... oryginalna:
constantin Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Dziękuje za uwagi - słuszne...nauczka dla mnie..
eye_lip Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Jedna do cordovanu, druga do zamszu.
zadzior13 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 W ostatnią środę otrzymałem czarne Minichino Pegasusy. Rozmiar 41 i wcale nie ciasne:) Także jak ktoś zamierza kupować to lepiej niech nie bierze ciut większych:) Jako wygląd, to stwierdzam, że lepiej prezentują się na fotach producenta:), skóra miękka ....co podoba mi się. NIe jestem fachowcem więc więcej nic nie powiem.
Jan Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Jako wygląd, to stwierdzam, że lepiej prezentują się na fotach producenta Wrzuć swoje zdjęcia, bo chyba nie mamy sobie wyobrazić tej różnicy?
White Haven Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 A i co nosiłeś wcześniej? Miałeś może do czynienia z butami Loake? Obecnie odkładam kasę na błękitne lotniki od Minichino i wolałbym nie wtopić
maciato Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Jedna do cordovanu, druga do zamszu. Napisz coś więcej. Jakie włosie poleca pan Baryliński do cordovanu, bo ta do zamszu to chyba w środku z mosiądzem ?
Karczmarz Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Sutor Mantellassi w stanie idealnym (zgodnie z aukcją raz założone i po zużyciu podeszwy jestem gotów w to uwierzyć) upolowane na allegro za grosze
eye_lip Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Jedna do cordovanu, druga do zamszu. Napisz coś więcej. Jakie włosie poleca pan Baryliński do cordovanu, bo ta do zamszu to chyba w środku z mosiądzem ? Zgadza się, do zamszu z wkładką. Do cordovanu wybrałem twardą szczotke z wlosiem agawy.
Pan Janusz Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Zgadza się, do zamszu z wkładką. Do cordovanu wybrałem twardą szczotke z wlosiem agawy. Hmm a jak właściwie ma się sprawa szczotkowania z miedzianą wkładką do zużycia zamszu? Przyznam się, że bardzo oszczędnie taką szczotką traktuję buty, głównie tylko miejsca gdzie już skóra świeci, bojąc się o szybsze zużycie butów.
Karczmarz Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Jaspis w 2 kolorach do budżetowych spinek
Rekomendowane odpowiedzi