Marcines Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 Płaszcze Próchnika są całkiem atrakcyjne jak za tę cenę, na pewno lepiej kupić u nich wełne + kaszmir niż w Bytomiu za tę samą kwotę wełnę + poliamid. Jedyną ich wadą jest to, że są dość krótkie, ale dla niektórych to będzie pewnie zaleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 Zgadza się - nie stałem w kolejce po wzrost, więc płaszcz jest na długość akceptowalną. Oczywiście mógłby być ciut dłuższy, bo takie lubię - ale nie narzekam. Kolor jest ciemniejszy niż na stronie sklepu i bardziej głęboki. Te zdjęcia Próchnika w ogóle są mizerne w moim odbiorze - robione od dołu. To czego nie widać, a mnie skłoniło do zakupu to ładny detal guzików (nie widać tego na zdjęciach). Są one stylizowane na Krzyż Walecznych. Uwaga: Próchnik oszczędza na guzikach zapasowych i w przypadku zagubienia będzie problem. Ja zwróciłem się o dodatkowy komplet przy zakupie w Arkadii, ale niestety jak powróciłem się upomnieć punkt został zlikwidowany Będę apelował EDIT: interwencja do Próchnika w sprawie guzików, spowodowała odzew w ciągu 10 minut - z przeprosinami za niedotrzymanie umowy przez personel CH Arkadia i przekierowanie sprawy do Złotych Tarasów - zobaczymy, czy faktycznie otrzymam zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 Mam jeden płaszcz Próchnika i faktycznie jakość jest naprawdę ok, mam porównanie z Bytomiem i Próchnik jest staranniej wykonany. Tylko że w Próchniku ceny regularne powalają, ja kupuję tam tylko gdy jest konkretna obnizka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 Byłem dzisiaj w Prochnik. Niestety model Orlicz to muszę poszukać co najwyżej w outlecie. W sklepie firmowym znalazłem coś bardzo podobnego w kolorze szarym. Skład 50% wełna, 40%bawełna i 10% poliamid. Cena 700 przeceniona z rzekomo 1400. Skład zdaję się bardzo fatalny a sam płaszcz całkiem ładny i dobrze leżał, guziki metalowe stylizowane na Krzyż Walecznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 Widać pierwsza kolekcja po modernizacji marki była bardziej "szlachetna". Być może klient tego nie docenił. Orlicz-4 widziałem w październiku w krakowskim outlecie Factory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurk Malong Napisano 5 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2014 http://www.hawesandcurtis.co.uk/"20% off everything! use promo code 20%WEEKENDNot applicable to clearance items. Ends Monday" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriss11 Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Od dzisiaj wyprzedaż u Herringa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Na zalando można znaleźć ciekawe monki Cheaney Harvard w dość ciekawej cenie, nie rewelacyjnej, ale ciekawej. http://www.zalando.pl/cheaney-harvard-polbuty-wsuwane-bezowy-c7812a00s-b11.html?size=41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Na zalando można znaleźć ciekawe monki Cheaney Harvard w dość ciekawej cenie, nie rewelacyjnej, ale ciekawej. http://www.zalando.pl/cheaney-harvard-polbuty-wsuwane-bezowy-c7812a00s-b11.html?size=41 Dość niefortunne moim zdaniem - szczególnie kolor, ale przy okazji wyskoczyły mi te... http://www.zalando.pl/green-george-polbuty-wsuwane-brazowy-gg412c002-o11.html Firma niestety do sprawdzenia przed zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Bardzo ciekawą promocję zrobił Próchnik. Nie dość, że mają przeceny na płaszcze i kurtki, to jeszcze jak się do nich dobierze marynarkę, to cena zarówno kurtki jak i marynarki jeszcze idzie o połowę w dół. Dzięki temu kupiłem budrysówkę w cenie 500 (wyjściowo 1999, co było przegięciem) i marynarkę za 300. Nie wszystkie są objęte przeceną, na pewno większość płaszczy. Obowiązuje od dzisiaj. Budrysówka dość dopasowana, na szczupłych facetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Matty Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 http://www.zalando.pl/green-george-polbuty-wsuwane-brazowy-gg412c002-o11.html Firma niestety do sprawdzenia przed zakupem. Firma OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 13 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 Budrysówka z Próchnika za 1999!? Mowa o polskich złotych? O polskich, tez byłem w szoku. Widać to na stronie internetowej. Z resztą sama sprzedawczyni zgodziła się, że cena była z kosmosu. Sporo cen wyjściowych mają z innej galaktyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 13 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 No raczej... szalik 100% akryl: 199,- PLN? Przecieniony na 100,- PLN? http://sklep.prochnik.pl/akcesoria/2149-szalik-17.html Próba robienia marki Premium ceną czy strategia CT, czyli wieczna przecena -50%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 13 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 Szczerze mówiąc to jest przerażające, ale do Próchnika zaglądałem kiedyś częściej i te ceny tam rzeczywiście bywały na takim poziomie, a przeceny zdarzały się nieczęsto. Jeśli już, to najchętniej na koszule, gdzie można było kupić 3 za +- 200 zł. Garnitury sobie od nich odpuściłem w momencie, kiedy szlag mnie trafił po tym, jak mój brat rok po mnie kupił taki sam rozkompletowany garnitur lniany jak mój za cenę 150 zł marynarka i 99 zł spodnie, podczas gdy ja zapłaciłem coś w granicach 800 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banks Napisano 13 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 Dobry wieczór. Czy obecna "zimowa promocja do -70%" w Bytomiu to już ostateczna wyprzedaż zimowego asortymentu czy będą jeszcze przeceny na pełną kolekcję? Jeżeli będą to kiedy? I jak ktoś posiada taką wiedzę prosił bym również o podanie daty wyprzedaży dla Vistuli. Dziękuję z góry i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 14 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2014 Firma OK. Coś więcej byś napisał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 14 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2014 Szczerze mówiąc to jest przerażające, ale do Próchnika zaglądałem kiedyś częściej i te ceny tam rzeczywiście bywały na takim poziomie, a przeceny zdarzały się nieczęsto. Jeśli już, to najchętniej na koszule, gdzie można było kupić 3 za +- 200 zł. Garnitury sobie od nich odpuściłem w momencie, kiedy szlag mnie trafił po tym, jak mój brat rok po mnie kupił taki sam rozkompletowany garnitur lniany jak mój za cenę 150 zł marynarka i 99 zł spodnie, podczas gdy ja zapłaciłem coś w granicach 800 zł. To ja kupiłem te rozkompletowane spodnie za 50 zł, marynarkę odpuściłem gdyż nie spodobała się mojej lubej. Taka gradacja cen wyjściowych i końcowych faktycznie może zniechęcić do firmy. Ja jednak lubię od czasu do czasu zaglądać do sklepów stacjonarnych Próchnika gdyż właśnie w taki sposób udało mi się nabyć kilka dobrych jakościowo rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 14 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2014 Szczerze mówiąc to jest przerażające, ale do Próchnika zaglądałem kiedyś częściej i te ceny tam rzeczywiście bywały na takim poziomie, a przeceny zdarzały się nieczęsto. Jeśli już, to najchętniej na koszule, gdzie można było kupić 3 za +- 200 zł. Garnitury sobie od nich odpuściłem w momencie, kiedy szlag mnie trafił po tym, jak mój brat rok po mnie kupił taki sam rozkompletowany garnitur lniany jak mój za cenę 150 zł marynarka i 99 zł spodnie, podczas gdy ja zapłaciłem coś w granicach 800 zł. Ja zapłaciłem 800zł za samą marynarkę. Trudno, przyjemność z noszenia nie była przez to mniejsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 15 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2014 Zgodzę się, garnituru przez to nie skreślę, choć trzeba przyznać, że na lato tak średnio się nadaje biorąc pod uwagę podszewkę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakistanek Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Od 23 zaczyna się wyprzedaż w MD online i od jutra w stacjonarkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Czy jest jakiś link do tej przed-wyprzedaży? Bo przez zwykłą stronę nie da się wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 23 czasu UTC, 24 czasu polskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 U mnie po godzinie 23 już działało i przed północą można było robić zakupy, ale mieli jakieś czasowe problemy z wyświetlaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 21 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 Natknąłem się na promocje w SuitsSupply http://eu.suitsupply.com/en/eveningwear-2014?utm_medium=email&utm_source=S-055wk49EW&utm_campaign=1#smoking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 21 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 Panowie, zamówiłem na massimo dutti i zapłaciłem, ale status od paru dni się nie zmienił, dodatkowo nikt na emaile od nich nie odpowiada. Czy jest to norma u nich czy dobijać się do skutku? Macie doświadczenia z wyprzedaży ze sklepu internetowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi