Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 Jako, że mamy sezon urlopowy postanowiłem się do niego przygotować Konstrukcja: kochana przez nas wszystkich handwelted. Kopyto stworzone na indywidualne zamówienie. Skóra cholewkowa to cudnej urody jucht z topowej polskiej garbarni . Podeszwa składa się z 3 warstw skóry kruponowej. Dobra... Prawda jest taka, że jak widać, po alkoholu człowiekowi różne dziwne rzeczy do głowy przychodzą 10 Cytuj
mosze Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 Jakie jest przeznaczenie przedmiotu ze zdjęcia? Cytuj
Beny23 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 Piękne kopyto@Skalpel Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
Skalpel Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2016 @mosze... Nie poznajesz łapki na muchy? 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 20 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 Dziś w pracowni miałem sympatycznego gościa dzięki którego uprzejmości mogłem przyjrzeć się super teczce, nie oszczędzanej i użytkowanej zgodnie z przeznaczeniem. Klasyka gatunku by Darek: 13 Cytuj
Skalpel Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 Dziś w pracowni miałem sympatycznego gościa dzięki którego uprzejmości mogłem przyjrzeć się super teczce, nie oszczędzanej i użytkowanej zgodnie z przeznaczeniem. Klasyka gatunku by Darek No i weźmie taki jeden starą teczkę, postawi ją na krześle, strzeli fotę od niechcenia, a potem przez pół godziny nie można wzroku oderwać.... Dzięki Filip! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Opublikowano 5 Września 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Taka tam.... teczuszka. Bridle leather od Sedgwicka (krupon), mosiężne okucia, kozi zamsz na wyściółkę. 1 25 Cytuj
Skalpel Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Podobna. Ale proporcja klapy do frontu jest znacznie większa. Do tego paski biegnące wokół torby są "mobilne", tzn. torba normalnie funkcjonuje bez pasków. Cytuj
lubo69 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Darku, to jest dark havana? Jak oceniasz ten krupon (wiesz o czym mówię)? Cytuj
Skalpel Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 To jest też Australian Nut. Moim zdaniem pod względem organoleptycznym nie różni się niczym od Twojego. Kawał bydlaka (prawie 4mm grubości). Cytuj
R50 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Rzucę taki pomysł grupowego zamówienia w eter, na przyszłość, bo szef pewnie mocno zajęty, ale czy koledzy, którzy mają teczki z bridle Australian Nut, nie chcieliby może paska z tej skóry? 3 Cytuj
Skalpel Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 @R50 strzeliles w sedno! Jest pomysł na paski z Australian Nut, ręcznie szytych, z mosiężną klamrą w formule "pre order". Luźne pytanie: byliby chętni? 3 Cytuj
R50 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Ja jestem chętny, wolałbym dać zarobić Tobie niż EQUUSowi (no chyba, że zawołasz dużo więcej od nich). Mnie akurat chodzi po głowie pasek typowo do dżinsów / chino, trochę szerszy. Cytuj
R50 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 BTW Taka ciekawostka: Czytałem ostatnio relację jakiegoś starszej daty użytkownika z posiadanej przez niego teczki z bridle leather od SAB-a. Według jego relacji, taka teczka "łamie się" (fully break-in) dopiero po około dziesięciu latach regularnego użytkowania Cytuj
Skalpel Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Dziś wkleję zdjęcia prototypu. Cena będzie oscylowała znaaaacznie niżej poziomu Equusa. 1 Cytuj
Pepo Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Lepiej pracowało Ci się z tym kruponem czy karkiem? Cytuj
Skalpel Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Bez różnicy, jakiejkolwiek. 1 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 1 godzinę temu, Skalpel napisał: @R50 strzeliles w sedno! Jest pomysł na paski z Australian Nut, ręcznie szytych, z mosiężną klamrą w formule "pre order". Luźne pytanie: byliby chętni? tak, ale do kompletu racing green... 2 Cytuj
lubo69 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Taka ciekawostka: http://rivetandhide.com/shop/brands/rivet-and-hide/bridle-leather-1-5-belt-australian-nut-tan-nickel-plated-full-buckle.html?___store=default Cytuj
waski Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Dnia 5.09.2016 o 19:27, Skalpel napisał: @R50 strzeliles w sedno! Jest pomysł na paski z Australian Nut, ręcznie szytych, z mosiężną klamrą w formule "pre order". Luźne pytanie: byliby chętni? Wszystko będzie zależało od ceny, ale wstępnie piszę się. 1 Cytuj
Miro Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2016 Jeśli mosiężne okucia i kolor skóry w ciemnym brązie - to się wstępnie piszę Poproszę zdjęcie prototypu Bo mój akces uzależniam od kształtu klamry i szerokości paska. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi