Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 16 Lipiec 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2016 Jako, że mamy sezon urlopowy postanowiłem się do niego przygotować Konstrukcja: kochana przez nas wszystkich handwelted. Kopyto stworzone na indywidualne zamówienie. Skóra cholewkowa to cudnej urody jucht z topowej polskiej garbarni . Podeszwa składa się z 3 warstw skóry kruponowej. Dobra... Prawda jest taka, że jak widać, po alkoholu człowiekowi różne dziwne rzeczy do głowy przychodzą 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2016 Jakie jest przeznaczenie przedmiotu ze zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2016 Piękne kopyto@Skalpel Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 17 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2016 Yaponko. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 17 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2016 @mosze... Nie poznajesz łapki na muchy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 20 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2016 Dziś w pracowni miałem sympatycznego gościa dzięki którego uprzejmości mogłem przyjrzeć się super teczce, nie oszczędzanej i użytkowanej zgodnie z przeznaczeniem. Klasyka gatunku by Darek: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 20 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2016 Dziś w pracowni miałem sympatycznego gościa dzięki którego uprzejmości mogłem przyjrzeć się super teczce, nie oszczędzanej i użytkowanej zgodnie z przeznaczeniem. Klasyka gatunku by Darek No i weźmie taki jeden starą teczkę, postawi ją na krześle, strzeli fotę od niechcenia, a potem przez pół godziny nie można wzroku oderwać.... Dzięki Filip! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 5 Wrzesień 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Taka tam.... teczuszka. Bridle leather od Sedgwicka (krupon), mosiężne okucia, kozi zamsz na wyściółkę. 1 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 5 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Podobna. Ale proporcja klapy do frontu jest znacznie większa. Do tego paski biegnące wokół torby są "mobilne", tzn. torba normalnie funkcjonuje bez pasków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Darku, to jest dark havana? Jak oceniasz ten krupon (wiesz o czym mówię)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 5 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 To jest też Australian Nut. Moim zdaniem pod względem organoleptycznym nie różni się niczym od Twojego. Kawał bydlaka (prawie 4mm grubości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Rzucę taki pomysł grupowego zamówienia w eter, na przyszłość, bo szef pewnie mocno zajęty, ale czy koledzy, którzy mają teczki z bridle Australian Nut, nie chcieliby może paska z tej skóry? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 5 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 @R50 strzeliles w sedno! Jest pomysł na paski z Australian Nut, ręcznie szytych, z mosiężną klamrą w formule "pre order". Luźne pytanie: byliby chętni? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Ja jestem chętny, wolałbym dać zarobić Tobie niż EQUUSowi (no chyba, że zawołasz dużo więcej od nich). Mnie akurat chodzi po głowie pasek typowo do dżinsów / chino, trochę szerszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 BTW Taka ciekawostka: Czytałem ostatnio relację jakiegoś starszej daty użytkownika z posiadanej przez niego teczki z bridle leather od SAB-a. Według jego relacji, taka teczka "łamie się" (fully break-in) dopiero po około dziesięciu latach regularnego użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 5 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Dziś wkleję zdjęcia prototypu. Cena będzie oscylowała znaaaacznie niżej poziomu Equusa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Lepiej pracowało Ci się z tym kruponem czy karkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 5 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Bez różnicy, jakiejkolwiek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 1 godzinę temu, Skalpel napisał: @R50 strzeliles w sedno! Jest pomysł na paski z Australian Nut, ręcznie szytych, z mosiężną klamrą w formule "pre order". Luźne pytanie: byliby chętni? tak, ale do kompletu racing green... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Taka ciekawostka: http://rivetandhide.com/shop/brands/rivet-and-hide/bridle-leather-1-5-belt-australian-nut-tan-nickel-plated-full-buckle.html?___store=default Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Dnia 5.09.2016 o 19:27, Skalpel napisał: @R50 strzeliles w sedno! Jest pomysł na paski z Australian Nut, ręcznie szytych, z mosiężną klamrą w formule "pre order". Luźne pytanie: byliby chętni? Wszystko będzie zależało od ceny, ale wstępnie piszę się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 J.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 7 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 Jeśli mosiężne okucia i kolor skóry w ciemnym brązie - to się wstępnie piszę Poproszę zdjęcie prototypu Bo mój akces uzależniam od kształtu klamry i szerokości paska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 7 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 J.W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi