lubo69 Napisano 21 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2016 30l to dużo jak na miejski plecak do szkoły. Zamierzasz nosić w nim koszulę? Kup coś takiego: http://e-timberland.pl/timberland-plecak-backpack-uniwersalne-akcesoria-plecaki,plec,UU,A,ABP,43981100.bhtml albo wybierz się do TKMaxx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 28 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2016 Plecak będę nosił do szkoły, nie wiem jaka pojemność to może być. Kilka(naście) książek, strój sportowy z butami, koszula, woda. Chyba tyle. Myślę, że około 30l wystarczy, ale wolałbym większy niż zbyt mały. Moim zdaniem Timberland ma słabe plecaki. http://www.wisport.com.pl/Caracal-188,0,pr,shop.html http://m.paragonsports.com/webapp/wcs/stores/servlet/mProduct4_10551_10051_-1_6141962_catNav?utm_source=Affiliates&utm_medium=referral&utm_campaign=cj&bab=7243169 http://www.aersf.com/fit-pack/ http://www.timbuk2.com/especial-tres-waterproof-cycling-laptop-backpack/437.html?dwvar_437_size=7&dwvar_437_color=2001&utm_source=EEAN-21181&utm_medium=affiliate&utm_campaign=2-262373&utm_content=1707655388&utm_term=skim56878X1338177Xe67ed39f27e9c2fa8347c6babbd42c80 http://www.yoshidakaban.com/product/103058.html?p=s&p_lisize=30&p_lisort= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2016 Kolega szuka plecaka za ok. 100 zł, a Ty proponujesz za 120 dolarów? Jeżeli budżet nie gra roli, też mogę wkleić kilka Deuterów. Mam podstawowy plecak miejski Timberland od ok. 8 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 28 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2016 Proste, minimalistyczne plecaki są często w kolekcjach converse czy vansa. Mam jeden tej drugiej firmy od trzech lat, jest sensownej jakości. Teraz, na promocjach, powinien się mieścić w budżecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2016 Aktualnie w Medicine są fajne klasyczne plecaki w starym stylu. Często mają wyprzedaże czy vouchery na nową kolekcję więc. Przy idrobibie szczęścia powinien mieć przystępną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2016 bardzo dobre są plecaki Jan Sport - gwaranacja 30 lat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2016 Dobre i polskie: http://www.coolpack.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 29 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 Dla tych co mają raczej budżet nieograniczony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 29 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 To ujmujące, że niemal każde pytanie o polecenie budżetowej wersji jakiegoś elementu garderoby bądź akcesorium kończy się prezentacją mniej lub (zazwyczaj) bardziej przekraczających ustaloną cenę pięknych wyrobów wysokiej jakości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 30 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2016 Jeśli obok tego pojawiają się propozycje mieszczące się w budżecie, to nie widzę problemu. Sam bardzo lubię oglądać rzeczy, na które mnie nie stać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryMorello Napisano 30 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2016 Gdyby ktoś chciał kupić taniej niż zwykle torbę North Face Base Camp duffel http://thenorthface.pl/torba-base-camp-duffel-m-305000.html to teraz ma okazję z racji akcji 'back to school'. Zniżka 15%. Wiem, że nie kwalifikuje się jako elegancka ale lepszego wątku chyba nie ma. Sama torba jest bardzo solidna i nieprzemakalna (zamki nie są), świetna na treningi czy w podróż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R@fał Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Dnia 8/19/2016 o 12:48, atver napisał: Wcześniej w tym wątku pytałem o radę ws. poszukiwanej przeze mnie torby - typ listonoszki, z krótką rączką, paskiem na ramię, dwiema symetrycznie rozmieszczonymi kieszeniami na froncie. Najbardziej do opisu pasował Dark Premium od Barelly Bags, ale po zapoznaniu się z Waszymi opiniami nabrałem wątpliwości i najchętniej kupiłbym tego typu model od sprawdzonego Barona. Dzisiaj napisałem do obsługi sklepu w tej sprawie. Uzyskałem odpowiedź, że właśnie tego typu torba jest w trakcie projektowania i za 2-3 tygodnie powinna być dostępna. Nie wiem, jak inni Panowie mający zbliżone wymagania, ale ja zamierzam poczekać, co pokaże Baron. Rzeczywiście torby proponowane od firmy Baron są bardzo dobrej jakości. Od czasu jak zamówiłem pierwszą teczkę od nich, przekonałem się do ich produktów. Też szukałem listonoszki podobnego typu, myślałem poszukać innego modelu ale jeśli to kwestia 2-3 tygodni to też wole poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 10 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2016 Nie chcesz tej torby, przynajmniej z dwóch powodów (poza tym, że jest nieładna): 1. jest czarna, a to formalny kolor i nijak nie pasuje do tego typu torby; 2. jest skórzana. Wiem co mówię, bo od wielu lat noszę casualowo listonoszki różnego typu i też zaczynałem od skórzanych, zanim je porzuciłem definitywnie. Skóra nie tylko jest cięższa, ale też mocno się nagrzewa - wystarczy trochę słońca (żadne tam +30, wystarczy +18 ) i torba parzy (a dotyka sporą powierzchnią Twojego ciała!), a w miejscu kontaktu paska i torby ze skórą robią się plamy potu. Listonoszki tylko z brezentu i innych tkanin technicznych, ewentualnie z impregnowanej bawełny. Nie są wieczne, ale są niedrogie i można często wymieniać. Skórzane mogą być aplikacje (zamknięcia, wzmocnione dno). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Otrzymałem dzisiaj moją Single z Barona. Jestem bardzo zadowolony, ale zauważyłem małą skazę na skórze, Czy taka wada może występować w nowej torbie, czy podlega ona gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Jeżeli chodzi o te dwie kreski na środku i nie jest to przecięcie to nie reklamowałbym. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Witam. Czy znacie jakis kod rabatowy na torby baron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alterte Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 DT30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Panowie, szykują mi się 2,5 tygodniowe wakacje za oceanem. Poza dużą walizką, zastanawiam się nad bagażem podręcznym. Z czego korzystacie plecak, torba weekendowa, druga walizka czy jeszcze coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Alterte, dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 11 godzin temu, lubo69 napisał: Jeżeli chodzi o te dwie kreski na środku i nie jest to przecięcie to nie reklamowałbym. Dziękuję, chciałem się tylko upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 14 godzin temu, astaroth napisał: Panowie, szykują mi się 2,5 tygodniowe wakacje za oceanem. Poza dużą walizką, zastanawiam się nad bagażem podręcznym. Z czego korzystacie plecak, torba weekendowa, druga walizka czy jeszcze coś innego ? Jak zamierzasz się wozić taksówką, to druga walizka pozwoli na najbardziej optymalne wykorzystanie dozwolonych wymiarów. Jak nie, to torba weekendowa, którą będziesz mógł do walizki przyczepić tym takim paskiem z tyłu, jak on się nazywa (trolley coś-tam?). Osobiście plecaków nie uznaję, są niewygodne, nieeleganckie i niebezpieczne (łatwo zostać okradzionym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2016 "nylon" + skóra z Horween, całkiem fajne zestawienie kolorów. Producent Stuart & Lau, 260$ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Jakiś czas temu potrzebowałem budżetowej i ładnie wyglądającej torby na mniejszego laptopa 15 cali którego używam sporadycznie. Czyli torba do leżenia w szafie... Kupiłem taką: Za 149zł (skóra ekologiczna) nie znalazłem nic fajniejszego. Skóra naturalna wymaga dopłaty 120zł do 200zł http://brodrene.eu/pl/torby-na-ramie/33-meska-stylowa-torba-na-ramie-brodrene-czarna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 leniuchujesz? https://stuartandlau.com/collections/the-cary-briefcase-with-umbrella-holder/products/cary-navy-and-tan-briefcase 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Mam pytanie do posiadaczy teczek firmy Baron: czy skóra, z której wykonana jest np. Singla dzielnie znosi opady atmosferyczne po zastosowaniu jedynie kremu, czy stosujecie dodatkowo inne środki, takie jak nanoprotektor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi