Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś w pracowni miałem sympatycznego gościa dzięki którego uprzejmości mogłem przyjrzeć się super teczce, nie oszczędzanej i użytkowanej zgodnie z przeznaczeniem. Klasyka gatunku by Darek

No i weźmie taki jeden starą teczkę, postawi ją na krześle, strzeli fotę od niechcenia, a potem przez pół godziny nie można wzroku oderwać....

Dzięki Filip!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Rzucę taki pomysł grupowego zamówienia w eter, na przyszłość, bo szef pewnie mocno zajęty, ale czy koledzy, którzy mają teczki z bridle Australian Nut, nie chcieliby może paska z tej skóry?

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Ja jestem chętny, wolałbym dać zarobić Tobie niż EQUUSowi (no chyba, że zawołasz dużo więcej od nich). 8-)

Mnie akurat chodzi po głowie pasek typowo do dżinsów / chino, trochę szerszy. 

Opublikowano

BTW Taka ciekawostka:

Czytałem ostatnio relację jakiegoś starszej daty użytkownika z posiadanej przez niego teczki z bridle leather od SAB-a. Według jego relacji, taka teczka 
"łamie się" (fully break-in) dopiero po około dziesięciu latach regularnego użytkowania 8-)

Opublikowano
Dnia 5.09.2016 o 19:27, Skalpel napisał:

@R50 strzeliles w sedno! emoji3.png Jest pomysł na paski z Australian Nut, ręcznie szytych, z mosiężną klamrą w formule "pre order".

Luźne pytanie: byliby chętni?

Wszystko będzie zależało od ceny, ale wstępnie piszę się.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Jeśli mosiężne okucia i kolor skóry w ciemnym brązie - to się wstępnie piszę :) 

Poproszę zdjęcie prototypu :) Bo mój akces uzależniam od kształtu klamry i szerokości paska.