EXOXE Napisano 2 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2015 Kto zgadnie gdzie w Polsce powstały te buty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 2 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2015 Słupsk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EXOXE Napisano 2 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2015 bingo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 2 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2015 Zgrabny profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 8 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 pyton na bogato 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Tricker's dla END. Ciekawe po ile będą na przecenach, obecnie 390 funciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 6 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2015 pyton na bogato Piękne buty! Co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 6 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2015 Piękne buty! Co to takiego? Epaulet x Carmina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 GG 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Jezusie, co za paskudztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EXOXE Napisano 22 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2015 Saint Crispin's 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tester Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2015 Giacometti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 nie wiem co to za buty, ale podeszwa jest "egzotyczna". Az żal by było je nosić żeby nie porysować tego bicykla 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EXOXE Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2015 Maison Corthay, model Arca, skóra wielbłądzia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2015 Maison Corthay, model Arca, skóra wielbłądzia Mam nadzieje że Pierre przywiezie je na swój trunk show do NYC bo wyglądają pięknie. Widzimy się już w ten czwartek więc jeżeli ktoś z forum ma pytania do Pierre’a to mogę popytać w imieniu BwB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Taka sytuacja, z mojej kolekcji. Oto the One and the Only - moje Kowbojki;) Od razu zaznaczam, że są przed odświeżeniem posezonowym, chociaż bywały lata, że sezon trwał cały rok: Szczerze mówiąc, nie jestem pewien, co to za skóra - hipopotam albo słoń? Jeśli możecie podpowiedzieć, to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 IMO hipo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Maison Corthay, model Arca, skóra wielbłądzia Tak wielbłąd wyglada na stopach. Polecam! Tak sprężystej i do tego miękkiej skory jeszcze nigdy nie widziałem. Wytrzymałość porównywalna do cordovanu według Francois z Corthay, a są dużo bardziej przyjemne dla stóp i nie tak sztywne jak skóra końska. Co ciekawe wcale nie są droższe niż box calf co mnie zaskoczyło. Ale Corthay ma dostęp do garbarni dzięki właścicielowi który jest klientem Pierre'a. A tutaj chukka boots niesamowicie lekkie na podeszwie ze specjalnej pianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Skory moze i świetne ale fasony, podeszwa i kolory szczególnie chukka kojarzą mi sie jakoś z polskimi butami z sieciówek jak Gino Rossi, Lasocki, Canhpol i inne z tej polki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Skóra więlbladzia jest stosunkowo tania w rejonach afrykańskich, coś jak i nas świńska. Nadaje się dobrze na kobiece, skórzane kurtki bo jest lekka i cienka Tyle ze słabo znosi wilgotną, deszczowa pogodę. Podziel się potem opinia jak się zachowuje skóra na przestrzeni czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2015 Stefano Bemer derby ze słonia ze szwem norweskim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2015 ...ze szwem norweskim ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Jak maciato zauważył, po szwie norweskim ani śladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 24 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2015 Na ich instagramie wrzucili tak podpisane zdjęcie więc producent się raczej nie myli. Ciekawe co mieli na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 24 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2015 Saint Crispin's blue croc 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi