mnrdov Napisano 26 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2015 Hawes & Curtis, koszule od 17,95 funtów, na niektóre inne produkty 50% off. Przynajmniej tak z ichniego fejsa wynika. https://www.facebook.com/hawesandcurtisUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 26 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2015 MR porter wyprzedaż już trwa od północy piątek/sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Dla zainteresowanych: ładny, jednorzędowy płaszcz Vistuli z linii RED w rozmiarze 50 z jasnej wełny (80/20) w jodełkę z nakładanymi kieszeniami i ostrymi klapami, - Outlet Factory na Marywilskiej w Wawie - cena wyprzedażowa 649zł. nie jest to kolor "kamel", tylko jasna "kawa z mlekiem" w delikatnym melanżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Może nie ten dział ale w sumie to jednak dotyczy wyprzedaży. Mam takie pytanie, może ktoś kupował na Country Attire ?. Konkretnie chodzi mi o czas oczekiwania na przesyłkę. Ponad 2,5 tygodnie temu zakupiłem kurtkę i jak na razie ani widu ani słychu. W sumie przesyłkę dostarcza Royal Mail i Poczta Polska więc nie powinienem się niecierpliwić ale jakoś właśnie się niecierpliwię Stąd pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Wielu z nas kupowało. Jeśli kupiłeś kurtkę, to pewnie kosztowała ponad 100 funtów i powinieneś mieć tracking w cenie. 2,5 tygodnia to długo i obawiam się, że coś się stało. Napisz do nich maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Może nie ten dział ale w sumie to jednak dotyczy wyprzedaży. Mam takie pytanie, może ktoś kupował na Country Attire ?. Konkretnie chodzi mi o czas oczekiwania na przesyłkę. Ponad 2,5 tygodnie temu zakupiłem kurtkę i jak na razie ani widu ani słychu. W sumie przesyłkę dostarcza Royal Mail i Poczta Polska więc nie powinienem się niecierpliwić ale jakoś właśnie się niecierpliwię Stąd pytanie. Dziś już o tym było w wątku z koszulami (i chyba któryś raz na forum). Royal Mail w Polsce dostarcza przez GLS (nie wiem czy wszystkie przesyłki, ale ostatnio odbierane z tego kierunku dochodziły przez nich). Zatem warto rozejrzeć się w GLS - bo kurierzy tej dziadowskiej firmy często udają "próbę dostarczenia" i wrzucają paczki do punktu odbiorczego. Tam paczka czeka i czeka... a jak nie wyśledzisz jej przez stronę GLSu, to możesz również czekać i czekać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Mój kolega zakupił w listopadzie kurtkę Barbour w Country Attire. Po trzech tygodniach oczekiwania skontaktował się ze sklepem. Okazało się, że wysłana kurtka została zagubiona przez Royal Mail. Jednak przez trzy tygodnie kontaktu ze strony sklepu nie było. Proponuje kontakt ze sklepem. Ja ostatnio czekałem na przesyłkę od nich sześć dni. Paczka dostarczona w Polsce przez Pocztę Polską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Okazało się, że na szczęście w moim przypadku nikt niczego nie zgubił Dziś kurtka dotarła (również Barbour i również paczkę dostarczyła Poczta Polska). Trzeba przyznać, że jednak jest różnica 6 dni a prawie 3 tygodnie. Dzięki za podzielenie się doświadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Dziwna sprawa, ja zamawiałem w Country Attire wielokrotnie i zawsze wysyłali mi DPD - bezpłatnie i z trackingiem. Nigdy nie szło dłużej niż 4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Może dlatego, że zamawiane w okresie świątecznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakistanek Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 http://www.bexley.com Wyprzedaż 100% asortymentu, w tym prawidła - 5 sztuk za 60EUR, koszule od 19EUR itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesniowski Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Massimo Dutti ruszyło z -70%. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Niestety nie ma już w czym wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Możliwe jest, że ceny płaszczy w Vistuli jeszcze spadną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 @pakistanek, ja tam widzę 4 szt prawideł, a nie 5 za taka cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Możliwe jest, że ceny płaszczy w Vistuli jeszcze spadną? Nie ryzykowałem i zamówiłem wczoraj płaszcz z wełny Casentino za 499 zł. Dziś już połowa rozmiarów odpadła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 W MD warto pogrzebać w sklepach stacjonarnych, wybór większy niż w sklepie internetowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 W MD warto pogrzebać w sklepach stacjonarnych, wybór większy niż w sklepie internetowym. z pominięciem lokalizacji w "modnych" centrach handlowych dużych miast... np. w Wawie (Arkadia/Złote Tarasy/Gal.Mokotów) od kilku tygodni wybór jest baaarrdzzo ograniczony. Pewnie ma to sens w mniejszych miastach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 W Białymstoku jeszcze niedawno był dość spory wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 @Szego: oczywiście nie chciałbym nikogo dotknąć, ale jako "mniejsze miasta" rozumiem w tym kontekście właśnie np. Białystok, Kielce, Radom. W dwóch ostatnich na letniej przecenie widziałem całkiem ciekawe "okazy", których nie było już w Warszawie czy Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Nie mówiłem tego jakby Białystok był dużym miastem i jeszcze był jakiś wybór, tylko bardziej jako informację, jakby ktoś chciał skorzystać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesniowski Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Dziś do sklepu internetowego MD wróciło kilka par butów. Rozglądając się za butami, sprawdziłem kilka lokalizacji stacjonarnych. Przed weekendem byłem w Łodzi i sprzedawca poinformował mnie, że wszystkie buty odesłali do innych miast. W piątek późnym wieczorem byłem w Krakowie. W Bonarce nie było już żadnej pary. W Galerii Krakowskiej został całkiem niezły wybór. W sobotę odwiedziłem Kielce: też przyzwoity wybór—mieli jeszcze kilka granatowych monków które ostatnio ktoś pokazywał w wątku „Buty trochę taniej”. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Już wiemy, czym jest to "trochę" w słynnym forumowym powiedzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesniowski Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 @xkoziol: wolałbym o tym nie rozmawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farloon Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 ostatnia faza wyprzedaży w marks&spencer. mz. warte zainteresowania swetry w klasycznych fasonach, z naturalnych materiałów. ceny wełnianych swetrów, w tym np. merino+kaszmir ok. 75zł. z innych rzeczy: fajnie szyta marynarka w krate - 100% wełna: ok 170zł. byłem w warszawie na marszałkowskiej - swetrów jeszcze trochę było, innych rzeczy wartych zainteresowania - pojedyncze sztuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi