Hargin Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Przestrzegałbym przed huraoptymizmem, bo jeszcze ktoś może odnieść mylne wrażenie, że za 400zł ubierze się w Mango klasycznie i poprawnie od stóp do głów. Za tą kwotę kupi co najwyżej dobre samopoczucie. Na zdrowy rozsądek, jak "przyzwoita" marynarka może kosztować 100zł ?? W tych 100zł będziemy mieli m,in. logistykę, koszty materiału, dodatki wykończeniowe, nici, robociznę i marżę. Za tydzień, dwa wątek ożyje w temacie Mango. Stawiam, że będą to wpisy podobne do mojego wcześniejszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xif Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Tak jak już napisałem - zamierzam sprawdzić markę, a przy tej okazji nic nie tracę (przy zwrocie - ewentualne koszty przesyłki ). A nuż otrzymam w paczce coś, w czym nie będzie wstyd wyjść na ulicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Panowie pozwolę sobie zapytać... zastanawiam sie na którąś z poniższych, na wzrost 195cm, marynarki obwód k. piersiowej mam 100/104/108cm, wybrać L czy XL?http://www.mangooutlet.com/PL/p0/mezczyzna/odziez/marynarki/lniana-dwurzedowa-marynarka/?id=23033545_25&n=1&s=prendas_he.americanas_he&ident=0__0_1435780863498&ts=1435780863498 http://www.mangooutlet.com/PL/p0/mezczyzna/odziez/marynarki/dwurzedowa-marynarka-z-dzianiny/?id=21083007_66&n=1&s=prendas_he.americanas_he&ident=0__0_1435848909272&ts=1435848909272 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 W e-berg.pl pojawiło się trochę przecenionych koszul. O ile jest dyskusyjne, czy są warte swojej pełnej ceny, to za 230 złotych naprawdę warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtas Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Panowie pozwolę sobie zapytać... zastanawiam sie na którąś z poniższych, na wzrost 195cm, marynarki obwód k. piersiowej mam 100/104/108cm, wybrać L czy XL? http://www.mangooutlet.com/PL/p0/mezczyzna/odziez/marynarki/lniana-dwurzedowa-marynarka/?id=23033545_25&n=1&s=prendas_he.americanas_he&ident=0__0_1435780863498&ts=1435780863498 http://www.mangooutlet.com/PL/p0/mezczyzna/odziez/marynarki/dwurzedowa-marynarka-z-dzianiny/?id=21083007_66&n=1&s=prendas_he.americanas_he&ident=0__0_1435848909272&ts=1435848909272 Moim zdaniem L 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtas Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Przestrzegałbym przed huraoptymizmem, bo jeszcze ktoś może odnieść mylne wrażenie, że za 400zł ubierze się w Mango klasycznie i poprawnie od stóp do głów. Za tą kwotę kupi co najwyżej dobre samopoczucie. Na zdrowy rozsądek, jak "przyzwoita" marynarka może kosztować 100zł ?? W tych 100zł będziemy mieli m,in. logistykę, koszty materiału, dodatki wykończeniowe, nici, robociznę i marżę. Za tydzień, dwa wątek ożyje w temacie Mango. Stawiam, że będą to wpisy podobne do mojego wcześniejszego. Ubierze się klasycznie ale w ubrania niezbyt wysokiej jakości. Ktoś kto ma w kieszeni nieco mniej talarów i dopiero buduje swój styl, eksperymentując i szukając "swojego złotego środka" z pewnością zrobi dobrze zaopatrując się w Mango. Niewiele wyda a i przyzwoicie się zaprezentuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Jakość ubrań Mango jest bardzo nierównomierna, niektóre marynarki faktycznie wyglądają jak konfekcja z Lidla, zapakowane w celofanową folię, a niektóre całkiem przyzwoicie. Kolega jest zadowolony z marynarek, choć ja osobiście ich nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarkos30 Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Moim zdaniem L Co najwyżej L . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Dziękuję za podpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Zamówiłem dwie koszule w Mango na wyprzedaży. Jeśli chodzi o jakość to jeśli ktoś np. chodzi w Wólczankach, czy innych Vistulach, to nie ma dramatu, jednak porównanie z lepszymi markami zdecydowanie przegrywają - materiałem i obszyciem. W moim przypadku porównanie mam np. z koszulami od Hewes&Curtis. Natomiast krój oceniam jako dobry (fason slim fit leży idealnie). Moim zdaniem warto, pod warunkiem, że na wyprzedaży. Gorzej jest z innymi ubraniami - mam jedną dzianinową marynarkę, której krój pozostawia jednak trochę do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Tassel Loafers widział ktoś jakieś ciekawe na wyprzedażach? zamsz albo licówka, nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cmon Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Czy Marks&Spencer robi w ogóle wyprzedaże? Czekałem na wyprzedaż ich kolekcji lnianej (koszule, szorty), zachodzę do sklepu, aby sprawdzać sytuację, a się okazuje, że w końcu wszystko pojechało do Warszawy, bo tam się lepiej sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 W Warszawie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 W tym roku wyprzedaż w M&S była dość nędzna, lniane rzeczy w większości nie były przecenione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 W Klifie w Gdyni chyba nie było wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Dużo słabiej niż u innych, porównywalnych, marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 6 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2015 Wnet urlop z moim synkiem na piaszczystym południu europy, więc wypada mieć buty na dłuższe spacery. Niestety jak na razie mam tylko typowo biegowe, do sportów wodnych, 2 x rolki i spd - więc żadne się nie nadają zastanawiam się nad Converse All Star, jest fajna niska wersja ze skóry, zamiast płótna/bawełny/canvas (czy co to tam jest), tylko czy to jest rzeczywiście ciekawa propozycja? nie miałem ich w rękach więc nie wiem czy warto? a może jednak klasyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 6 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2015 Biegowe na pewno będą lepsze na dłuuugie spacery, niż conversy, ale rozumiem że priorytetem pozostaje styl, nie wygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2015 Te skórzane conversy są z w miarę przyzwoitej skóry (myśląc kategoriami Gino Rossi, nie Yanko), ale jeśli masz płaskostopie to zapomnij. Edit: jeżeli możesz wydać sumę, jaką zwykle wydajemy na buty, wygooglaj sobie Meindl Tokio lub Amsterdam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 6 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2015 Sprawdź jeszcze Diadora Heritage. Szczególnie model Equipe. http://heritage.diadora.com/uomo/EQUIPE-STONE-WASH-12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 7 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2015 A jakieś miękkie boat shoes się nie sprawdzą? Ja gonię za córką głównie w takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2015 W końcu padło na espadryle i na skórzane consy - przeszły test, nawet nie obcierają ( Oczywiście mowa o consach, nie o espadrylach ) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 21 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2015 Fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2015 Fajne a nie lepiej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 21 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2015 Piszę przez Tapatalk, które co prawda jest wygodne, ale wiele opcji nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi